Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Честита титла на пилота, който поддържам, и който си я заслужи!
    Жалко за Нико, но и така нямаше шанс.
    Това не е Хамлитън отпреди години.
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Честито на Хам! Взимам си назад всички съмнения за зловредни манипулации относно класирането. А дали?!
      А-а, забравих, брависимо на Фелипе! Аз пък си го харесвам.

Фенааандо, защо не танцуваш тааанго...

Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
        Това не е Хамлитън отпреди години.
        В смисъл?
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Честито на шампиона!
          Лично аз се кефих на представянето и потенциала на Рикардо.
          Айде почвайте развойната дейност, че ако няма промени, квото направите до март - това ще е

Коментар

Честито на шампиона (съвсем заслужено). Един шампионат свърши.... чакаме следващият. Аз имам надежди свързани с Алонсо, Макларън и Хонда и дано станат достоен съперник на Мерцедес, мисля че имат този потенциял. Пожелавам на всички живот и здраве!
            Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Поздрави за Хамилтън! Но според мен главната причина не за тази,а за една такава победа е някъде в бокса!

За мене големия победител тази година е Уилямс! Къде бяха в началото на сезона,къде са сега? Важи и за двамата пилоти,и не по малко за всички в бокса!

А Дани Квят е повече от добър. Най постоянното представяне и като квалификации и като състезания! Ако че е дебютант!

Не знам дали новият му отбор е правилният избор,ама дано! Щото хората наказани тази година за смяна на повече от разрешените мотори,сите са с двигатели на Рено!
              Иво (таксито) Андреев
              0988 91 80 50
              Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                В смисъл?
                В смисъл, че сега е много по-зрял и уравновесен.
                Греши по-рядко, търпелив е.
                Усети, че настройването на болида повече към състезателно темпо и пестене на гуми, е по-добро решение за сметка на 1-2 десети в квалификацията.
                Поне на пистите, на които изпреварването е възможно.

За Уилямс и аз се радвам искрено, защото винаги са ми били любим отбор.
                Квят и Рикардо са много добра комбинация за РБ.
                Макларън не ги виждам веднага на върха догодина, но Хонда имат огромен потенциал.
                Ферари горките, пак ще се мъчат.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                  ....
                  Макларън не ги виждам веднага на върха догодина, но Хонда имат огромен потенциал.
                  .....
                  Аз не ги виждам на върха и по- догодина .
                  От една страна , злите езици говорят , че Хонда са все още далеч от авангарда .
                  От друга страна : Макларън и тази година притежаваха най-добрия двигател , пък ей ги де са.

С други думи : проблемът не им е в двигателя . Ако не си оправят каруцата , ще им е язък и за аеродинамичните тунели и за хай технологиите и за традициите .
                  Дано с Алонсо се пораздвижат нещо , но все ми се чини , че преминаването му в Макларън ще е "от трън , та на глог" .
                  Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Поредното безсилие на ФИА, да формулира чисто геометрични параметри.
                    Нямам думи...
                    Поне ФИ са се опитали да замаскират цветово излагацията.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:FW37_2.jpg
Прегледи:1
Размер:71.4 КБ
ID:5636633Натиснете снимката за да я уголемите

Име:jm1521ja03.jpg
Прегледи:1
Размер:53.3 КБ
ID:5636634

Коментар

Хе, нос с брадавица Не следя вече новините в подробности, кажи с две думи знае ли се какъв му е замисълът?

Коментар

Аз пък преди няколко дена случайно попаднах на Formula Е. Накрая всички масово изтрещяха и стана пълна салата. Такива чудо във F1 не съм гледал от МНОГО години, и май не се очертава скоро да гледаме.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Еми, идеята на ФИА беше с малко поправки в техническия регламент, да избегне грозните носове от миналата година.
                          Явно не са се постарали добре, щото само са скъсили грозните израстъци.
                          Самата идея върха на носа да е толкова ниско е глупава.
                          И от гледна точка на безопасността също, защото може да повдигне друга кола при удар, с произтичащите от това последствия за пилота.
                          Преди две години, високите носове бяха на нивото на страничните защити на кокпита.
                          Това им беше основния аргумент.
                          Инженерите обаче, искат колкото се може повече обем въздух под носа, за да захрани сплитера, оттам и всичко назад.
                          При ниските носове, притискане на предницата има в изобилие, докато отзад няма.
                          Много трудно се проектира аеродинамично балансиран болид така.
                          Поне естетически резултат да имаше.
                          А то...

Коментар

Нововъведенията във Формула 1 за 2015 година.

Коментар

Не знам, според мен не са грозни.....
                              Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
                                Не знам, според мен не са грозни.....
                                и според мен, ама едно е естетически, друго технически... добре, че ще могат да работят по двигателите поне през годината, че то иначе си беше... с вързани кънки цяла година

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X