До: Вечният спор - кои какво ATV предпочита!
Е щом трябва някой да те представя сигурно добре караш
, но това не те прави достоен да омаловажаваш това което постигнах с дебюта си за един сезон в ХОБИ класа.
Никой не ти е предлагал състезание или някакво съревнование, поканих те в гората да се запознаем, но явно София ви е увъчила толкова много че всички имате параноични забежки.
Елементарното възпитание на човек не позволява да коментира това върху което няма минимален поглед, нямаше да реагирам така ако някой от познатите лица в шампионата си изкаже мнението пък бил той и ендурист.
Никой не подценявам Краси но не е той човека който може да взима отношение. Не мога да разбера защо така са се увълчили тези хора, не ми пука какво карам и колко съм добър важното е да избягам от ежедневието в гората. Явно малко хора го разбират или само тези които ме познават лично. Но много лошо впечатление прави личното отношение на членовете от вашия клуб ако не караш Кавазаки. Ами утре ако реша да карам, какво става... първи приятели ли? Не ги разбирам по този начин нещата.
Напротив колега има и то доста приятна за каране
Странджа планина
Първоначално публикуван от JRC
Преглед на мнение

Никой не ти е предлагал състезание или някакво съревнование, поканих те в гората да се запознаем, но явно София ви е увъчила толкова много че всички имате параноични забежки.
Елементарното възпитание на човек не позволява да коментира това върху което няма минимален поглед, нямаше да реагирам така ако някой от познатите лица в шампионата си изкаже мнението пък бил той и ендурист.
Първоначално публикуван от Краси Грудев
Преглед на мнение
Първоначално публикуван от p.djartov
Преглед на мнение

Коментар