Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
    a на бас, че Себ ще е пред Алонсо, в крайното класиране!
    Е то и Господ да качат на каручка, надали ще завърши първи.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от suzuki team Преглед на мнение
      ....
      А заслугата и за онази и сега за тази ера е на едни и същи хора и Хамилтън изобщо не е между тях! Просто има късмета да бере плодовете от труда на онези хора! Нищо повече,стига сте го превъзнасяли! На това му викат да си на правилното място в правилния момент....!
      Общо взето си прав , но по тази логика не е само Хамилтън така . Преди време едни хора в Рено направиха добър болид , Алонсо (до този момент обикновен средняк)се качи в него - и те го 2 пъти световен шампион !
      Други хора пък около Рос Браун също направиха добър болид , Бътън (до тогава също средняк) седна в него - и пак световен шампион !
      ....същото и с Фетел .

.... аааа , сещам се за още един : пак преди време Макларън също направиха добър болид . В него седна Алонсо със самочуствието на двукратен шампион и увереността за трета титла. Убаво , ама в другия болид седна едно младо шоколадово момченце и взе да го прави на 5 стотинки . Алонсо не само се нацупи , ами в пристъп на злоба взе че изпя тима за некви нередни работи дето ставали в друг тим и раздуха цял шпионски скандал . Наложи се в един от последните кръгове Хамилтън да спира на пистата и да пропуска всички пред себе си само и само да не стане шампион , щото Макларън в противен случай изхвърчаше от шампионата под заплаха на Федерацията ..... Кими при получаването на титлата така и не се усмихна . В случая - не защото му викаха Ледения , а защото усещаше кой я заслужава повече от него.
      ...следващата година Хамилтън с добърия Макларън си стана шампион .....

.... та те така за Шоколадовия , ама тия работи са известни де Аз само ги припомням.
      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
        Общо взето си прав , но по тази логика не е само Хамилтън така . Преди време едни хора в Рено направиха добър болид , Алонсо (до този момент обикновен средняк)се качи в него - и те го 2 пъти световен шампион !
        Други хора пък около Рос Браун също направиха добър болид , Бътън (до тогава също средняк) седна в него - и пак световен шампион !
        ....същото и с Фетел .

.... аааа , сещам се за още един : пак преди време Макларън също направиха добър болид . В него седна Алонсо със самочуствието на двукратен шампион и увереността за трета титла. Убаво , ама в другия болид седна едно младо шоколадово момченце и взе да го прави на 5 стотинки . Алонсо не само се нацупи , ами в пристъп на злоба взе че изпя тима за некви нередни работи дето ставали в друг тим и раздуха цял шпионски скандал . Наложи се в един от последните кръгове Хамилтън да спира на пистата и да пропуска всички пред себе си само и само да не стане шампион , щото Макларън в противен случай изхвърчаше от шампионата под заплаха на Федерацията ..... Кими при получаването на титлата така и не се усмихна . В случая - не защото му викаха Ледения , а защото усещаше кой я заслужава повече от него.

.... та те така за Шоколадовия , ама тия работи са известни де Аз само ги припомням.
        Е да де,съвсем точно.От което следва заключението,че нищо чак толкова гениално няма в Хам.Гениалните бяха едни други!

Един лек джокер за един от тях-сещаш ли се кой беше любимеца завинаги на Енцо Ферари,не защото по това време нямаше и други много добри?
        Иво (таксито) Андреев
        0988 91 80 50
        Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Първоначално публикуван от suzuki team Преглед на мнение
          Е да де,съвсем точно.От което следва заключението,че нищо чак толкова гениално няма в Хам.Гениалните бяха едни други!

Един лек джокер за един от тях-сещаш ли се кой беше любимеца завинаги на Енцо Ферари,не защото по това време нямаше и други много добри?
          Сещам се накъде биеш , но критериите кой колко е велик са относителни . За мен например най-великият пилот във Ф1 е Хуан Мануел Фанджо . Извоювал е 5 титли с 4 различни отбора.

Е , не се знае Сена докъде щеше да стигне....
          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

най-великият пилот във Ф1 е Хуан Мануел Фанджо
            Ако сега беше времето на Фанджо, вероятно най-близо до него щеше да е точно Хам. Е и някои приличащи на него.
            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

.... аааа , сещам се за още един : пак преди време Макларън също направиха добър болид . В него седна Алонсо със самочуствието на двукратен шампион и увереността за трета титла. Убаво , ама в другия болид седна едно младо шоколадово момченце и взе да го прави на 5 стотинки.
              Съжденията ти според мен са не пълни, без да включиш Рон Денис в тях. А това променя всичко на 180 градуса. Денис взе Алонсо за да направи новобранеца Хамилтън шампион, което е много нагла постъпка и от тогава аз станах фен на Алонсо. Това сега може би пречи донякъде за привличането на Алонсо отново в Макларън, както искат от Хонда, защото те не са глупаци и знаят кой са качествените пилоти на грида. А иначе, за Хамилтън мога да се изкажа само ласкаво, симпатичен ми е, талантлив е, вижда се с невъоражено око, остава само да укрепне характера и концентрацията му.
              Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Мисля, че поукрепна доста последните две години.
                В момента е завършен пилот и най-силния на грида.
                ПП:
                И не Денис, а Хонда искат Алонсо в Макларън.
                Ако лежеше на Денис, щеше да види Макларън през крив макарон.
                Аз не го искам в любимия си тим, щото е гад по характер.
                Хонда го искат, щото е един от двамата в момента, дето могат да стигат толкова високо в класирането с каруци.
                Втория е ясно кой е .
                Като пилот, няма забележки Алонсо.
                Като мрънкало, нема равен.

