Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kawasaki KFX700 vs Renegade 800

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Kawasaki KFX700 vs Renegade 800

еми на кавазакито подръжката не е ли по-евтина

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Грудев Преглед на мнение
      Дойде ми една идея
      На 16 декември при провеждането на КАРТА НА СЪКРОВИЩЕТО извън РШЕ

да ги тестваме
      1. На един улей на близо та да заключим най-накрая кое е по добро.
      2. На ускорение от 0 до 100
      3. Ако искате и на челен удар в зид /ама няма да се навият пилотите/
      Тестови пилоти
      1. Тодор Христов Renegade - Зундерт
      2. Сашко Каранов KFX 700 - Еди Моторс
      Ма вие сериозно ли? Какъв е смисъла да да тествате тези точно атв-та на Драг? Нали беше важно кое е по проходимо и кое по лесно за каране(поне така се ми казват като им предложа една дръпка с раптора) Това към шегата сега сериозно мисля че дори и кавазакито да е по лошо каквото не е цената на бомбардера би ме спряла квот ще да е. Толкова пари за фабрично атв-мне. Освен ако не съм от ония дето освен него имат и джет и моторна шейна и ферари и т.н и седи в гаража за да кажат ето това е най-мощното и скъпо атв.
      Кавазакито се е утвърдило има резервни части и туниг колко щеш даже и втора ръка вече а може и да се намери ново за 14000-15000лв. Свикняли са да го ремонтират , а верно недай си боже ренегата да се изтъркаля) Все още си му седат проблемите(слаби спирачки разход и .тн. но неискам за пореден път да влизам в спор с многото фенове на КФХ) но хората са си свикнали с тях. Иначе за ренегата немога да говоря много щото само веднаж съм правил едно кръгче с впечатлението ми беше че върви страшно много за 4Х4 но пак не върви като най-мощните чисто спортни. От друга страна обаче един на Huevos 10 направо ми напълни душата с един ренегат. То верно е до карача де но досега КФХ 700 не съм виждал да карат там.
      Мисля обаче че сега тепърва ни предстоят състезания от типа на Gncc с крос и тепърва нови машини и тип каране ще се налагат така че ще видим кое ще отпадне в бъдеще.
      It's not the Ride, It's the RIDER

Коментар

и аз исках кфх700 ама ми зеха ренегад500
        пп:дали баща ми е сгрешил,очаквам коментари,ставали ренегада за ,малки скоци по 3-4 метра?

Коментар

никъде не видях със ски от пред
          Защото са 4х4,ако отпред са със ски 4х4-то няма как да действа...

Коментар

Първоначално публикуван от nane7o Преглед на мнение
            Защото са 4х4,ако отпред са със ски 4х4-то няма как да действа...
            Я помисли пак нали се ските се захващат за главините а и ренегада не е постоянно зацепен 4х4, разтоварваш двигателя със ските а и тези пусти ремъци колко ли ще устискат на 4х4 с вериги
            Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Кои ремъци ?

Коментар

Бе то да не е по-проходимо само със задни вериги. Иначе Апачито е супер.
                '05 Suzuki RM 250

Коментар

ние всяка зима караме оутландери с вериги проблеми няма никакви ако знаеш как да го караш естествено .... чалъма е в потеглянето даваш му лека гас и като поеме тогава го емваш не може да седнеш и да завариш гаста усилието от 4x4 и веригите ще го изтормози ремака не ами направо ..... като всяко нещо си иска своето инъче с веригите няма спиране и с емислиш за безсмъртен
                  П.П: оutlander 800 max xt - по-големите

Коментар

аз лично карам работно искам да вземе второ атв и то точно кавазаки тое доказано навсчкаде минава бързо набира.а ренегата се обрашта мн лесно заштото е лек за тич 800 кк .работните трябва да са тешки а тои е точно такова работно атв.

Коментар

Всъщност-не издържах да го спомена,но в Троян Ренегатите ги начатка Кавазаки 650 4X4 което е с 20 коня по слабо и с 10000лв по евтино
                      А и до този момент няма нито едно състезание в което Ренгата де е взел преднина
                      100% се доказа че бие кавата само по трошене и чести посешения на сервизите

Тази тема за мен е приключена

Коментар

А КРАСИ АЗ КАК МОГА ДА СЕ ЗАПИША ДА КАРАМ НА САСТЕЗАНИЯМОГА ЛИ ДА КАРАМ КЪМ ВАШИЯ КЛУБ
                        ,ДА ТРЕНИРАМ? ИЛИ НЕЗНАМ....

Коментар

Първоначално публикуван от Suzukito1 Преглед на мнение
                          А КРАСИ АЗ КАК МОГА ДА СЕ ЗАПИША ДА КАРАМ НА САСТЕЗАНИЯМОГА ЛИ ДА КАРАМ КЪМ ВАШИЯ КЛУБ
                          ,ДА ТРЕНИРАМ? ИЛИ НЕЗНАМ....
                          Следи служебният форум

Коментар

Всъщност-не издържах да го спомена,но в Троян Ренегатите ги начатка Кавазаки 650 4X4 което е с 20 коня по слабо и с 10000лв по евтино

На следващото състезание ти ще се качиш на 650ата да видим дали ще ни начаткаш

Коментар

Ами нормално... Високото грозде е кисело...
                              В случая всичко беше в ръцете на Каранов, а и да сравняваш Bently ( Renegade ) с Dacia Logan ( Kawasaki ) направо си е кощунство
                              Както казва Тодор Христов "Евтино и хубаво има, ама са на различни места..."
                              Като падне първият сняг ще организиран тест на всички марки в този сегмент на Дълбок Дол, при равни условия в стил тестовете на "Auto Bild"
                              Само ме притеснява, че японските "тракторчета" ще се уплашат и няма да дойдат...

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
                                ...Като падне първият сняг ще организирам тест на всички марки в този сегмент на Дълбок Дол, при равни условия в стил тестовете на "Auto Bild"
                                Само ме притеснява, че японските "тракторчета" ще се уплашат и няма да дойдат...
                                То май само името им е японско /като гледам какво пише тук-там по моето/.
                                Аз ще дойда на Дълбок дол.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X