Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kawasaki KFX700 vs Renegade 800

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Вечният спор - кои какво ATV предпочита!

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
    За това им свалям шапка и на двамата, винаги съм го казвал че за годините са си в страхотна форма и ни слагат в малкия си джоб.
    Но това което те постигат си зависи изцяло от тяхната физическа издръжливост особено на Сашо.
    Аз продължавам да твърдя , че решаваща роля играе машината . E и те имат малка заслуга . Не приемам съществуването на някакви феномени съвсем случайно събрани в един клуб . Еди ми е казвал ,че ако не е бил KFX 700 никога нямало да стане АТВист .Дори когато се появи Ренегада и всички бяха завладяни от еуфория , той също беше залитнал да се състезава с такава машина . След няколко тренировки ---- познайте .
    full time rider, part time racer
    jrc4life

Коментар

Първоначално публикуван от JRC Преглед на мнение
      Аз продължавам да твърдя , че решаваща роля играе машината . E и те имат малка заслуга . Не приемам съществуването на някакви феномени съвсем случайно събрани в един клуб . Еди ми е казвал ,че ако не е бил KFX 700 никога нямало да стане АТВист .Дори когато се появи Ренегада и всички бяха завладяни от еуфория , той също беше залитнал да се състезава с такава машина . След няколко тренировки ---- познайте .
      Ако Сашо беше с Renegade на Троян нямаше да го водим 4 обиколки а той щеше да ни направи половин обиколка разлика.
      Не продавам Renegade нито съм в техния клуб и мнението ми е субективно не хваля машината просто си е така.

Коментар

Аз продължавам да твърдя , че решаваща роля играе машината . E и те имат малка заслуга ....
        Весо, немога да повярвам че ти като състезател с добри постижения макар и в друг спорт(клас) мислиш така!!! Но всеки си има собствена преценка!
        Според мен на база моя опит бих ги разпределил %-тно така 70% състезател, 30% машина. Като в 70% слагам тактика, издръжливост, преценка и куп качества на човека!

За Chalange немога да се съглася с теб относно Каранов!!! Видимо беше превъзходството на BPR като машина и още по видимо класата на Каранов! Вие къде сте били и през двата дни!?

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
          Ако Сашо беше с Renegade на Троян нямаше да го водим 4 обиколки а той щеше да ни направи половин обиколка разлика.
          Не продавам Renegade нито съм в техния клуб и мнението ми е субективно не хваля машината просто си е така.
          Еди продава и РЕНЕГАД . Защо предпочита KFX a ? Търговците не печелят ли повече от по-скъпите машини ?
          jrc4life

Коментар

Няма по красноречив пример за стъкмисано състезание от това в Дълбок дол --- в раздела 4x4 където целта прозираше от всякъде. Е Каранов обърка някакви сметки--виновен е ! Иначе като цяло събитието беше N1. Голямата медийна изява допринесе много за популяризирането на АТВ като член на мото спорта.
            Уважаеми Веско, явно погледът ти върху нещата толкова е "кавазакясъл", че не виждаш по-далече от магазина на Еди
            За да не занимавам хората със стъкмистиките за "Еди Моторс " през изминалия Шампионат ( току виж Ви паднал ореола ) само искам да те попитам, има ли сменено АТВ по средата на състезанието освен Kawasaki
            А на Чалънджа явно не си бил или пак си гледал през зелени очила,за да напишеш такава глупост...

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
              Весо, немога да повярвам че ти като състезател с добри постижения макар и в друг спорт(клас) мислиш така!!! Но всеки си има собствена преценка!
              Според мен на база моя опит бих ги разпределил %-тно така 70% състезател, 30% машина. Като в 70% слагам тактика, издръжливост, преценка и куп качества на човека!

За Chalange немога да се съглася с теб относно Каранов!!! Видимо беше превъзходството на BPR като машина и още по видимо класата на Каранов! Вие къде сте били и през двата дни!?
              Нали обсъждаме машините. Ти в началото нали беше за KFX а . Или нали си модератор -- можеш да променяш : заглавия на теми , клубна принадлежност, мнение ......
              jrc4life

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
                Уважаеми Веско, явно погледът ти върху нещата толкова е "кавазакясъл", че не виждаш по-далече от магазина на Еди
                За да не занимавам хората със стъкмистиките за "Еди Моторс " през изминалия Шампионат ( току виж Ви паднал ореола ) само искам да те попитам, има ли сменено АТВ по средата на състезанието освен Kawasaki
                А на Чалънджа явно не си бил или пак си гледал през зелени очила,за да напишеш такава глупост...
                Определение за гупост :--- всичко което се различава от мнението на гн. Т. Христов . И понеже и аз съм човек и рискувам да наруша принципа си да не правя квалификаций на мненията на опонентите ---- спирам да пиша.
                jrc4life

