...А и то няма как да върви и да не харчи, 2 цилиндъра 2 карбуратора = на двоен кеф
Това за вървенето не го рабзбрах много...сигурно имаш в предвид спускане по надолнище по асфалта...
А двойният кеф е от двойня разход на бензин= два пъти повече кинти
А това за КТМ-теми хареса...и на мен са ми много оранжеви...
Това за вървенето не го рабзбрах много...сигурно имаш в предвид спускане по надолнище по асфалта...
А двойният кеф е от двойня разход на бензин= два пъти повече кинти
А това за КТМ-теми хареса...и на мен са ми много оранжеви...
А,
кинти бол като шумата през есента са
дай-боже всеки му
А,
кинти бол като шумата през есента са
дай-боже всеки му
E, но за съжаление всички нямаме бензиностанции от които да зареждат баровците с по 2 /два/ карбуратора, че да сме "на пачка".
А това КФХ 700 е много готино нещо, ама защо все тези хора си ги купуват само със заден движещ мост, защо не си доплатят за 4х4?
И ако ги газифицират няма ли да им излезе "по-тънко"?
А нямат ли и с дизелов двигател? Нали кавасаки правят всичко?
Иначе кфх 450 ме кефи, ама това кфх 700 - "ни риба ни рак".
Ама като чета Вие от Еди мотърс сте навитаци и ще докарате тракторчетата и на супер мотото догодина.
Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Някой може да се появи с две АТВ та. KFX 700 за ендуро и 450 за крос. Цената им в пакет е колкото един РЕНЕГАД . Това ако не е двоен кеф---- здраве му кажи .
Някой може да се появи с две АТВ та. KFX 700 за ендуро и 450 за крос. Цената им в пакет е колкото един РЕНЕГАД . Това ако не е двоен кеф---- здраве му кажи .
Дано количествените натрупвания преминат в качествени изменения...
Май така беше в "Капиталът" на Маркс...
Дано количествените натрупвания преминат в качествени изменения...
Май така беше в "Капиталът" на Маркс...
Съмнявам се тази книга да е много популярна в Япония . Те се ръководят от друга философия ----- или правят нещата както трябва или си правят " харакири " . За сега " KAWASAKI " са живи -- следователно ?????????
Съмнявам се тази книга да е много популярна в Япония . Те се ръководят от друга философия ----- или правят нещата както трябва или си правят " харакири " . За сега " KAWASAKI " са живи -- следователно ?????????
Сигурно, ако прочетат темата ни ще си направят СЕКУРО т. е. ще го преместят от единия крачол в другия, ако стига до там, де.
Иначе Кавасаки са си велика сила, спор няма, правят всичко, от отверки до влакове и комбайни, а че се били о**али с един модел АТВ-та- голямо важно, а че не са го обновили-ами отговора е лесен не виждат смисъл да влагат пари за доработка на нещо морално остаряло, като така и така се продава по малко. По- добре да не влагат, пък колкото бройки пробутат - все е кяр.
Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар