Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Вицове

Първоначално публикуван от Миро Преглед на мнение
    Реален случай (свидетел съм) - един приятел среща непознато момиче и му казва :
    Той Ако бях скулптор,щях да направя скулптора на теб.
    Тя Благодаря ти (леко развълнувана)
    Той Ако бях художник ,щях да направя портрет на теб.
    Тя Благодаряаа(още по развълнувана)
    Той Ако ако бях поет ,щях да напиша поема за теб.
    Тя Благодаряааа (Много развълнувана)
    Той : Ама аз съм един прост тенекеджия,освен да те из*укам ,друго немога да направя за теб !
    Тя Оууу Простак , мръсник ! ( И последваха 2-3 удара с чантата)
    Аз наблюдавах случката от страни и се скъсах от смях !
    А, дежа-вю:

Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Съквартирантът ми от института, обичаше да разказва небивалици и почти винаги започваше с думите "Истински случай, сам съм си го измислил"...
      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Малко от Буги Барабата ...
        "Засега сме само легени, че малко не ни достига за легенДи..."

"Защо техноманиак не може да открадне автомобил - защото, като се включи алармата той почва да танцува."

Буги към Спенс "Добре де, а ти какво ще правиш, когато твойте фенове остареят и станат на 11?"

"аиде сега тези които закъсняват за работа или даскало да ударят възглавницата и да кажат СТАВАМ................... И да се завият обратно през глава"

"Моля ви, дръжте се сполучливо"

"празник е ден в който се яде праз"

"Днес ще е хубав ден. Ще смятате колегите за готини, и те вас също. Я да помахам на колежката. А, усмихна се! По принцип се плези."

"Искаш рок - получаваш рок! Не искаш рок - получаваш оток!"

"старата ръжда любов не хваща"

"И сега един специален поздрав за веселите метълисти от кремиковска околия, Бай Данчо и Гиню фрезата - Бяла роза ще избича, на пружина да прилича!"

"Какво значи "злоупотребил съм с алкохол ? "Да не би да съм си измил с него обувките ? Напих си се като човек !"

"Аз си мисля,че чая трябва да се прави единствено от листата на растението чай и от нищо друго, иначе все едно да направиш бонбон от корнишон!"

"Чалгата - това са хемороидите на музиката."

"абе аз не знам от кого са се учили Дийп Пърпъл, ама добре са се научили"

За разделното събиране на боклука:
        "Ако сте махмурлии и още не сте ме разбрали - в единия контейнер изхвърляте чалга-певици,във втория - чалга-певците,а в третия,понеже не се знае от какъв пол е - Азис."

"Останете на тази честота за да не чуете някоя простотия другаде!!!"

Водещия: Представете си, че на купон някой пусне 20 минутно соло на Тони Айоми и развали цялата обстановка. Не, че познавам много Тони Айоми....
        Буги: Спокойно, и той не те познава.....

"...а типично второфевруарско време - да духа щом му се духа толкова!"

"Днес дамите трябва да подарят гевреци на мъжете ако искат да получат рози за 8-ми март."

"Lenny Kravitz е чернокож с еврейски произход. Както казват в нашата махала - мечтата на скинарите"

"Българските певици се избират по орални а не по вокални умения..."

,,3-тото парче от албума се казва ВИБРАТОР... Дами, заповядайте"

"Боря се с техниката като прасе с тиква"

"....рицарите като минали през София по време на кръстоносния поход развъртели shoping с нашите хора и за това станали ШОПИ. А като минали през Пловдив тамошните хорица се опитали да ги прецакат много с цени и те само повтаряли OH MY GOD от където станали и майни...."

"Има толкова секс за правене а ние се занимаваме с глупости!"

"моето писмо до Дядо Коледа гласеше: "Мили Дядо Коледа, аз няма да те занимавам с това какво искам, защото знам че имаш адски много работа сега. Само ще те помоля да ми пратиш отговор и в писмото ти да е списъка ти с лошите момичета..."

"В тази песен Стив Тейлър свири на блус хармоника. Винаги съм се притеснявал, когато това се случи, защото блус хармониката не е толкова голяма, колкото устата на Стив Тейлър. Притеснявам се да не вземе някой път да я глътне. "

"Спокойно момичета, девствеността е лечима, само че до определена възраст."

"Кола до 6000км или до 6 месеца е нова по закон и се облага с ДДС, т.е. ако си вземете такава на 4000км, 4 месеца и ПРЕГАЗЕНА ОТ ВАЛЯК, това си е нова кола и ще и плащате ДДС!!!"

Фреди Меркюри по думите на Буги е "b-connect човека..."

