Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Репликата по радиото на Хамилтън след удара с Маса - "Той ме удари нарочно, аз бях от вътрешната страна!"
    Ами нагло е! Добър пилот е, но на мен не ми е любимеца!
    А днес Шумахер беше карък - на старта нещо заяде, след това гумите, след това направо спря! Но въобще Мерцедесите днес бяха трагични!
    יעבור
    «И това ще мине»

Коментар

От времето на Сена не е имало толкова интересно състезание на тази писта... За/против този или онзи - няма значение - състезанията стават все по-интересни...А за Този горе - винаги е там - и понякога отговора е не! Сорри ама, няма да ги огрее Алонсо и Ферари!

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
        ... За/против този или онзи - няма значение !
        Аа, как да няма значение? Нали това е заглавието на темата?
        В това състезание бях определено против Хамилтън - караше направо като шофьор от НСО на оживено кръстовище.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
          ...В това състезание бях определено против Хамилтън - караше направо като шофьор от НСО на оживено кръстовище.
          Освен това камерите отново излъчваха само кадри с неговия баща и неговото гадже. Просто не мога да осъзная защо само с неговите роднини ни занимават и с никой друг ?
          Аз по принцип съм против това да дават кадри с роднините на състезателите, особено приятелките.
          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

И на мен не ми харесаха някои маневри на Хамилтън, както и изпускането на нервите след това. Жалко, че ще е от презираните шампиони, ама те добричките стават за титла-две, в моменти на тотално техническо превъзхоство.

Ник, явно е някакви пари дадени от Малкарън. Едно време не показваха ли най-редовно Еря Хакинен...
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
              Аз по принцип съм против това да дават кадри с роднините на състезателите, особено приятелките.
              Това пък защо? Има си цял раздел pit babies във фотоалбумите на сайтовете и радват окото.
              А Ерия и аз не я харесвах, и Мика също не я е харесвал, както се разбра по-късно...

Коментар

Затова пък тя го харесваше. Помните ли двойното изпреварване на Мика. Там пак нея показаха. Много се радваше...
                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Бреййй , вие па големи манджии сте били , бре !
                  Мен си ми харесваше и Еря , сега и Хамилтънката , останалите гаджета в боксовете , както и тези - мажоретките , дето носят табелите .

... а на вас като не ви харесват , подайте молба - на старт финала да стоят Велислава Дърева и Искра Фидосова !
                  Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                    Бреййй , вие па големи манджии сте били , бре !
                    Мен си ми харесваше и Еря , сега и Хамилтънката , останалите гаджета в боксовете , както и тези - мажоретките , дето носят табелите .

... а на вас като не ви харесват , подайте молба - на старт финала да стоят Велислава Дърева и Искра Фидосова !

Защо бе, Владо? Остави жените да си вършат работата! Е това да се върти на гигантските екрани е тамън:

edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                      Защо бе, Владо? Остави жените да си вършат работата! Е това да се върти на гигантските екрани е тамън:

]
                      Идеята ти е оригинална , но закъсня .

Ако я беше предложил на организаторите в Истанбул , зрителския интерес щеше да скочи толкова , че Голямата награда на Турция със сигурност щеше да си остане в календара за години напред !
                      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                        Идеята ти е оригинална , но закъсня .

Ако я беше предложил на организаторите в Истанбул , зрителския интерес щеше да скочи толкова , че Голямата награда на Турция със сигурност щеше да си остане в календара за години напред !
                        Не е съвсем сигурно, защото вероятно щеше да се компенсира с липсата на български зрители, поради национална г... срамливост...
                        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение

[VBОX7]педал[/VBОX7]

Де е Droba!?!

Коментар

Хи-хи!
                            Спамърове!
                            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

А на днешната тренировка Фетел да вземе да се мацне точно в Стената на шампионите
                              http://rutube.ru/tracks/4525724.html...ce95c58198cfee

Коментар

[QUOTE=Паджеровод;1555299]А на днешната тренировка Фетел да вземе да се мацне точно в Стената на шампионите[IMG]

E нали все пак е за шампиони тая стеничка, май тука Шуми загуби една титла преди доста години като като се заби в същата стена и си счупи крака и даде шанс на Ървайн, последния отърва влака.
                                Надявам се тайничко поне за добро класиране на Мерцедес па ще видим, два сезона мъки крайно време е да ги оправдаят.
                                Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X