Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kawasaki KFX700 vs Renegade 800

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Вечният спор - кои какво ATV предпочита!

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
    Чичко Еди си е покарал, има пропуснат само един кръг от 9 общо...
    А за 2008 година всички знаем как се стъкмисваха класиранията на Kawasaki-та
    Но, това е друга тема... Просто искам да кажа, че не е показател за качествата на АТВ-то
    На твоето състазание Кавазаки е 1во и 2ро и 4то място в 2WD и 1во в 4WD
    кой ги стакмиса като ти си организатора,за това не си помислил като сееш невярни обвинения а

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Грудев Преглед на мнение
      На твоето състазание Кавазаки е 1во и 2ро и 4то място в 2WD и 1во в 4WD
      кой ги стакмиса като ти си организатора,за това не си помислил като сееш невярни обвинения а

Дали не си пропуснал един пост!

Първоначално публикуван от JRC Преглед на мнение
      Няма по красноречив пример за стъкмисано състезание от това в Дълбок дол --- в раздела 4x4 където целта прозираше от всякъде. Е Каранов обърка някакви сметки--виновен е ! Иначе като цяло събитието беше N1. Голямата медийна изява допринесе много за популяризирането на АТВ като член на мото спорта.

Немога да повярвам че се пише срещу човека виновен 93 ма ATV-ти да се почустват за 1-ви път специално! С много голямо внимание към всеки !

Коментар

• До: Kawasaki KFX700 vs Renegade 800 или по-точно ВСЕКИ СРЕЩУ ВСИЧКИ!!!

Десо радвам се ,че гн. Т.Христов ти е поел разноските и ще те води на " пясъчното" състезание в Франция . Искренно ти пожелавам-- успех , здраве, късмет и достойно представяне на България .Вземи си и националното знаме -- дано да имаш спортно щастие и късмет да го развееш на почетната стълбичка . Няма невъзможни неща когато човек вложи 100% .
        full time rider, part time racer
        jrc4life

Коментар

Първоначално публикуван от JRC Преглед на мнение
          Десо радвам се ,че гн. Т.Христов ти е поел разноските и ще те води на " пясъчното" състезание в Франция . Искренно ти пожелавам-- успех , здраве, късмет и достойно представяне на България .Вземи си и националното знаме -- дано да имаш спортно щастие и късмет да го развееш на почетната стълбичка . Няма невъзможни неща когато човек вложи 100% .
          Охо, много Благодаря за пожеланията ти! Надявам се да се представя добре. Аз винаги излизам с мисълта за добро класиране, независимо от обстоятелствата! Благодаря още веднъж!

Коментар

Тънко.!!!
            [url="http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8870"][IMG]http://ftp.domainbg.com/krasi-atv/Razni/50.jpg[/IMG][/url]
            blood group 0+

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
              Дали не си пропуснал един пост!

Немога да повярвам че се пише срещу човека виновен 93 ма ATV-ти да се почустват за 1-ви път специално! С много голямо внимание към всеки !
              Ако организира Тодор Христов още 2-3 такива състезания,без клубна насоченостза правоимащи и правоискащи,аз май ще възобновя участие!Иначе ще си гоня вятъра,...никой не те отчита,...ама то и по досегащните състезанията е така ако не си от правилния клуб!
              Eвгени Филчев
              Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Ето как всички искат да приличат на "Батко Renagade"
                Ами така стоят нещата!
                http://www.youtube.com/watch?v=fPk3UV9X_dY
                KFX700 4x4 ...Дааа.. някой се е сетил.
                Ако сега твърдия заден вал го счупят на 2 полуоски и ще станат достоен конкурент на Renegade, ама на 500 или на 800 куб.см. ...ще видим.

Доколкото съм чувал батко Еди му присадил и двг. 750 от брут форса, така че в ТНТМ-то има бъдеще.

Дерзайте.

Аз в горните постове като Ви писах, че ще "сделат" КФХ 700 4 х 4 Вие нещо не ми вервахте...

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                E, но за съжаление всички нямаме бензиностанции от които да зареждат баровците с по 2 /два/ карбуратора, че да сме "на пачка".

А това КФХ 700 е много готино нещо, ама защо все тези хора си ги купуват само със заден движещ мост, защо не си доплатят за 4х4?
                И ако ги газифицират няма ли да им излезе "по-тънко"?
                А нямат ли и с дизелов двигател? Нали кавасаки правят всичко?
                Иначе кфх 450 ме кефи, ама това кфх 700 - "ни риба ни рак".
                Ама като чета Вие от Еди мотърс сте навитаци и ще докарате тракторчетата и на супер мотото догодина.
                Сега четете по-долу какво съм писал и очаквайте следващите анонси за газифициран КФХ
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Поздрави на всички почитатели на Кавасаки! АТВ-то е готино нещо, но не го фетишизирайте.

Има място за всички марки и модели.
                  Последно редактирано от s_s1; 12-12-08, 17:50. Причина: Нета ми се скапа и повтори 2 пъти горния ми пост.
                  Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Ами така стоят нещата!
                    http://www.youtube.com/watch?v=fPk3UV9X_dY
                    KFX700 4x4 ...Дааа.. някой се е сетил.
                    Ако сега твърдия заден вал го счупят на 2 полуоски и ще станат достоен конкурент на Renegade, ама на 500 или на 800 куб.см. ...ще видим.

Колега мисля, че е въпрос на време (и малко средства естествено), някой да се хване да направи един КФХ, че спора да стане качествен поне

Коментар

Абе прави сте . Този път няма да коментирам : Сашо Каранов и Магарето
                      full time rider, part time racer
                      jrc4life

Коментар

Много интересна анкета . От 2007 г не е ли малко старичка Според мен кой каквото си има - това си хвали . Както със жените , собствената най-хубава , ама се заглеждаш и по чуждите да не би да си се пр.... KFX а и деца е раждал и ги е отгледал и пак става

Коментар

...Аз в горните постове като Ви писах, че ще "сделат" КФХ 700 4 х 4 Вие нещо не ми вервахте...
                          Сега четете по-долу какво съм писал и очаквайте следващите анонси за газифициран КФХ
                          И докато чакаме да се случи чудо и на KFX-a да му променят нещо ( освен пластмасите и лепенките, които помагат много за аеродинамиката ), ето какво мислят в Can-Am

Красиво, мощно и модерно...и жълто Сещам се за вица, "Какво си мечтае всяко Кавазаки ?!? " Отговора е, да стане жълто...

Коментар

И докато чакаме да се случи чудо и на KFX-a да му променят нещо ( освен пластмасите и лепенките, които помагат много за аеродинамиката ), ето какво мислят в Can-Am

Красиво, мощно и модерно...и жълто Сещам се за вица, "Какво си мечтае всяко Кавазаки ?!? " Отговора е, да стане жълто...
                            еее това е страхотно!

имам едно въпросче като си въртя ренегада(500) започва да ми се стяга кормилото и става почти неоправляем ?

Коментар

е да ама Кавазаки си имат вече такъв модел
                              Honda CRE 250
                              Nissan Patrol GR

Botevgrad Racing Team

Коментар

Ама е по грозен от тоя

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X