Коментар

Бях решил повече да не пиша в този форум, но като гледам спора просто ме засърбяха ръцете. В случая няма да коментирам машините,
                  защото вече съм го правил в същата тема и поради друга причина която не мисля да споменавам, че току виж са ми изтрили мнението.
                  Та така JRC щом смяташ че машината играе решаваща роля(което за мен не е така) нека ти дам няколко примера. Наистина Еди и Каранов
                  заслужават адмираций за това което правят на възрастта си особено.
                  Но както казва Т. Христов нека погледнем малко по надалече. Аиде да видим състезателите които цял свят е признал за най-добри на не "стъкмистки" или там както им викате състезания. При атв-тата 9кратния ГНЦЦ шампион Бил Баланс, при кроса Доуг Гъст, Тим Фар, Дъстим Уимър, Джеремая Джоунс, Европейския шампион при атв-тата.
                  Или айде по добре понеже си моторист - Стефан Евертс, Дейвид Найт,
                  Рики Кармайкал, Чад Рийд, Джереми Макгрейт, Травис Пастрана, Дъстин Милър, Нейт Адамс. Всеки от тях е най - добрия или от топ 5 в сферата си.(в случая изключвам Джеймс Стюарт с КХ450Ф въпреки че и той вече се състезава за Ямаха) Хайде сега щом са толкова важни машините виж всеки един от тях какво кара.
                  It's not the Ride, It's the RIDER

Коментар

[quote]
                    Чичко Еди си е покарал, има пропуснат само един кръг от 9 общо...
                    е 35 точки малко ли са?
                    а и ти през 2006 още не се знаел какво е АТВ и не занаеш че тогава ЕдиМоторс караха само на навигациите
                    Ти не смени ли 3 Ренегата през 2007, колко завършени състезания имаш?
                    за 2008 година всички знаем как се стъкмисваха класиранията на Kawasaki-та
                    обясни защото на мен не ми е ясно

Ако в темата продължат да се пишат лъжи или тона загрубее ще я заключа!!!
                    Последно редактирано от Краси Грудев; 05-12-08, 20:21.

Коментар

• До: Kawasaki KFX700 vs Renegade 800 или по-точно ВСЕКИ СРЕЩУ ВСИЧКИ!!!

Ти пък сега ще зазключваш, тъкмо се разприказваха участниците във форума... забележете само, от месеци по-активна тема е нямало в този раздел! Много малко се пише...сега като стана дума за панаири и гледай какво става. Всеки кара каквото му харесва и приказва каквото му удисва!

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Грудев Преглед на мнение
                        ...Ако в темата продължат да се пишат лъжи или тона загрубее ще я заключа!!!
                        "Крадеца вика дръжте крадеца"

Коментар

[quote=Краси Грудев;547163]
                          Ти не смени ли 3 Ренегата през 2007, колко завършени състезания имаш?

обясни защото на мен не ми е ясно

Ако в темата продължат да се пишат лъжи или тона загрубее ще я заключа!!!
                          Аз смених един Ренегат за ЕДНА година, първия го размазах на Самоков ! Не съм завършил само първият ден на Габрово и вторият ден на Самоков ( от 10 кръга, справка ТУК )
                          Но си смених машината на СЛЕДВАЩОТО състезание, не по средата на трасето на състезанието

П.П.

Тонът в темата си е наред, лъжи също не прочитам, значи започва някаква истерия за запазване на ореола около "Kawasaki"
                          Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 05-12-08, 18:10.

Коментар

Добре де нека да отворим нова,ГРУБО И ЛЪЖЛИВО,ВСЕКИ СРЕЩУ ВСИЧКИ!!!
                            Последно редактирано от kocha; 05-12-08, 19:58.
                            Eвгени Филчев
                            Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Грудев
                              Колко струва един Ренегад ?

Промоция на машините на "KAWASAKI".За участниците в РЕШ.

"KFX450R" и "KFX700" за 25000лв. с ДДС - Пакетна цена
                              Мдаааа, пак е прав Тодор Христов като казва, че "Евтино и хубаво има, ама са на различни места..."

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Грудев
                                Колко струва един Ренегад

В Европа цената ще е над 16000Е --- в БГ има и хубави далаверки
                                Перфектно за хора които не могат да си позволят друго!!!Става въпрос за далаверките!!!
                                Eвгени Филчев
                                Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X