Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
    Шампионската кръв си личи от километри.
    Едно е да си добър пилот (визирам вторите, без Маса), друго е да си талант.
    A така, а така... А пък за пистата, може и да и свикнем, живот и здраве!

Коментар

Нищо ново под слънцето. Единственият който поддържаше темпото на Фетел бе Бътън. Добро състезание за Алонсо. Уебър отново не показа нищо. Хамилтън пак се оцвъка. Ех тоя Маса, днес също си счупи ферарито . Ако беше рали пилот, щеше да пада в канавките .
      Браво на ТВ7 имат напредък!! Подкрепям ги, ще се радвам на всяко състезание да присъстват хора които са свързани с автомобилния спорт в българия. Така се прави съграждани.
      А за пистата бях съвършено прав.

Коментар

На тия двамата пък, ми омръзна да им гледам тъпите блъскания.
        Тъпото бразилско перде, изглежда е получило перманентна заповед от отбора си, да разсипва състезанията на чернилката, за да може Нандо по-лесно да се бори за второ място при пилотите.
        Не съм броил, колко пъти са се удряли, но в 90% от тях, вината е била на кариокито.
        Споделям мнението за пистата. Беше монотонна и без спектакъл, въпреки че индийците са се справили добре.
        Аман от тоя Тилке!
        Браво на Фетел и Бътън! На мен ми изглежда, че само те двамата отпред караха днес.
        Евала и на Торо россо!
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

На тия двамата пък, ми омръзна да им гледам тъпите блъскания.
          Тъпото бразилско перде, изглежда е получило перманентна заповед от отбора си, да разсипва състезанията на чернилката, за да може Нандо по-лесно да се бори за второ място при пилотите.
          Не съм броил, колко пъти са се удряли, но в 90% от тях, вината е била на кариокито.
          Споделям мнението за пистата. Беше монотонна и без спектакъл, въпреки че индийците са се справили добре.
          Аман от тоя Тилке!
          Браво на Фетел и Бътън! На мен ми изглежда, че само те двамата отпред караха днес.
          Евала и на Торо россо!
          Мда, Маса е доста неадекватен напоследък.
          Аз се радвах за Сена, че беше на добра позиция, но не разбирам защо не му бяха сложили още на спирането в бокса твърдите гуми, а трябваше да се излага и да влиза две обиколки преди края, които му костваха и точките. А Алонсо няма да успее да стигне до второто място. Битката тук е за третото, другото е само теория. Е, освен ако отново механиците в Макларън, не забравят да му завинтят някое от колелетата на спиране в бокса .

Коментар

Роуън Аткинсън гледа катастрофата на Маса и Хамилтън

Коментар

Ааааа, това го гледах. Жестоко е!
              Мистър Бийн е абсолютен!
              Между другото, и той кара. Някъде гледах, май Фифт гиър. Най- добрата обиколка с незнам каква си кола беше негова. Някаква класация на знаменитостите.

Коментар

A, той потроши Макларън Ф1 навремето, та сега мисля е сърдит на Маса

Коментар

......
                  Браво на Фетел и Бътън! На мен ми изглежда, че само те двамата отпред караха днес.....
                  А , караха .... Караше Фетел , останалите се напъваха . Биковете бяха заложили на сигурно , нали накрая напомниха дори на Фетел да не се прави пак на идиот и просто да добута колата до финала . Иначе този ако беше понатиснал , можеше и 20- секунди да отпраши пред Бътън . Аз затова констатирам , че Ф1 в момента е : Фетел , плюс останалите
                  ... а че има някъде добавъчен "жигльор" , или са сипали от швепса , дето дава криле - никой не може да ме убеди в противното !
                  Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Има някаква магария, и аз тъй мисля.
                    Не може да е с поне 20-30 коня по-слаб от Мерцедес и да ги прави смешни по тоя начин...

Коментар

Първоначално публикуван от nism0 Преглед на мнение
                      Ами споделяй де
                      ...налага ми се баш тая събота и неделя да бачкам и се мъчих да гледам формулата на немски,руски и португалски
                      Спрях се на португалския,щото най-не му разбирам...или защото от ТВ7 нещо са се объркали,като рекламират,че на сайта им може да се гледа на живо

Ей тук може да гледате почти всичко...по цял ден,когато нямате тв... http://www.sportlemon.tv/
                      http://tv.byalareka.com/

Ето тук може да ги гледате и на БГ. Второ състезание гледам така и си е ок.
                      Венцислав Петров: Когато на едно място са интересите на хиляди човеци, всички да са еднакво доволни би означавало, че мястото се нарича психиатрия...

Коментар

АБУ ДАБИ или Дженсън, Марк, а може Фернандо?

Да не забравите! Днес, 15 часа!
                        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Аз това състезание май съм го гледал...към 10+ пъти този сезон.

Коментар

Ти па! Аз го имам на касета VHS
                            И аз съм го гледал.

Коментар

Обаче ми е интересно от къде идва разликата между съотборниците в Ферари и Редбул. Уж едни коли карат, уж стратегията е една, уж, уж, уж, а накрая все едно единият кара кола от миналия сезон!
                              пп аз наистина имам ниско мнение за Маса и Уебър, но чак пък да зависи само от тях?

Коментар

Че има разлика и в "атрибутите", има. Но има и разлика в политиката на отборите.
                                После оревават всичко, че Макларън фаворизирали единия или другия си пилот...

А ето и една доста странна размяна на любезности:
                                http://en.espnf1.com/mclaren/motorsp...ory/64039.html

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X