Едното има ли оранжев шланг на края?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Hyundai Galloper 3.0 V6
Свий
X
-
Няма нужда от напрежение . Продавача беше достатъчно честен и търпелив на огледа . Аз бях в сервиза .. просто недоглеждане от моя страна и от стран на сервиза . Открих една пукнатина на единия калник от вътрешната страна , която слиза към камбаната. Продавача и да е знаел,не ми е връзвал очите с кърпа .
Не го обвинявам , моля недейте и вие !Последно редактирано от ИВАН НЕДОКЛАНОВ; 15-03-21, 14:39.Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!
A1+
Коментар
-
Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнениеЗнам каква е функцията, карам Субару от 5-6 години . Реално не е предавка. До колкото знам се активира пи движение с постоянна скорост . Въпроса е , че примерно , карам със 90-100 и съм на 4000 оборота , връщам педала на газта , оборотите падат до 2500 и си карам така, докато не използвам кикдауна или не се появи стръмен баир. Ако не върна газта се движа на 4000 оборота.Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
Ford Fiesta 1.4 Tdci
Коментар
-
Първоначално публикуван от Juiced Преглед на мнение
Точно предавка си е,но е с локъп. Задай му на магистралата всичката газ и гледай как сменя предавките. При мен с всичката газ на 3-а е до 130 и после сменя на 4-а(О-Д).Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеТези пукнатини са характерни за модела. Мисля, че съм ги виждал и при този на Чавдар, ако не се лъжа и на други.Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
A1+
Коментар
-
Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
Може ли някакво инфо по въпроса ?"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
Вътрешни напрежения в ламарината.Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
A1+
Коментар
-
Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеЗаварява се, разбира се. После ще се цепне другаде.Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
A1+
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар