Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Bashan BS200s-7 made in Bulgaria

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Здравейте!
    Наскоро закупих shineray 350 st e в доста лошо състояние. Покарах ден два и реших да я разглобя и постегна. Тук започват и проблемите..
    Монтажни планки на двигателя са се скъсали от рамката. Решил съм да ги възстановя, но не мисля че заводския твърд монтаж е удачен..
    В процес съм на добавяне на сайлентблокове (тампони с втулки (2 бр горе отпред 10х28х40 и 2 бр долу 12х25х45)) като третия заден монтаж да е като ,,люлка,,.
    На първите снимки се виждат повредите а на следващата съм нарисувал планката с червено, а томпоните успоредно монтирани в синьо.
    Всичко добре, започнах изработката на горния монтаж, но се замислих дали при подаването на тампоните, болтът минаващ в ухото на главата няма да превърта и да яде самото алуминиево ухо (какно и при другите опорни уши).
    Замислих добавяне на аксиални лагери в планките, така че да върти в тях, а не в ухото, но мястото е ограничено и няма възможност за монтаж на такива...
    видял съм се в чудо, вече почвам да се замислям и за оригиналния тип монтаж, но вибрациите са големи и със сигурност отслабват здравината на рамката, освен ръцете ми...
    Всеки съвет и идея е добре дошъл!
    Приятна вечер и наздраве!
    Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
    X