Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kawasaki KFX700 vs Renegade 800

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Kawasaki KFX700 vs Renegade 800

Въобще не е малко по-мощен.
    Доста по-мощен е, кавазакито оригинално му дават 49 коня. 15 коня разлика не са малко.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Aаа, съгласен съм с Никола. Но 15ps. ама изобщо не са малка разлика, нищо че е по тежък с 30кг.

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
        Еииии, направо ми дожаля за самия себе си. Тежки думи Тоше!
        НО с мен не е така защото не съм фабричен.
        Неможе да сравняваш 60ps с 49ps.!
        е,така пък няма да е честно спрямо ренегада се пак сравнението трябва да е между машини без доработки...или греша?

Коментар

Колеги не съм се качвал нито на Ренегат, нито на KFX700, но това, което си мислите, че конските сили решават кой е победителя не е много вярно, има други фактори, като равномерен въртящ момент, за който май никъде няма данни за никоя от машините, крива на разпределение на мощността, CVT предавка /на различните модели работят различно/ специфични загуби по трансмисиите, окачване и много други дребни фактори, които в рамките на едно практическо състезание се сумират и обуславят представянето. А Вие сте захванали само тегло и конски сили, и даже не сте написали дали сте ги измервали по DIN или по SAE.
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
            Минал е край 75 коня.
            Да го кажем 64ps и да си стиснем ръцете.
            Версията за американския и канадския пазар е 75 коня, а европейската е 62 или 64 не си спомням точно ! Загубата е от изискванията на Европа за отработени газове, съотношението к.с./кг , катализатори и т.н. !

Коментар

Версията за американския пазар (за канадския не знам) е 68 коня SAE на коляновия вал по талон, което е точно около 64 коня по DIN по които се мери европейската. Европейската версия която спазва условията за замърсяване и регистрация е скопена на 15 киловата, което дори не ми се брои колко малко е в коне. 700 ката е 49 коня пак по DIN което е петдесет и няколко по SAE.

Иначе съм 100% съгласен с писаното по-горе, предвид че по CVT трансмисиите загубите никак не са малки.
              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Искам да попитам (не че разбирам нещо) няма ли Ренегата да има повече сцепление, защото е по-тежък?

Коментар

Определено мисля че БРП-то е по добро !
                  А на мен по скоро ми е интересно някои подкарвал ли е ето това
                  http://www.zundert-extreme.com/index...mart&Itemid=76
                  WR400-in-in-in...
                  LZ1RAO

Коментар

Първоначално публикуван от anubis Преглед на мнение
                    Определено мисля че БРП-то е по добро !
                    А на мен по скоро ми е интересно някои подкарвал ли е ето това
                    http://www.zundert-extreme.com/index...mart&Itemid=76
                    Има двама състезаващи се в Ендуро Шампионата с BAYA DS 650 ! И двамата са от Габрово, Краси Колев и Смилен Кабакчиев ! Сега Колев го продава, за да си вземе Renegade !

Коментар

въртящият момент на ренегада е 73nm,на кавазакито мисля че беше около 55.Се пак тия 30 кила мисля чя ще се компенсират от 15кс,20 nm и 100cc
                      Последно редактирано от kol1o0; 05-12-07, 11:42.

Коментар

Първоначално публикуван от kol1o0 Преглед на мнение
                        въртящият момент на ренегада е 73nm,на кавазакито мисля че беше около 55.Се пак тия 30 кила мисля чя ще се компенсират от 15кс,20 nm и 100cc
                        Има ли някъде такъв сайт с пълни ТТ данни?
                        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

http://www.brp.com/en/Products/CanAm...ID=Renegade800 ето тук има за ренегад,но немога да намеря каде беше и за конските сили но е 64.
                          http://www.kawasaki.co.uk/product.asp?Id=B63136A44A&S=4 ето и за кфх

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                            Магарето току-що пристигна с новия Ренегат на Crazy job !
                            Ето малко снимки, които направих набързо с телефона. Красива машина е. Сега остава да намерим и някой да го кара !

Току-що Магарето ми съобщи, че най-вероятно единия от четирите Ренегата, които чакаме да дойдат ще кара той, така че имаме вече достатъчно луд и напорист пилот в клуба за тези машини.
                            С какъв телефон са тези снимки, колега? Браво!
                            Говоря ти дъще, сещай се снахо!

Коментар

Renegade и Outlander вече могат да се карат и през зимата Специален кит за всички модели 4х4 Can-Am вече и в България ! Предимството им пред досегашните е, че са с чупещи връзки и се движат по релефа на трасето !

Коментар

Ето още няколко вариaнта за приложение на Renegade
                                Това е Ренегад "Шосеен Гъзар"

А това е Ренегад "Уличен Работар"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X