Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• krassitch
    отговори
    Гошко пише писмо до Дядо Коледа:-Скъпи Дядо Коледа, знам какво направи с писмото ми миналата година...Затова сега го пиша на лист шкурка.

Остави коментар:

• krassitch
    отговори
    Семейна двойка си говорят.Жената: -Скъпи, какво ще ми подариш за Коледа? Той:-Нищо...Ще те опъна, и тва е... -А ако не ти пусна? -Кат си проста, стой си без подарък

Остави коментар:

• Alexr
    отговори
    И още един от "лицекнига"-та:
    Ако имате проблем с контрола на гнева, заемете се с арт терапия. Помага. Например хан Крум е правил чаши.

Остави коментар:

• Alexr
    отговори
    Този виц го прочетох в "лицекнига"-та и много ми хареса:
    Османската империя в един виц:
    През 1899 г. британският посланик лорд Джон приключва мандата си в Истанбул. Решава да се възползва, че линията до Виена най-после е завършена и да пътува с Ориент експрес. Подготвя семейството си и заповядва на слугите да стегнат багажа. Куфарите трябвало да се пратят на гарата с отделна кола. Тя закъсняла 3 часа, след което закарала багажа на пристанището. Леко раздразнен, но свикнал с местните порядки, лорд Джон лично отива на пристанището и след известни разправии, наема нова кола, която откарва багажа. След още час в подрусване по претъпканите улици, в които слуша файтонджията как са я са сипали тази империя, лорд Джон се прибира у дома, вече видимо кисел, подбира домочадието и потеглят към гарата.
    За да им вземе повече пари, файтонджията ги прекарва по-подълъг и задръстен маршрут. Лорд Джон, нетипично за него, започва да повишава глас и да се кара на приличен турски, чиято лексика се стимулира от душевния контекст. В отговор получава само “яваш-яваш, ефенди, яваш-яваш”.
    След още 2 часа стигат гарата. Лорд Джон става свидетел на ужасяваща гледка, която срива напълно оксфордското му възпитание и той започва да крещи и псува на шестте езика, които знае - влакът отпътува от перона, а багажът на семейството му седи разпилян до перона.
    - Кой разпореди това безобразие ??? - крещи лордът.
    - Яваш-яваш, ефенди - отговаря спокойно началникът на гарата, привлечен от виковете на лорд Джон.
    - Как яваш, бе! Този влак е вързан с куп други прекачвания и графици! Ако не тръгнем с днешния влак, всичко отива подявалите! - отчаян вика лордът.
    - Яваш-яваш, ефенди. - невъзмутим е османски чиновник - Това беше вчерашният влак.

Остави коментар:

• Absolut
    отговори
    Блондинка, това е смес на брюнетка и перхидрол.

Остави коментар:

• blackfirefly
    отговори
    При кой икономически механизъм цените на пазара се вдигат, а инфлацията пада!?!
    При влизане в Еврозоната!...

Остави коментар:

• krassitch
    отговори
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:579125599_806337439041942_8841354728246772704_n.jpg
Прегледи:306
Размер:33.1 КБ
ID:7017597

Остави коментар:

• коко келеша
    отговори
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:594592413_3415580208609033_4770141425656106050_n.jpg
Прегледи:122
Размер:31.2 КБ
ID:7017077

Остави коментар:

• krassitch
    отговори
    Мъжество, това е да те завари жената с друга в леглото.А ти да я потупаш по рамото, и да кажеш:-Споко ма...Свършвам след 20 минути, и ти си следващата...

Остави коментар:

• Absolut
    отговори
    Нов ден, нова седмица, нов месец... другото си е по старому.

Остави коментар:

• Absolut
    отговори
    Журналистка взима интервю от герой, спасил удавник:
    - Вие сте толкова смел! Докато всички снимаха с телефоните как човекът се дави, Вие скочихте от кея във водата и го извадихте на брега! Какво Ви даде сили?
    - Ами... свърши ми батерията на телефона.

Остави коментар:

• krassitch
    отговори
    Мъж и жена си играят в спалнята, разгорещили са се.Забравили да се подключат.По едно време влиза детето...-Браво мамо...А мен ме изпратихте на психолог, защото си смуча палеца на ръката...

Остави коментар:

• cnc82
    отговори
    На вратата ми звъни едно хлапе:

- Чичо Пешо, мама каза, че тати е отишъл за риба, пък аз отивам да си играя на двора!

А сега де! Нито съм Пешо, нито знам де живее хлапето... баси и каръка съм!

Остави коментар:

• коко келеша
    отговори

Стои таткото пред родилното, излиза акушерката:
    - Чобанов, честито! Имате момче!
    Радости, всичко, както си му се полага....
    След малко излиза пак акушерката:
    - Седларов? Честито, имате момче!
    При всяко излизане, един от татковците, напира с надежда да повикат него....
    След третото излизане на акушерката, въпросният татко, видимо изнервен, тръгва на скандал:
    - Как не ви е срам, бе другарко? Тоя дойде след мен, пререди ме. Оня дойде след мен - и него обслужихте с предимство.
    В тоя момент излиза друга акушерка и го вика по име:
    - Чукалов? Честито, имате момиче!
    - Айде, сега пък - момиче.... Вие за подигравка ли ме вземате? Вие знаете ли кой съм аз? Знаете ли? Не съм случаен аз. Ще ви разхвърлям заведението само с един телефон. За тоя момче, за оня момче, за тия без връзки, квот остане... Няма да оставя нещата така!
    В тоя момент излиза пак втората акушерка и казва :
    - Чукалов, имате момче!
    Нашият, видимо ошашавен, но все още настръхнал, пита:
    - Е, как момче? Нали казахте момиче?
    - Еми, имате две. Момче и момиче.
    Нашият, видимо доволен от себе си:
    - Еее, така е в България. Без да вдигнеш скандал и без да имаш връзки, нищо не става...

Остави коментар:

• krassitch
    отговори
    Идва комшийката, и ме моли да и оправя крана в банята.- Защо не си викнеш водопроводчик? -А бе, мани ги тия пияндурници...От алкокола, всички са импотентни...

Остави коментар:

Активност за темата

Свий

Тук са 11 потребители онлайн. 1 потребители и 10 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
X