Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kawasaki KFX700 vs Renegade 800

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Вечният спор - кои какво ATV предпочита!

Първоначално публикуван от JRC Преглед на мнение
    В гората карам само с приятели. Нямам намерение да се състезавам с шампиона в кл.''ХОБИ" ,откривателя на лентите и отверките. Все някой ще ти каже кой съм, преди да ме направиш хакер и още нещо.
    Е щом трябва някой да те представя сигурно добре караш , но това не те прави достоен да омаловажаваш това което постигнах с дебюта си за един сезон в ХОБИ класа.
    Никой не ти е предлагал състезание или някакво съревнование, поканих те в гората да се запознаем, но явно София ви е увъчила толкова много че всички имате параноични забежки.
    Елементарното възпитание на човек не позволява да коментира това върху което няма минимален поглед, нямаше да реагирам така ако някой от познатите лица в шампионата си изкаже мнението пък бил той и ендурист.
    Първоначално публикуван от Краси Грудев Преглед на мнение
    Яворе,не подценяваи JRC.Той не е от книжните тигри
    Никой не подценявам Краси но не е той човека който може да взима отношение. Не мога да разбера защо така са се увълчили тези хора, не ми пука какво карам и колко съм добър важното е да избягам от ежедневието в гората. Явно малко хора го разбират или само тези които ме познават лично. Но много лошо впечатление прави личното отношение на членовете от вашия клуб ако не караш Кавазаки. Ами утре ако реша да карам, какво става... първи приятели ли? Не ги разбирам по този начин нещата.

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
    В Бургас няма гора.
    Напротив колега има и то доста приятна за каране Странджа планина

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
      Това е мечтата на всеки пенсионер АТВ-ист, на упътването им пише да се използват от лица над 65 години.
      И от бременни жени .
      full time rider, part time racer
      jrc4life

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
        Броя ги, като идват при Зундерт за сервизиране...
        Много ли се чупят ?
        jrc4life

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
          Никой не подценявам Краси но не е той човека който може да взима отношение. Не мога да разбера защо така са се увълчили тези хора, не ми пука какво карам и колко съм добър важното е да избягам от ежедневието в гората. Явно малко хора го разбират или само тези които ме познават лично. Но много лошо впечатление прави личното отношение на членовете от вашия клуб ако не караш Кавазаки. Ами утре ако реша да карам, какво става... първи приятели ли? Не ги разбирам по този начин нещата.
          Редовната употреба на Kawasaki води до пристрастяване

Коментар

Е щом трябва някой да те представя сигурно добре караш , но това не те прави достоен да омаловажаваш това което постигнах с дебюта си за един сезон в ХОБИ класа.
            Никой не ти е предлагал състезание или някакво съревнование, поканих те в гората да се запознаем, но явно София ви е увъчила толкова много че всички имате параноични забежки.
            Елементарното възпитание на човек не позволява да коментира това върху което няма минимален поглед, нямаше да реагирам така ако някой от познатите лица в шампионата си изкаже мнението пък бил той и ендурист.

Напротив колега има и то доста приятна за каране Странджа планина
            Знаех си , че ще има развитие ----- вече сьм хакер - параноик. Извиняваи ако право на мнение в този форум имат само : сьстезатели кл. хоби, хора харесващи РЕНЕГАДА , такива които плюят KFX а , да не живеят в София, да не им пука когато поругават любимата им марка сьс смешни сравнения - ленти , отверки : не сьм разбрал. Мислех си, че това е форум като всички останали . Вижте обаче хронологията на книжовните ми изяви --- всичко е плод на провокация. На никой не сьм правил квалификаций и не сьм му давал наклон на Х... Бьдате ЗДРАВИ и УСПЕХ на всички . Ваш недостоен хакер -параноик ...
            Последно редактирано от JRC; 28-11-08, 00:07.
            jrc4life

Коментар

• До: Kawasaki KFX700 vs Renegade 800

Хубавото на форумите е че написаното стои и всеки може да го прочете и сам да си извади изводи за писателя им

Коментар

Много ли се чупят ?
                Написах "сервизиране", не ремонт При Еди няма програмите за чистене на компютъра, части и куп други неща, които е нормално да ги има при Официалния Вносител, а не при паралелен внос ( явно се търсят и е изгодно )

И от бременни жени .
                Знаех си , че ще има развитие ----- вече сьм хакер - параноик. Извиняваи ако право на мнение в този форум имат само : сьстезатели кл. хоби, хора харесващи РЕНЕГАДА , такива които плюят KFX а , да не живеят в София, да не им пука когато поругават любимата им марка сьс смешни сравнения - ленти , отверки : не сьм разбрал. Мислех си, че това е форум като всички останали . Вижте обаче хронологията на книжовните ми изяви --- всичко е плод на провокация. На никой не сьм правил квалификаций и не сьм му давал наклон на Х... Бьдате ЗДРАВИ и УСПЕХ на всички . Ваш недостоен хакер -параноик ...
                А ти явно наистина имаш проблем...като гледам си е за лечение даже
                Еди или Краси Крудев да те "закачат" на компютъра и да ти "изчистят" натрупаните "грешки"...
                Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 28-11-08, 05:44.