Не съм много убеден, че Себ ще прескочи Алонсо.
                Освен ако втория не се демотивира, или не го "демотивират" принудително от отбора, знаейки че напуска.
                Последно редактирано от TigerHunter; 25-09-14, 11:42.
                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

....същото и с Фетел .

да де, ама кой на колко години е бил - а и някак си - 4 пъти не се става световен шампион дори да караш извънземна
                  UFO powered кола, ако си "средняк"... иначе за историята с Алонсо си 200%

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                  Като пилот, няма забележки Алонсо.
                  Като мрънкало, нема равен.

Не съм много убеден, че Себ ще прескочи Алонсо.
                  Освен ако втория не се демотивира, или не го "демотивират" принудително от отбора, знаейки че напуска.
                  абе пак заговор на "световната конспирация" или "не сме от тия како Сийке..."

В момента е завършен пилот и най-силния на грида.
                  ...и защо Нико дето не е от "по-по-най" тогава бие Шоколадовия - последното състезание не се брои... там не тръгна просто...
                  Последно редактирано от ivied; 25-09-14, 18:12.

Коментар

и защо Нико дето не е от "по-по-най" тогава бие Шоколадовия
                    Ми ти сам го написа - конспирация.

Ще кажа за емнайсти път: При тиа милиони, смяташ ли да минава без конспирации?! Впрочем, при Фанджо, още не е имало.

Коментар

...и защо Нико дето не е от "по-по-най" тогава бие Шоколадовия - последното състезание не се брои... там не тръгна просто...
                      Предпосленото пък хич не се брои. Като извадим и състезанията, в които един от двамата е имал технически проблеми, или е стартирал 20-и, картинката вече ще придобие съвсем друг вид.

Но и без това:
                      Australia 16/03/2014 Nico Rosberg Mercedes 57 1:32:58.710
                      Malaysia 30/03/2014 Lewis Hamilton Mercedes 56 1:40:25.974
                      Bahrain 06/04/2014 Lewis Hamilton Mercedes 57 1:39:42.743
                      China 20/04/2014 Lewis Hamilton Mercedes 54 1:33:28.338
                      Spain 11/05/2014 Lewis Hamilton Mercedes 66 1:41:05.155
                      Monaco 25/05/2014 Nico Rosberg Mercedes 78 1:49:27.661
                      Canada 08/06/2014 Daniel Ricciardo Red Bull Racing-Renault 70 1:39:12.830
                      Austria 22/06/2014 Nico Rosberg Mercedes 71 1:27:54.976
                      Great Britain 06/07/2014 Lewis Hamilton Mercedes 52 2:26:52.094
                      Germany 20/07/2014 Nico Rosberg Mercedes 67 1:33:42.914
                      Hungary 27/07/2014 Daniel Ricciardo Red Bull Racing-Renault 70 1:53:05.058
                      Belgium 24/08/2014 Daniel Ricciardo Red Bull Racing-Renault 44 1:24:36.556
                      Italy 07/09/2014 Lewis Hamilton Mercedes 53 1:19:10.236
                      Singapore 21/09/2014 Lewis Hamilton Mercedes
                      Все ми се струва ще много ясно се вижда кой кого бие.

Розберг тепърва има да се доказва и като пилот, и като човек. Ако след 4-5 години и при сменени 2-3 отбора поддържа същото ниво, тия въросителни няма да съществуват. А като човек - според мен ако си говно си оставаш такова цял живот. Не че във F1 в последните 20 години е имало някакво особено значение.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

ок ама ще гледаме и кой-как завършва... и то докрая - на последното и точките се удвояват... а и ние сме в играта... донякъде де
                        ферари и те понапреднаха с опитите... нищо, че моторите на М са като UFO power във всяка каруца...

Коментар

...на последното и точките се удвояват...
                          ...което е велика простотия, ама найсе. С какво последното състезание е по-специално от останалите?

То и 25 точки за първо място срещу 0 при отпадане - пак така, ама това е друга тема. Както са го подкарали - да вземат преди всяко състезание да организират томбулка кой на кое място да е. Всичко ще са доволни, и инцидентите ще намалеят почти до нула.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                            да вземат преди всяко състезание да организират томбулка кой на кое място да е.
                            Е те това е в момента Формулата.

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
                              ....Съжденията ти според мен са не пълни, без да включиш Рон Денис в тях. А това променя всичко на 180 градуса. Денис взе Алонсо за да направи новобранеца Хамилтън шампион, което е много нагла постъпка .....
                              Аз съм останал с друго впечатление , макар че мога и да греша.
                              Рон Денис най-напред взе Алонсо , надявайки се двукратния световен шампион да изстреля и Макларън на върха . Вторият пилот в този момент още не беше ясен и в Макларън имаха колебания . Везните към привличането на Хамилтън се наклониха и не без давлението на английските фенове , поради очевидните му заложби.
                              И когато шампионатът тръгна , в началото Алонсо логично печелеше . ... докато Люис се адаптира и започна да си го бие без заповеди от бокса и разни конспирации. Точно и тогава Алонсо се изнерви , щото очакваше да се отнасят към него като фаворит , а не свобода и за двамата пилоти . ... и извърши предателството спрямо отбора , за което като човек- за мен е кръгла нула....

... а и ние сме в играта...
                              Естествено , че сте в играта . Както във всеки спорт - и в този някой трябва да играе втора цигулка .

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                                Все ми се струва ще много ясно се вижда кой кого бие.
                                Той си бие,ама що ли чак до това състезание беше втори в класирането?

Добре че Нико изобщо не тръгна,иначе онзи със всичкото биене щеше да си е още втори в генералното!
                                Иво (таксито) Андреев
                                0988 91 80 50
                                Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X