Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• коко келеша
    отговори
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:574278802_1233322912163856_684516720791883498_n.jpg
Прегледи:30
Размер:33.9 КБ
ID:7014267

Остави коментар:

• Alexr
    отговори
    Жените над 55 години до една са стреляли с "Калашник", а мъжете под 40 не са го виждали на живо даже.

Остави коментар:

• Absolut
    коментира - отговор
    Ако беше изчакал два месеца и половина, щеше да получи още 22 евро отгоре! Нищо чудно, че е в депресия!!!

• krassitch
    отговори
    -Докторе, верно ли, здраве не се купува с пари?-А бе, кой ви пълни главите с такива глупости...

Остави коментар:

• коко келеша
    отговори

2 часа през нощта, бар, всичко е затворено.
    От дупката се показва немската мишка, оглежда се - няма котка, тича към бара,
    налива си бира, изпива я на екс и с всичка сила тича обратно към дупката.
    След минута се показва френската мишка, оглежда се - няма котка, тича към бара,
    налива си вино, изпива го и бяга към дупката.
    Мексиканската мишка - показва се, няма котка, бар, текила, дупка.
    Показва се българската мишка - няма котка, тича към бара, налива си 100 грама ракия,
    изпива, оглежда се - няма котка, налива си втора, пие - няма котка, трета - няма котка, четвърта, пета... след петата сяда, оглежда се - все още няма котка, започва да разгрява мускулите и злобничко така си мърмори:
    "Ми че го чекаме, де*а маа му.. "

Остави коментар:

• krassitch
    отговори
    Габровец с депресия е при психоаналитик.Той:-Човек, много си стиснат, и това те подтиска.Не виждаш радост в живота...Върви, направи си един хубав шопинг, купи си каквото ти скимне.Ще видиш, че ще се почувстваш по-добре.След една седмица габровецът пак идва, пак тъжен и унил.-Колко похарчи?-Две хиляди лева...-Това е една добра сума.И какво си купи?-Хиляда евро

Остави коментар:

• blackfirefly
    отговори

В бизнес класата на Боинг 747, красива стюардеса поднася шампанско на млад господин.
    - Много мило, благодаря! А как се казвате, ако не е тайна, госпожице?
    - Мерседес, господине! - кокетно отвръща тя.
    - А имате ли нещо общо с "Мерцедес - Бенц"? - флиртува той.
    - Цената, господине...

Остави коментар:

• Absolut
    коментира - отговор
    По друга версия, военният лекар сложил рулетката на топките, обаче върхът липсвал. На въпроса "къде е", онзи отговорил, че е заровен някъде край синагогата в Хайфа.

• krassitch
    отговори
    Гастарбайтер разговаря от чужбина по телефона със съпругата си.Тя:-Скъпи, тези пари, които ми пращаш, за да съм ти вярна, стигат само за презервативи...

Остави коментар:

• коко келеша
    отговори

Поради излишък на моряци, американският флот създал програма стимулираща пенсионирането.
    Всеки доброволец за пенсиониране, щял да получи по $1000 за всеки инч измерен по права линия между две части от тялото му. Всеки моряк сам можел да избере двете части от тялото.
    Първият кандидат избрал темето си и стъпалата и така получил $72 000.
    Вторият получил $96,000 като избрал да измерят разстоянието от пръстите на вдигнатите му нагоре ръце то петите.
    Трети влязъл много стар моряк с странното желание да измерят разстоянието от върха на пениса до топките му. И понеже другите кандидати взели много пари, от комисията се пробвали да го разубедят, но моряка си настоявал на неговото. И така, военният лекар казал на моряка да си свали гащите, сложил метъра на върха на пениса на моряка, продължил назад и внезапно извикал:
    - Боже, къде са ти топките?!
    - Във Виетнам!

Остави коментар:

• krassitch
    отговори
    В CV-то Ви пише, че не харесвате гей@ве...-Неее, написал съм, че по-скоро те не ме харесват. -Съжаляваме, не сте подходящ за мястото...-Ето виждате ли, прав съм бил...

Остави коментар:

• Absolut
    отговори
    - Сине, когато Авраам Линкълн е бил на твоите години, той е изминавал по 19км само и само да ходи на училище!
    - Тате, когато Авраам Линкълн е бил на твоите години, той вече е бил президент!!!

Остави коментар:

• krassitch
    отговори

Име:550539901_24808976525406348_2351846528974008338_n.jpg
Прегледи:436
Размер:43.5 КБ
ID:7013140

Остави коментар:

• коко келеша
    отговори

Шотландско село. Старейшината събира селяните и казва:
    - Имам две лоши новини. Първата е, че нашият лорд възстановява правото си на първа брачна нощ.
    Глас от тълпата:
    - Това пък защо? Той нали е обратен?
    А старейшината:
    - Това е втората лоша новина...

Остави коментар:

• krassitch
    отговори

Име:560553644_777249451792259_4544775464441073557_n.jpg
Прегледи:539
Размер:31.6 КБ
ID:7012993

Остави коментар:

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 1 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X