Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kawasaki KFX700 vs Renegade 800

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Kawasaki KFX700 vs Renegade 800

Първоначално публикуван от Десислав Преглед на мнение
    То май само името им е японско /като гледам какво пише тук-там по моето/.
    Аз ще дойда на Дълбок дол.
    Какво пише?

Коментар

как няма да начаткат ренегадите като повечето които ги караха лично от тях чувах само кои от колко време не се бил качвал лично мен ме е ят че не можах да участвам както и да е а това че първо място е по слабо атв доказва точно че шофера си беше по трениран нищо повече аз не го видях да върне газта а наще момчета на ренегадите поиздъхнаха на 2-3 обиколка и правата в задната част на пистата я ползваха за масаж на ръцете и релах а там победителят насичаше на макс някои да не ми се обиди нещо поздравявам и уважавам всички взели участие в краина сметка състезанието е успешно за всеки щом е завършил а аз само събрах спортна злоба за следващия път ....... живи и здрави

Коментар

Нещо не по темата: Сряда вечер преди състезанието направих с Рене Гада една обиколка чеко тайно да не ми се карат организаторите. Бавничко... Аз и сина ми с рапторчето. Предния мост го включих само, за да го дръпна, че малко се окопа в калта. Трасето беше лесно за преминаване с малка скорост, но за състезание да си представя да карам 8 /оосем!!!/ обиколки ми се струва невъзможно тежко за моята нежна физика и моят еърбег поддържан с бира и кИбапчета.
        Събота на 18.10 взех рапторчето на сина ми и завъртях 2 обиколки на същото трасе, но без забежката в дола /трасето на жени експерт от Грацията/ вече поддържайки почти състезателно темпо, но пак не на мах. И си докарах качествена мускулна треска.

И нещо по темата Сашо караше доста по-старо АТВ и доста по маломощно, но има голям опит и най-вече физическа издържливост. И когато другите вече само чакаха финала искаха "ръце на заем" и правеха релаксиращи упражнения, само той здраво настъпваше и заслужено улови победата. Победата я постигна той, а не АТВ-то. Така че в клас 4х4 решаваща бе издържливостта... на че и при 4х2 беше различно.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от Suzukito1 Преглед на мнение
          аз лично карам работно искам да вземе второ атв и то точно кавазаки тое доказано навсчкаде минава бързо набира.а ренегата се обрашта мн лесно заштото е лек за тич 800 кк .работните трябва да са тешки а тои е точно такова работно атв.
          Извинете ме, но нещо не разбрах добре горния пост. Ако може леко да му оправите правописа, пунктуацията и малко да ми обясните повече какво сте искали да кажете, че съм от село и нещо не мога да му вържа краищата.
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Здравейте,итересна анкета по мое скромно мнение 2-те машини са доста различни по характер или за дълбок дол карах великолепен 800Х оказа се че с моя тренинг и физическа подготовка на 2рата обиколка "завиждах"на останалите за добрата физическа форма и слязох в дерето да помагам да вадим 2WDтата от локвата и мостчето в "ЗЕЛЕНОТО" трасе,
            така че определено Ренегада е машината ,но си иЗка и постоянството че тия 800 трабва някой да ги държи
            Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
              Ами нормално... Високото грозде е кисело...
              В случая всичко беше в ръцете на Каранов, а и да сравняваш Bently ( Renegade ) с Dacia Logan ( Kawasaki ) направо си е кощунство
              Както казва Тодор Христов "Евтино и хубаво има, ама са на различни места..."
              Като падне първият сняг ще организиран тест на всички марки в този сегмент на Дълбок Дол, при равни условия в стил тестовете на "Auto Bild"
              Само ме притеснява, че японските "тракторчета" ще се уплашат и няма да дойдат...
              Незнам да ли ще се уплашат но от сега може те да броите едно "Японче" макар и 660 сьс сигорност ще докарам новото си ГРИЗЛИ.Незнам дали се отклоняваме от темата но мисля че пистата в Дьлбок Дол неможе да е критерий за сравнение на двата модела.Както при почти всички неща и тези два модела си имат предимства и недостатаци.До колкото сьм виждал и чувал за сравнение двата модела трябва да бьдат подложени на поредица от тестове и препятствия и чак тогава да разберем кое за кьде е.За целта предлагам да се органезират вьпросните тестове и да се понакефим яко.Сьс удоволствие ще взема участие.УСПЕХ МОМЧЕТА.
              [SIGPIC][SIGPIC][SIGPIC]С Тачката е лесно:wink:[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Грудев Преглед на мнение
                Коя от двете машини мислите,че ще има по голям шанс да стане шампион в РШЕ през 2007г

Да ти кажа, аз съм си фен на 4х4 .. но и кфх700 е много добър представител на спортните АТВ-та
                Последно редактирано от Desislav Cekov; 01-11-08, 20:53.

Коментар

Абе фирма която прави отверки що се напъва и при ATV

Коментар

хахахах много яко, имах 1 пост и никой не ми отговори в тази тема

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                      Абе фирма която прави отверки що се напъва и при ATV
                      ...
                      И аз това се мъча да кажа на всички Yamaha-джии!

Коментар

Не е монтаж и ленти за багаж правили като се разковат предните носачи да ги транспортират някак си

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                          Нещо не по темата: Сряда вечер преди състезанието направих с Рене Гада една обиколка чеко тайно да не ми се карат организаторите. Бавничко... Аз и сина ми с рапторчето. Предния мост го включих само, за да го дръпна, че малко се окопа в калта. Трасето беше лесно за преминаване с малка скорост, но за състезание да си представя да карам 8 /оосем!!!/ обиколки ми се струва невъзможно тежко за моята нежна физика и моят еърбег поддържан с бира и кИбапчета.
                          Събота на 18.10 взех рапторчето на сина ми и завъртях 2 обиколки на същото трасе, но без забежката в дола /трасето на жени експерт от Грацията/ вече поддържайки почти състезателно темпо, но пак не на мах. И си докарах качествена мускулна треска.

И нещо по темата Сашо караше доста по-старо АТВ и доста по маломощно, но има голям опит и най-вече физическа издържливост. И когато другите вече само чакаха финала искаха "ръце на заем" и правеха релаксиращи упражнения, само той здраво настъпваше и заслужено улови победата. Победата я постигна той, а не АТВ-то. Така че в клас 4х4 решаваща бе издържливостта... на че и при 4х2 беше различно.

Сашо е голям боец, но смятам за неоснователни оправданията на победените.
                          Последно редактирано от Desislav Cekov; 08-11-08, 19:43.

Коментар

Всичките са с 15-20г. по-млади от него и определено решаваща роля изигра и по лесната за управление машина. Не случаино Сашо караше дамския модел на Кавазаки 650 сс.

Иначе---- ништо лошо за РЕНЕГАТА . По газарски е !!!!!

Коментар

По газарски.....но ако купиш едно кавазаки което е с незнам си колко по евтино можеш да го наточиш много здраво.....

Коментар

Kfx 700 и без да го точиш, става за каране в гората, но за жьлтите павета---- по-престижен е РЕНЕГАТА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X