Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стягане на Фероза

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Стягане на Фероза

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
    Моля някой колега с F300 да щракне една снимка на стойката за акумулатора. Въртях го, суках го, не мога да го закрепя стабилно. Интересува ме положението на двете скоби.
    моля, изчакай до утре вечер

Коментар

Кабели има в eBay. Тук съм гледал на Шампион ферозови кабели. Аз съм с такива, но ми ги намери мой човек, та цена не мога да коментирам, но над 60-80 лева не си струва.

Чувал съм че пазват от самара. Има хубави силиконови и са евтини, обаче проблема е в накрайниците - не знам дали оригиналните са сменяеми.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Кабели има в eBay. Тук съм гледал на Шампион ферозови кабели. Аз съм с такива, но ми ги намери мой човек, та цена не мога да коментирам, но над 60-80 лева не си струва.

Чувал съм че пазват от самара. Има хубави силиконови и са евтини, обаче проблема е в накрайниците - не знам дали оригиналните са сменяеми.
        Вчера гледах кабелите. Конекторите от към дистрибуторната капачка са капсуловани. Днес ще разгледам лулите. Мисля да се обадя на някоя морга да питам дали имат - да купя 2-3 стари кабела за ядрени опити
        Аз не вярвам в чудеса!
        Разчитам на тях!

Коментар

Не си хвърляй парите на вятъра. Това е нещо, което, купено на старо, със сигурност ще даде проблем.

Няма кабели по-дърти от 7-8 години, които да са в ред. Никой не е измислил такива (поне за "гражданска" употреба).

За лулите - еми то те са проблема. Другото е еднакво с на един куп други коли. Само лулите са различни.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Не си хвърляй парите на вятъра. Това е нещо, което, купено на старо, със сигурност ще даде проблем.
            Аз не мисля да ги позлвам, а да ги разглобя за да видя как е направен. Все пак не искам да разтурям моите, все още пали с тях.
            Аз не вярвам в чудеса!
            Разчитам на тях!

Коментар

Аха. За това може.

Ако става да се сменят, самаровите бяха 12-ина лева. А са гарантирано качествени. Лично съм пробвал. Хвърлях в тъч всички по автомивките, как така лада самара пали без проблем след миене на двигател с пароструйка, без да пазят нищо.

А чух че по съпротивление пасват идеално на ферозата.

Коментар

Аха. За това може.

Ако става да се сменят, самаровите бяха 12-ина лева. А са гарантирано качествени. Лично съм пробвал. Хвърлях в тъч всички по автомивките, как така лада самара пали без проблем след миене на двигател с пароструйка, без да пазят нищо.

А чух че по съпротивление пасват идеално на ферозата.
                А от къде си купувал качествени самарови? Само да намеря мултимера веднага ще каже стават ли за Фероза
                Аз не вярвам в чудеса!
                Разчитам на тях!

Коментар

Цар Симеон и Одрин. Магазин за руски авточасти. По спомен са полски, а самия кабел май е американски. Сини на цвят, но съм виждал и червени от същите май.

От същия можеш да си вземеш тампони за ушите на задните амове. От лада пасват перфектно, а са и евтини. Продават такива, дето се вграждат оригинално в ладите. Черни, със син етикет.

Коментар

Поразходих се за проверка на цените. В магазинчето на Симено и Одрин имат за Самара кабели Тесла. Цената в момента е 20 лева. Питах в няколко магазина за кабели за Фероза. Резълтатът:
                    Бош - около 100-120 лева
                    Тесла - около 60 лева
                    "Оригинални" - 120+
                    На едно място ме питаха за дължината, били няколко вида. Това ме хвърли в музиката.

Ако не намеря друго ще се разходя да премеря моите с Теслата.

Питах и за антифриз в едно магазинче. Предложиха ми розов, немски, SCT, 1,5 литра/20 лева за -78 градуса.
                    Аз не вярвам в чудеса!
                    Разчитам на тях!

Коментар

Моя познот даде цена от 60 лв.,но не е супер сигурен,щтото до понеделник е отпускар и неможе да провери точно.
                      За антифриз провери в Аутохелп-приди седмица приятел купи розов,концентрат (но не помня за каква температура) по 14 лв.литъра.Пак немски-непозната за мен марка.
                      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Взимай теслата.

Антифриз може да си купиш от ЛукОил бензиностанциите. Розов, с повишена трайност, концентрат. Мисля да беше 7лв. литъра. Разреждаш 1:1 с вода, и си свиркаш. Аз съм с такъв, и е бистричък като все едно вчера е сменян.

Коментар

Взимай теслата.
                          Точно това смятам да направя. Ще се разходя до магазина събота или неделя със старите в ръка, меря и взимам без да се замислям.
                          Аз не вярвам в чудеса!
                          Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
                            Моля някой колега с F300 да щракне една снимка на стойката за акумулатора. Въртях го, суках го, не мога да го закрепя стабилно. Интересува ме положението на двете скоби.
                            Иване, извинявай за закъснението

ето

съжалявам за забавянето, дано не е фатално
                            и за снимките - телефона стават такива

дано съм ти бил полезен
                            Последно редактирано от Veni1; 27-08-08, 09:01.

Коментар

Благодаря много за снимките. Качеството е напълно задоволително.

Само дето закрепването няма нищо общо с моето. Също липсва и това бялото под акумулаторам, което го застопорява да не се разхожда много. При мен има две ламарини, които държат акумулатора в основата. Обаче нещо не мога да ги наместя и не седи стабилно. Може да не са от Фероза въобще. Ще огледам мястото и смятам да направя скоби, както е при теб.
                              Аз не вярвам в чудеса!
                              Разчитам на тях!

Коментар

А като вземеш теслАта щтракни моля те една снимка на лулите. Мойте са шампион, и много ме дразнят. За да влязат като хората и да уплутнят отгоре, трябва да ги набутвам с отверка. Оригиналните са на порядък по-добре направени, ама вече не стават. Като се намокрят става приключение.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X