Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Hyundai Galloper 3.0 V6
Свий
X
-
Даже не знам защо го наричате "полупредавка", като си е нормална предавка с предавателно число под единица.
Принципно при бензинов мотор, да се движиш на по-ниска предавка и с повече газ, спрямо по-висока с по-малко газ, няма как и в двата случая да се движиш равномерно на равен терен. Освен ако на по-ниската предавка не си в максимални обороти. Просто, ако в единия режим се движиш равномерно, в другия няма да е така.Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
-
Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнениеНе се вдигат . Обаче ако карам , върна газта , оборотите падат , след това натисна бутона на лоста, на екрана светва лампата за изключен овъдрайв и се вдигат оборотите .
Овърдрайв и локъп не са ли различни термини за едно и също ?________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Сега правих проверка на бензин, абсолютно същото.
на 90-100 километра съм на 4000 борота , което ми се струва множко.
Сега , като се движиш, овърдрайв-не се ли активира и като натисна копчето за изключване трябва да се вдигат оборотите. Според мен не работи тази щуротия , затова и разхода е малко завишен . Така или иначе утре отива в сервиз , дано да няма много изненади .Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!
A1+
Коментар
-
Ванка карай на прав дълъг път със 100 и кажи колко са оборотите.
След това без да променяш натиска на педала на газта - натисни копчето O/D off и кажи има ли промяна на оборотите и накъде.Който търси , намира !
Човекът е човек, когато е на път !
Коментар
-
Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнениеОборотите са 4000 няма промяна след натискане не бутона
Дано е нещо дребно (лоша връзка и т. н.).Който търси , намира !
Човекът е човек, когато е на път !
Коментар
-
Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнениеСега правих проверка на бензин, абсолютно същото.
на 90-100 километра съм на 4000 борота , което ми се струва множко.
Сега , като се движиш, овърдрайв-не се ли активира и като натисна копчето за изключване трябва да се вдигат оборотите. Според мен не работи тази щуротия , затова и разхода е малко завишен . Така или иначе утре отива в сервиз , дано да няма много изненади .________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Да , след като отнема газта...падат на 2500 и като натисна бутона скачат на 4000
Проблема е , че ако не натисна бутона, след малко пак скачат на 4000 , тоест се изключва сам ..... какво управлява , освен бутона това нещо ?Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
A1+
Коментар
-
Всичко зависи от пътните съпротивления, желанията на водача(определени с педала за газ), скоростта на движение, и възможностите на мотора.Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
-
"Фелароф"(така го кръстих кончето) е вече в сервиза . Открихме нещо много неприятно , но ще се борим . Относно скоростите , оказа се , че трябва да се регулира едно жило , което е добра новинаКолкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
A1+
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар