Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Вицове

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
    Пък аз най-съм си патил от мокри и дори по-скоро влажни кибрити. Даже си купих 1 стек, който като го драснеш лумва и изгасва моментално...
    В будка (павилионче) за вестници и бързо оборотни стоки станало пожар,само кибритите на Плам Костенец не са изгорели.
    Виц от преди 1989 година, да не се обиди някой.

Коментар

• Re: Вицове

Филмово студио "ДПС Кьорфишек" представя: Жанр: Политическа комедия. Режисьор-постановчик: Ахмед Доган. Нападател: Октай Масовка: Чобани - охранители. Пистолет: Jumbo - верига магазини за детски играчки. Оценка в IMDB: -1.

Коментар

Не в виц, но е свежо.
        Copy / paste:
        Аз предлагам случая да се разследва от холивудските служби. И специално Лукас, Спилбърг и Тарантино да излязат с критика към слабите места в сюжета, актьорската игра и цялостната постановка. Пък току виж ни спретнали епизод 2, с доста по-реалистичен сценарии. Примерно н.а.Ахмед Доган чете реч, когато от публиката изскача турския Люк Скайуокър (Пишлеме Гьокузу-шматка), с лазерен ятаган в ръка и се приземява на сцената срещу Каръ Вейдар (Ахмед Доган). От своя страна Каръ Вейдър (Доган) вади изпод сакото си крив, анадолски, светлинен меч и започва яка патаклама. Гардовете от НСО, облечени в костюми на имперски щурмоваци, но с платмасови потури, откриват огън с бластери. Започват да падат греди от тавана, да хвърчат огньове и искри, а Лютфи Местан пищи по микрофона "Чок сакатлък ! Декомпресия на мостика, всички юруш да си сложат кислородните фереджета !" ...
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Срещна ли се двама приятели и единия се хвали : - Роди ми се син ! На кой прилича - пита другия ? На мен като съм пиян . _ ??? Крещи на всички и непрекъснато търси цици .
          На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

- Защо Асен Блатечки ходи да яде от хладилниците на хората?
            - bTv не са му плащали авторски права от 2 години.

Коментар

-Љубави колку си имала пред мене?
              -14
              -Вчера ми рече 11!
              -Вчера за вчера!
              Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
              Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
                - Защо Асен Блатечки ходи да яде от хладилниците на хората?
                - bTv не са му плащали авторски права от 2 години.
                Съгласно новата търговска политика на ьТВ Асен Блатечки вече трябва да им плаща!!!
                LZ(единица) Лима Жоро Жоро
                2002 ●||||||● Grand Cherokee Limited 4.7L и Ксантия 2000 HDi 110 коня без едно магаре.

Коментар

Седемнайсет блондинки седят и чакат пред една дискотека....... Идва една брюнетка и ги пита :
                  - Какво чакате ?
                  - Чакаме да дойде още една блондинка, че под осемнайсет не пускат .....

Коментар

Октай Енимехмедов отговаря на всички изискавания за български национален герой:
                    - Добра идея
                    - Лошо изпълнение
                    -........и за малко да го убият турците

"Bis dat qui cito dat"

Коментар

Червената Шапчица, кьоркютук пияна се търкаля в полето . До нея пасе една крава . Гледа кравата, колко и е лошо на Червената Шапчица, колко и е гадно, станало й жал, приближила се и шепне :
                      - Бедна Червена Шапчице, виждам лошо ти е, да ти дам малко прясно мляко да си пийнеш!
                      Приближила се кравата и сложила вимето си в устата на Червената Шапчица, а тя се провиква :
                      - Момчета, момчета, по един, моля ви, по един ...
                      Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
                      Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Поличби:
                        Разсипана сол - на скандал.
                        Разсипана захар - на мир.
                        Разсипан кокаин - на феерически усещания и фантастични видения.
                        Паднала вилица - някой ще дойде на гости.
                        Паднала лъжица - на някой ръцете са му на задника.
                        Паднал сапун - очаквай изненади.
                        Лястовички летят ниско - на дъжд е.
                        Крави летят ниско - разсипал се е кокаин.
                        Счупено огледало - на лошо.
                        Скъсан ластик на бельо - на голям или на малък срам.
                        Скъсан презерватив - по-добре да се беше счупило огледало.
                        Сърби те носа - на запой или на бой (едното не изключва другото).
                        Сърбят те слабините -на доктор.
                        Сърби те задника - на приключения е...
                        Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

"Това, което не ме убива, после яде много бой."
                          А. Доган

---

Отпадна задължителната военна служба и ето го резултатът- младите мъже не могат да стрелят.
                          Последно редактирано от chanchito; 22-01-13, 09:21.

Коментар

Трябва да се сезира Комисията за защита на потребителите за продадения на Октай Енимехмедов неизправен пистолет!

Коментар

Самолет се повредил и започнал да пада. Една жена скочила на крака и извикала:
                              - Щом трябва да умра, искам да умра като жена.
                              После си съблякла блузата и попитала:
                              - Някой чувства ли се достатъчно мъж, за да ме накара да се
                              почувствам жена?
                              Един мъж станал, съблякъл си ризата и я подал:
                              - На, изглади я.
                              Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                              Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Отче, съгреших.
                                - Знам, чедо мое. Приятели сме във Facebook и видях всички снимки и постове на стената ти.
                                - Какво да направя, за да ми се опростят греховете?
                                - Дай like на страниците на 10 манастира и греховете ти ще бъдат опростени!

В един момент мъжът на едната спрял да пие. Среща, я другата и пита:
                                - Ти, какво направи, че твоя спря да пие? Другата отговорила:
                                – Гледай сега, взех една умряла вмирисана котка, накиснах, я в една кофа ракия, моя като видя това толкова се погнуси, че спря пиенето.
                                Другата жена направила същото, но като влезла в стаята, що да види, мъжа и изтисква котката и нарежда:
                                - Моля ти се котенце, пусни още малко!

Ало, Софийска вода ли е?
                                - Да, какво обичате?
                                - От чешмата ми тече вода!
                                - А… вие какво очаквахте?
                                - Еми, като гледам сметката, очаквах да е поне Хайнекен

В автобуса пиян мъж се подпира на стоящата до него жена
                                Тя търпяла първоначално, а после не издържала и му викнала:
                                - Господине, още малко и ще легнете върху мен!
                                Пияницата я поглежда с кървясал поглед и отговаря:
                                - Айдеееее, размечтахме се нещо …

В банята се къпят трима негри.
                                На единия члена му е бял. Другите в банята се чудят:
                                - Глей ся кво, на другите негри членовете са им черни а твоя е бял, що така???
                                - Бе я си гледайте работата. Ние не сме негри а миньори, а и жена ми вчера ми идва на гости.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 1 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                                X