Коментар

Първоначално публикуван от dizi Преглед на мнение
                  Аааа........
                  Ти си щампион за 2008.-клас-ХОБИ. Честито.Вече има Renagad-шампион.
                  По този пост коментара е за машината и на всякьде е така. Пилота не сьм преценявал ---- спора е за двете АТВ та. Параноята е за разна болест и се прихваща от форумите
                  jrc4life

Коментар

Ела в гората да се запознаем и ще видиш какво е!
                    Или си от силните хакери които няма кой да им запълва ежедневието
                    А пьк това не ми звучи като приятелска покана. Сигурно заради епикризата която ми лепнахте
                    jrc4life

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
                      Написах "сервизиране", не ремонт При Еди няма програмите за чистене на компютъра, части и куп други неща, които е нормално да ги има при Официалния Вносител, а не при паралелен внос ( явно се търсят и е изгодно )

А ти явно наистина имаш проблем...като гледам си е за лечение даже
                      Еди или Краси Крудев да те "закачат" на компютъра и да ти "изчистят" натрупаните "грешки"...
                      Само ако дойдеш да ми дьржиш рьката , че ме е страх
                      jrc4life

Коментар

... Знаете,че имам само мотор за супер мото и когато мога се сьстезавам там . ...
                        Веско!?

... но това не те прави достоен да омаловажаваш това което постигнах с дебюта си за един сезон в ХОБИ класа...
                        Това е голям успех и според мен напълно заслужен!

...Никой не подценявам Краси но не е той човека който може да взима отношение. Не мога да разбера защо така са се увълчили тези хора, не ми пука какво карам и колко съм добър важното е да избягам от ежедневието в гората. Явно малко хора го разбират или само тези които ме познават лично. Но много лошо впечатление прави личното отношение на членовете от вашия клуб ако не караш Кавазаки. Ами утре ако реша да карам, какво става... първи приятели ли? Не ги разбирам по този начин нещата....
                        Я някои го написа вместо мен!

...Извиняваи ако право на мнение в този форум имат само : сьстезатели кл. хоби, хора харесващи РЕНЕГАДА , такива които плюят KFX а , да не живеят в София, да не им пука когато поругават любимата им марка сьс смешни сравнения - ленти , отверки : не сьм разбрал. Мислех си, че това е форум като всички останали . Вижте обаче хронологията на книжовните ми изяви --- всичко е плод на провокация...
                        Право на глас имаме всикчи стига да се съобразяваме с правилата на форума! Сравнения можем да си правим и го правим за шега, не за заяждане. Някои обаче го приемат много лично, може би защото наистина могат да се сравняват! Веско ако си ти, немога да повярвам че си написал по горната констатация!!!

Първоначално публикуван от Сузи Преглед на мнение
                        Искам да ви кажа ,че аз съм карал с JRC в "гората".Това момче е наистина добро от класата на Брейчев и Кокера.
                        Тази скромност е присъща само на Деведжиев! За мен твоето има трябва да седи на 1-во място.

Коментар

Десо ,как ме разкри?Забавлявам се от сърце когато чета тази тема

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
                            Веско!?

Това е голям успех и според мен напълно заслужен!

Я някои го написа вместо мен!

Право на глас имаме всикчи стига да се съобразяваме с правилата на форума! Сравнения можем да си правим и го правим за шега, не за заяждане. Някои обаче го приемат много лично, може би защото наистина могат да се сравняват! Веско ако си ти, немога да повярвам че си написал по горната констатация!!!

Тази скромност е присъща само на Деведжиев! За мен твоето има трябва да седи на 1-во място.
                            Предател !!!!! имам в предвид , че ми предаде името --- да не го изтълкуваш погрешно . Минавам в нелегалност .
                            jrc4life

Коментар

Предател !!!!! имам в предвид , че ми предаде името --- да не го изтълкуваш погрешно . Минавам в нелегалност .
                              Грешното тълкуване го правят други! Иначе много се радвам че вземаш участие в портала. Ти си наистина човек които има какво да кажеш, сподели нещо за предстоящото quad супермото!

Светльо,... знаем се отдавна!

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
                                Грешното тълкуване го правят други! Иначе много се радвам че вземаш участие в портала. Ти си наистина човек които има какво да кажеш, сподели нещо за предстоящото quad супермото!
                                Ще бъде много яко -- стига да има достатъчно подготвени машини . Като знам за моторите какво е изваждане--- при квадовете по 2 . Не мислимо е с една машина да се кара в ЕШ и супермото . Вече имам машина фаворит . И пилота няма да споменавам за да не разбудя духовете . Дано таткото да се бръкне здраво -- в момчето има бъдеще .
                                Последно редактирано от Desislav Cekov; 28-11-08, 17:26. Причина: !
                                jrc4life

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X