Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kawasaki KFX700 vs Renegade 800

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Вечния спор - кои какво ATV предпочита!

Еи какви неща правят тея концерни! А тия KTM правят само мотори и ATV-та и то ATV-тата им са само спортни! Маи Австрииците имат много да гонят!

Коментар

И сам воинът е воин

Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
        И сам воинът е воин

Това е новата -стара тупалка на КТМ скоро ще има такава из Софииските улици .

Коментар

• До: Вечният спор - кои какво ATV предпочита!

Попринцип всеки атв-вист има мотор мечта,например моя е Bombardier Outlander 800 MaX XT
          Honda TRx 700ХХ , Yamaha Raptor 700 SE
          Audi A6 2.5 TDi , Audi Q7 3.0 TDi

Коментар

• До: Kawasaki KFX700 vs Renegade 800

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
            Ела в гората да се запознаем и ще видиш какво е!
            Или си от силните хакери които няма кой да им запълва ежедневието
            В гората карам само с приятели. Нямам намерение да се състезавам с шампиона в кл.''ХОБИ" ,откривателя на лентите и отверките. Все някой ще ти каже кой съм, преди да ме направиш хакер и още нещо.
            full time rider, part time racer
            jrc4life

Коментар

Яворе,не подценяваи JRC.Той не е от книжните тигри

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Грудев Преглед на мнение
                Мерси Краси ще почерпя .
                jrc4life

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Грудев Преглед на мнение

Явно "книжовните" изяви не му се отдават...като чета постовете де...

Коментар

Първоначално публикуван от aksen Преглед на мнение
                    Попринцип всеки атв-вист има мотор мечта,например моя е Bombardier Outlander 800 MaX XT
                    Това е мечтата на всеки пенсионер АТВ-ист, на упътването им пише да се използват от лица над 65 години.

Коментар

• До: Kawasaki KFX700 vs Renegade 800

Първоначално публикуван от JRC Преглед на мнение
                      В гората карам само с приятели. Нямам намерение да се състезавам с шампиона в кл.''ХОБИ" ,откривателя на лентите и отверките. Все някой ще ти каже кой съм, преди да ме направиш хакер и още нещо.
                      В Бургас няма гора.

Коментар

Искам да ви кажа ,че аз съм карал с JRC в "гората".Това момче е наистина добро от класата на Брейчев и Кокера.

Коментар

Първоначално публикуван от Сузи Преглед на мнение
                          Искам да ви кажа ,че аз съм карал с JRC в "гората".Това момче е наистина добро от класата на Брейчев и Кокера.
                          Сега вече се изчервих. Знаете,че имам само мотор за супер мото и когато мога се сьстезавам там . Много уважавам споменатите колеги и нямам намерение да им мьтя водата ---- поне за сега. А иначе работата ми е такава, че се налага да зная някои неща и за АТВ ----- професия. Не сьм виновен , че се продават в едни и сьщи магазини с моторите. Е това сигурно не е проблем на местата кьдето предлагат само CAN AM
                          jrc4life

Коментар

Сега вече се изчервих. Знаете,че имам само мотор за супер мото и когато мога се сьстезавам там . Много уважавам споменатите колеги и нямам намерение да им мьтя водата ---- поне за сега. А иначе работата ми е такава, че се налага да зная някои неща и за АТВ ----- професия. Не сьм виновен , че се продават в едни и сьщи магазини с моторите. Е това сигурно не е проблем на местата кьдето предлагат само CAN AM
                            А аз скоро разбрах, че при Еди се продават и Can-Am...и то доста добре
                            При такова яростно отричане на марката от страна на фенове и служители, нещо не ми се вързва...
                            Най-вероятно според мен се купуват от разочоравани собственици на KFX...
                            Или, когато се научат на KFX-a минават в по-горна категория... Can-Am

П.П.

Моля модератора да поправи правописните грешки и препинателните знаци в заглавието на темата, че ми вадят очите...pls...
                            Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 27-11-08, 23:35.

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
                              А аз скоро разбрах, че при Еди се продават и Can-Am...и то доста добре
                              При такова яростно отричане на марката от страна на фенове и служители, нещо не ми се вързва...
                              Най-вероятно според мен се купуват от разочоравани собственици на KFX...
                              Или, когато се научат на KFX-a минават в по-горна категория... Can-Am

П.П.

Моля модератора да поправи правописните грешки и препинателните знаци в заглавието на темата, че ми вадят очите...pls...
                              Слухове или им водиш счетоводството ????
                              jrc4life

Коментар

Слухове или им водиш счетоводството ????
                                Броя ги, като идват при Зундерт за сервизиране...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X