относно това че по другите станции много пускат деут Клизма:
        "То и аз като отида до тоалетната си пускам водата,но не карам никои да го слуша !"

''Мъжете се делят на цицофили и гъзомани,а аэ съм обикновен клиторианец''

"Ужас! Ужас! Ужас и картофи, кръв и каскети!"

"...аз отслабвам само между ушите,май...."

"...запалихме ЯМАХИТЕ и тръгнахме на гости на наш общ приятел. Та по пътя, който бе около 45км. спираме за да пуснем по една вода, следва традиционното разтапициране от кръста на долу, а нашия ми пожелава "ВИСОКО НАЛЯГАНЕ", няма да ви казвам каква картинка нарисувах, докато се хилех и правех "водни пръчки"."

Нашият Йордан Йовчев се нареди на 3-то място на изпълнението с халки. Жалко, ако бяхме пратили Азис, щеше да ги разбие с изпълнението...на халката си"

"Днес вятъра ще е силен затова не оставайте саксии по первазите стига да не сте сигурни,че отдолу ще минават само чалгаджий "

"....луд съм ,мамо, ям суров паркет! "

ТАТУ - "Нас не до клатят!"

"... оо много добре ви разбирам че не ви се става... Днес сме четвъртък а тази седмиця зa четвърти път вече не е петък "

<Приемате ли че предвид промяната в половата ориентация на някои
        днешни политици,освен орден Стара планина трябва да се връчва
        и орден Егейско море?!>

"а сега новините по з-рок въпреки съдействието на Буги Барабата..."

"Следва песента "Too late for love" демек "късно е либе за китка" "

"Какво ценят жените у мъжа? Както твърдят те, това не е външността, парите или душата, а ума с главно "У". Е, някои ценят ума с голямо "К", ама какво да се прави... "

Буги чете прогнозата за времето:
        -Градусите в страната са между три и пет... а в чашата на водещия около четиридесет и три.

"Усмихнал се като женски полов орган в нови гащи"

"едно детенце отишло при майка си и и казало:
        -мамо,мамо аз като порасна искам да стана барабинст..
        -е не може и двете маме..."

Гергана Ботева чете новина по повод 10 години от убийството на Ноториас Биг,Буги се намесва"колежке ,Ботева, това за убийството на рапърите не е ли в спортните новини"

"- Днес времето ще бъде слънчево, но ще продължи да духа вятър... ами... да го духа!"

"Накъде отиват днешните ученици - днес ще стрелят по класната, утре може и чалга да си пуснат..."

" Толкова е израсла правосъдната ни система, че ако сега й тегля една майна, и мен ще ме затворят за педофилия. "

"...дето се вика от всяка свирка дървото не става..."

Гост: "....той е с тяло като фиданка"
        Буги: "И аз така, само че фиданка на боабаб"

"Горе главата, както е казал палача на гилотината..."

"ако тук ще си правим алея на славата ще я разделим по този начин-от едната страна ще са мъжете, от другата страна ще са жените, а посредата ще са тези с неустановен пол, като например Азис и там това ще се нарича алея на сливата"

"По време на деноминацията, когато TV1000 стана Канал 1.."

"Искам ми един НеВинен кебап"

"По морето ще подухва онзи приятен бриз, освен рускините...."

"Каква е приликата между алпинизма и това Упи Голдбърг да ти прави орална любов?"
        "И двете могат да ти доставят удоволствие, но е опасно да се поглежда надолу."
        Не се сбъдват само онези мечти, от които човек се отказва.

Коментар

Първоначално публикуван от Миро Преглед на мнение
          Реален случай (свидетел съм) - един приятел среща непознато момиче и му казва :
          Той Ако бях скулптор,щях да направя скулптора на теб.
          Тя Благодаря ти (леко развълнувана)
          Той Ако бях художник ,щях да направя портрет на теб.
          Тя Благодаряаа(още по развълнувана)
          Той Ако ако бях поет ,щях да напиша поема за теб.
          Тя Благодаряааа (Много развълнувана)
          Той : Ама аз съм един прост тенекеджия,освен да те из*укам ,друго немога да направя за теб !
          Тя Оууу Простак , мръсник ! ( И последваха 2-3 удара с чантата)
          Аз наблюдавах случката от страни и се скъсах от смях !
          За Марчето
          Марче,
          кат' гледам нямаш си другарче,
          кат' гледам все повече питам се,
          защо си тъй сама.

Марче,
          за теб създаден съм, макар че,
          макар че все повече хорица ми казват,
          че съм тралала.

