Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kawasaki KFX700 vs Renegade 800

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Kawasaki KFX700 vs Renegade 800

А колко пари струва ренегат нов или втора употреба, ако вече има?
    [COLOR=red]ГАААЗ до тенекията![/COLOR]
    [COLOR=palegreen]Спирачките са за страхливите.[/COLOR]

Коментар

Първоначално публикуван от sinbad Преглед на мнение
      А колко пари струва ренегат нов или втора употреба, ако вече има?
      Този модел излезе февруари 2007 и в момента втора употреба има само в Щатите и Германия (там поне намерих) ! Цените се движат от 14 до 20 хиляди лева в зависимост от екстрите. Нов в България с гаранция 1 година и регистрация ( евро версия ) е между 25-27 хиляди лева !

Коментар

Първоначално публикуван от djipar69 Преглед на мнение
        Този модел излезе февруари 2007 и в момента втора употреба има само в Щатите и Германия (там поне намерих) ! Цените се движат от 14 до 20 хиляди лева в зависимост от екстрите. Нов в България с гаранция 1 година и регистрация ( евро версия ) е между 25-27 хиляди лева !
        Убеден съм че ренегата трябва да е най-доброто на пазара и от гледна точка на двигател, и като външен вид, най вече от цените, т.к. цената е убиец и разликата с другите конкуренти е много голяма и за да се продава успешно трябва да има качества, заради които си заслужава да дадеш толкова много пари.
        Е не съм се качвал на такова нещо и само така си пиша празни приказки...
        Но понеже не мога да стигна гроздето ще кажа че е кисело.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от box1 Преглед на мнение
          С какъв телефон са тези снимки, колега? Браво!
          Със стар модел телефон - дето камерата му е още с лента
          Извинявам се за офтопика! (и за шегата)
          Hristo Draganov
          http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Нещо не видяхме истинко съревнование м/у КФХ и Ренегат при търсене на съкровището. Май трябва да се спретне едно мероприятие специално по този въпрос и най-накрая да се види кое е по-доброто.

Коментар

Първоначално публикуван от Jojo Преглед на мнение
              Нещо не видяхме истинко съревнование м/у КФХ и Ренегат при търсене на съкровището. Май трябва да се спретне едно мероприятие специално по този въпрос и най-накрая да се види кое е по-доброто.
              Вярно е така, но за съкровището май е било решаващо /не бях там за съжаление/ не марката и подготвеността на машината с която си а тактика и голяма доза късмет, защото Кулев поне половин час е бил по-рано, но не го е открил, 2 ключа са открити и изгубени.

На мен ми е интересно тези снегоходки /танкове/ каква средна скорост поддържат?
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Мене ме учудиха.Бая са бързи.

А съревнованието м/у Тодор и Каранов го направихме седмица по рано.
                Затрърди се всичко написано до момента.
                4х4 за този сезон е по добре.
                А в шампионата още няма зимно състезание така че ще трябва да изчакаме до пролетта за тест

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=vD_UX...eature=related
                  http://www.youtube.com/watch?v=1egjy...eature=related
                  Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Много куцо Кавазаки са взели за теста,
                    ако си беше някое нормално с леко тунингче разликата щеше да е доста по нормална

Коментар

• До: Kawasaki KFX700 vs Renegade 800

С такива клипове е пълно. Гледах много и никаде невидях Renegade да е по бърз, дърпа в началото и после изостава.
                      То си е ясно (поне на мен) че KFX-а е по бърз. Въпроса е като цяло коя машина е по добра.

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Грудев Преглед на мнение
                        Много куцо Кавазаки са взели за теста,
                        ако си беше някое нормално с леко тунингче разликата щеше да е доста по нормална

Съвсем куцо

Като гледам какво пише в началото на клипа:

"KFX700 с FST 715 комплект, Stage III разпределителни валове, Stage III съединител, сменени карбуратори"

"Сериен Renegade"

Оставаше пък кавазакито да не бие ренегада, с не знам какви двигателни комплекти и с не знам колко си кила по-малко...
                        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

само малко майтап

а сега сериозно лично аз не съм карал ренегад но ми се струва че една машина колкото по елементарно е направена е толкова по добре в екстремните условия виж на писта ми се струва че не е точно така,според личното ми наблюдение кавазакито е доста по непретенциозно във всяко едно отношение и по подходящо за ежедневно каране тип ендуро а кое е по добро това е въпрос с много аспекти ако го разгледаме от страна "кое е по-добро в ендуро шампионата" отговора е повече от ясен и доказан във всеки един аспект
                          Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

А кавазакито става и за това

Коментар

Това го има в Bombardier-те отдавна... И за спортните Renegade https://htftp.offroad-bulgaria.com/todor_hristov/Renegade%20X/track.wmv

Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 24-12-07, 08:28.

Коментар

Първоначално публикуван от djipar69 Преглед на мнение
                                Това го има в Bombardier-те отдавна... И за спортните Renegade https://htftp.offroad-bulgaria.com/t...%20X/track.wmv

В клипчето има кадри поднато от миналия век
                                никъде не видях със ски от пред

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X