Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Bashan BS200s-7 made in Bulgaria

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Bashan BS200s-7 made in Bulgaria

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Rear_Wheel_Hub_Bashan_BS200S_7_BS200S.summ.jpg
Прегледи:1
Размер:2.8 КБ
ID:5687311 ето така изглежда

Коментар

Колеги никой ли не се е сблъсквал с този проблем никой ли не знае от какво друго китайче би станал този фланец

Коментар

След като дълго време виках неволята се наложи да се захвана сам с нещата . Сложих главина ( Задна главина 24 мм/23 зъба/ - 35мм дължина на шлици) закупих я от Недко цената и е 15 лв с доставката стана 18лв не е висока сумата викам и да не стане ще ги прежаля .Е оказа се че стана но с малко ПОБЪЛГАРЯВАНЕ наложи се да подлагам втулка която изрязах от старата главина защото е по къса , вместо 35мм дължина на шлици е трябвало да поръчам 48мм дължина на шлици и може би щеше да си пасне точно . Ще приложа и две снимки за да се види от къде е разликата и наложилото се побългаряваме Натиснете снимката за да я уголемите

Име:задна-главина-sku-1452-2920-700x700.jpg
Размер:33.2 КБ
ID:5690728Натиснете снимката за да я уголемите

Име:задна-главина-sku-134-2182-700x700.jpg
Размер:36.1 КБ
ID:5690722

Коментар

Колеги Извинявайте за намесата ми в темата, но имам въпрос тъй като съм нов и от скоро имам атв Башан BS250 s5 4х2. На моето атв двигателя е jianshe 250 с полуавтоматични скорости, това нормално ли е ? Другите Башани ползват ли двигатели на други марки или моето е някакво "МЕНТЕ". Купено е от магазин в София и нямам информация да е сменян двигателя, но и в магазина не ми отговориха, тъй като според тях двигателя е на Башан.

Коментар

• От: До: Bashan BS200s-7 made in Bulgaria

Колеги здравейте искам да помоля за малко помпощ.... бихте ли каза ли как се сваля задния зъбак на атв башан 200с? благодаря предварително

Коментар

Някой има ли номера на Недко от Търговище че не мога да влязя във сайта

Коментар

Здравите, искам да ви попитам от скоро време имам проблеми с веригата и тя постоянно изспада щом влезне в прекъсвач в движение.За това искам да ви попитам дали знаете как мога да я затегна по някакъв начин.

Коментар

Първоначално публикуван от Sabri_E Преглед на мнение
                  Здравите, искам да ви попитам от скоро време имам проблеми с веригата и тя постоянно изспада щом влезне в прекъсвач в движение.За това искам да ви попитам дали знаете как мога да я затегна по някакъв начин.
                  Здравей, не съм наясно точно как се случва обтягането на веригата при Башана, но вариантите за които се сещам са два. Първият е чрез обтегачи, които се законтрят с гайки, а вторият е чрез ексцентрик. Ако качиш снимка на задницата на атв-то, бих те насочил по - конкретно, как се случва. Обърни внимание, че преди да натягаш най - вероятно ще се наложи да отхлабиш нещо..
                  Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Привет и от мен. Да се включа и аз с един два въпроса...
                    Имам Башан 250, от няколки дни, и вече е разглобен з смян н ходова част. Та да питам носачи откъде моха да купя, Недко няма, може и само втулки и шарнири, съответно да питам шарнира н долния носач сменя ли се че ми изглежда капсолован. съответно ми трябват кормилни накрайници , втулки за амортисьори, километраж, седалка и май е това за начало. Още нещо има ли разлика в носачи на башам 200 и 250, мо е 2007 година внос от Австрия, аки има значение за къде е произведен.

Коментар

Колеги въпрос носачите на Башан 250 и 200 еднакви ли са, идея откъде да търся, при Недко няма, трябват ми и втулки за амортисьори, втулки носачи, накрайници, километраж и седалка з Башан 250 2007г. Благодаря

Коментар

Първоначално публикуван от Бойко Преглед на мнение
                        Здравей Колега! Защо ми се струва,че сме от 1 град Имайки се в предвид,че точно от Банкя сте няколко човека (отскоро) с Башаните А и доколкото чух на Толев се бил повредил съединителя,а лагерите на предницата са нещо обичайно, и пеката май беше изревал първи от тях
                        Спирачния апарат отзад е 100% болното място на башана,няма човек,който да не се е оплакал от него. Фтулки,лагери,кормилни накраиници и шарнири също са основни консумативи и вече и аз отодавна ги сменях и отпред и отзад, ако имате някакъв проблем с тях също мога да помогна за ремонта (как,къде..)..
                        ПП>Друго нещо което се сещам,че може да се смени да не кажа веднага след закопуване на този модел атв,е оригиналната му свещ, бързо здава багажа и дава ядове,и човек може доста да се почуди от какво са,докато разбере,че е от свеща която си има искра Аз лично си взех Champion RAX92YC и откакто съм с нея никакви ядове,даже една подарих на приятел,който просто какво ли не прави по атв-то,за да го запали и само сложи свеща и всичко се оправи
                        Za sharnirite namerih reshenie ot gore slojih nakrainik ot bmw 5-6 seriq i ot dolu no se reje i zavarih 2 gaiki edna za druga i sled tova gi zavarih na nosacha i nqma nikakvi griji a struvat pokrai 7-8 lv

Коментар

Мога ли да попитам дали някой знае къде точно се намира датчика за километража и по точно този който отчита km.h . Става въпрос за АТВ башан 200cc. Благодаря за информацията предварително.

Коментар

Здравейте мога ли да попитам дали някой е запознат къде се намира датчик за скорос на атв башан и по точно този който отчита km.h

Коментар

• Някой знае ли как се случва смяната на маслото на скоростите и на двигетеля и това чудо има ли маслен филтър?

Коментар

• valeri_at
                                valeri_at коментира
                                Редактиране на коментар
                                Няма филтър, има цедка под пробката. маслото на скоростите и двигателя е едно.

• valeri_at
                                valeri_at коментира
                                Редактиране на коментар
                                Няма филтър, има цедка под пробката. маслото на скоростите и двигателя е едно.

• Първоначално публикуван от tomi7 Преглед на мнение
                              Някой знае ли как се случва смяната на маслото на скоростите и на двигетеля и това чудо има ли маслен филтър?
                              Видях коментара на колегата valeri_at, искам в допълнение да попитам какво точно масло трябва да се налее на Bashan BS 125? Периодът на разработка мина, бяха ми казали само, че трябва да бъде за мокър съединител. Но ако можете да ме насочите с линк/снимка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X