Рефрен:
          Стихосбирка бих написал,
          посветил ти бих куплет,
          но въобще не съм поет.
          Баш съм прост тенекиджия,
          чукам аз коли наред,
          ти ще бъдеш най-отпред.

Марче,
          ти нежна си като глухарче,
          което духна ли го мигом
          в небесата ще се разхвърчи.

Марче,
          във тебе влюбен съм, макар че,
          макар че всички дет' приказват,
          че съм прост са пълни будали.

Рефрен: /2x
          Стихосбирка бих написал,
          посветил ти бих куплет,
          но въобще не съм поет.
          Баш съм прост тенекeджия,
          чукам аз коли наред,
          ти ще бъдеш най-отпред.

http://textove.com/text.php?song=398f4ab0
          LZ1DWW

Коментар

Съвсем реален случай.
            Пловдив, трябва да е било 91ва или и 92ра, към края на учебната година.
            Бах кръшнал от поделението и с едно приятелче чакаме братока да се появи.
            Времето едно такова разкошно, момите наблягат на летните дрешки (а в Пловдив хубавици не липсват).
            от време на време за наша радост, подухва един такъв мъжки ветрец... абе красота.

Приятелчето нещо се разпали и започна да подкача мацките, ама хлапашка му работа (трябва да е бил на 17 някъде),
            вместо да подходи като човек, изпростява с подмятания "Иха, ей с тая съм спал". Докато поредната сладурана не се спря, поогледа го
            и отсъди - "Ами да си е..л, да не си спал!"
            След което всичкия народ наоколо изпопада от смях, а въпросния младеж няколко месеца след това търпеше всевъзможни бъзици на тема "Спящата красавица"
            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Хванал вълка заека:
              - Направи ми свирка.
              - Не мога.
              - Колкото можеш.
              - Хруп-хруп-хруп.

Мъж влиза в спалнята при жена си, носейки една овца под мишница и казва: Виждаш ли това прасе?
              С него трябва да правя секс когато ти не си на кеф!
              Жена му отговаря:Знаеш ли че това не е прасе, а овца?
              Мажът: А ти знаеш ли че аз говоря на овцата?
              LZ1ZAH

Коментар

-Скъпа, искаш ли да прекараме един страхотен уикенд ?
                - Да !!!
                - Ок, ще се видим в понеделник ;-) !
                sigpic

Коментар

Две приятелки си говорят.
                  - Как е мъжът ти в леглото?
                  - Ами, как? Като велотренажор!
                  - Как така?
                  - Ами мъчиш се над него, стенеш, потиш се, а той... на никъде не върви!
                  "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
                  Mark Twain
                  СтоЕнчA

Коментар

Седи си Иванчо в час и си играе с химикалката. Учителката вече се изнервя и го пита.
                    - Иванчо, какво правиш?
                    - Ами госпожо, вижте - вътре, вънка, пък малки пълнителчета не ражда.
                    Учителката се ядосала и го изпратила при директора.
                    Директора го пита:
                    - Иванчо какво пак направи .
                    - Господин Директор вижте , влиза вътре вънка пък малки пълнителчета няма.
                    Директора взима химикалката и той вътре вънка и верно нема малки пълнителчета.
                    Разглобява я след малко и казва:
                    - Иванчо, може ли да си толкова глупав, не виждаш ли че има спирала?
                    SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
                    0878299791

Коментар

Стара двойка си седи пред камината в къщи. По едно време дядото започва да се подхилва под мустак.
                      - Ко се хилиш бре? - му викнала бабата.
                      - Абе сетих се че като те чуках първия път, ти ми пръдна.
                      Бабата се сконфузила яко. След известно време дядото се разхилил пак:
                      - За ко пак си се разхилил сега?
                      - Абе сетих се че и втория път като те е..х ми пръдна.
                      Бабата се сконфузила много яко.
                      лед известно време бабата започнала да се подхилва ехидно.
                      - Ти пък за ко се хилиш, ма? - попитал я дядото.
                      - Абе сетих се че аз и сега мога да ти пръдна, ама ти сега немой ме на..а

LZ1ZAH

Коментар

В России всё что делается ключом меньше чем на 24, считается нанотехнологией.

Съобщение на нудисткия плаж:
                        - До госпожицата с големия бюст! Престанете да минавате покрай пенсионерите! "Бърза помощ" не може да смогне!

Възрастен мъж се интересува в погребална агенция от моделите ковчези. Показват му хромиран цинков ковчег за 500 долара.
                        - Не, казва той, това ми е скъпо, нямате ли нещо по-евтино?
                        - Имаме абаносов, с плюшена тапицерия - 300 долара.
                        - И това ми е скъпо, дайте нещо по-евтинко.
                        - Дъбов, лакиран за 100 долара?
                        - Много пари са.
                        - Ето ви от мукава, само за 20 долара.
                        - Не, и това е много.
                        - Извинете, господине, ама кого ще погребвате?
                        - Тъща ми.
                        - Аха, тъщата! Добре, донесете я тук, ще й монтираме едни дръжки за долар.
                        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

- Какво е “икономическа реформа” в България?
                          - Представи си, че са ти свалили якето, дали са ти в замяна фланелка и ти казват: “Честито палто!”

Когато Господ иска да накаже американците, той им изпраща урагани, земетресения, наводнения и пожари. А когато иска да накаже останалите народи, той им праща американците.

В социологическо проучване питат жените каква професия предпочитат да работят мъжете им. Една от тях отговаря:
                          - Космонавт.
                          - Защо?
                          - Защото по половин година са в командировка, а когато се връщат, цялата страна знае една седмица предварително…
                          0осем9осем7шест0осем7едно
                          Миро

Коментар

Една журналистка я пратили да интервюира някакви овчари, свидетели на НЛО. Между другото станало дума че живеят сами в планината по 7-8 месеца без да виждат други хора. Журналистката ги попитала:
                            - А как издържате без жени толкова време?
                            Овчарите я наобиколили, а единият подхилквайки се казал:
                            - Ами казваме, че сме видели НЛО, и ни пращат журналистки.

-По какво най-много си падат бабичките?
                            -По стълби.

Пациентът: Докторе, като слушам музика и почва да ми се вие свят, гади ми се, повръщам...
                            Докторът: Разбирам. И от кога точно сте фен на Веселин Маринов?

Султанът ходил по чужбина. Връща се, извиква везира и ще му реже главата. Ядосан бил, защото в чужбина мъжете чукат все професорки, лекарки, доцентки, а той само някакви тъпи ханъми. Треперейки, везирът го помолил да му даде три дни като му обещал да оправи работата.
                            След три дни везирът щастлив съобщава на султана:
                            - Ваше величество, в харема имате вече 28 професорки, 14 лекарки и 10 доцентки. Коя да Ви доведа?
                            - Абе, я доведи тази с най-големия гъз.

Бойко Борисов се оплакал, че напоследък не може да пикае като хората.
                            Попитали го: "Г-н Борисов, проблеми с простатата ли нещо?"
                            - Не бе, аха да го извадя и журналистите вече са го лапнали.

- Добър ден, казвам се Генко Борисов. Една бутилка водка, моля!
                            - Заповядайте, - казва продавачката - но защо ми се представяте?
                            - Защото не съм анонимен алкохолик.

- Мамо, мамо, кога ще е готово езерцето в градината?
                            - Млъквай и продължавай да плюеш.

- Мамо, мамо, защо тичам в кръг?
                            - Млъкваи, иначе ще закова и другия ти крак за пода.

- Мамо, мамо, може ли да си поиграя в пясъчника?
                            - Не и докато не намеря по-добро място да погреба баба ти.

- Мамо, мамо, не искам да ходим в Австралия.
                            - Мълчи и плувай.

- Мамо, мамо, какво е "въркулак"?
                            - Млъкни и си среши лицето.

- Мамо, мамо, защо бутаме колата от тая скала?
                            - Шшт ще събудиш баща си.

- Мамо, мамо, защо не може да играя с другите деца?
                            - Млъкни и раздавай.

- Мамо, мамо може ли да нося сутиен, след като вече навърших 16?
                            - Не може, Ерик.

- Мамо, мамо може ли да си взема бисквитка?
                            - Да, бисквитките са на горната лавица.
                            - Но, мамо, аз нямам ръце.
                            - Без ръце няма бисквитка...

- Мамо, мамо какво е травестит?
                            - Незнам, питай вуйна си Тодор.

-Мамо, мамо защо къпеш сестра ми с черпак ?
                            -Я, ела ти бръкни в тая врялата в0да !
                            Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

Първоначално публикуван от danikr Преглед на мнение
                              Малко от Буги Барабата ...
                              Още едно от онзи ден
                              "Защо кастрират бездомните кучета, те не те гонят да те ..... , те те гонят да те ухапят трябва да им вадят зъбите"

Коментар

В кабинета на лекаря се срещат двама приятели, които страдат от безсъние.
                                Единият се оплаква:
                                - Напоследък не мога да заспя.
                                - Аз пък намерих решение на проблема - казва другия. - Броя наум до три и заспивам като къпан.
                                - До три ли? - учудва се първия.
                                - Е, понякога се е случвало и до четири без петнайсет.
                                SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
                                0878299791

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X