Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
    Тия ще ми развалят спорта... След Макларън и Ред Бул и във Ферари намеса от бокса. Изключително неловка ситуация. А и въпреки, че съм фен на Алонсо и смятам напълно ненужна...
    Карай да върви, така или иначе, този елемент го има във всички отбори. Във Ферари поне не се притесниха да си го кажат в ефир.
    Според мен, трябва да е напълно легално, все пак, Ф1 е състезание и за отбори, не само за пилоти.
    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
      Тия ще ми развалят спорта... След Макларън и Ред Бул и във Ферари намеса от бокса. Изключително неловка ситуация. А и въпреки, че съм фен на Алонсо и смятам напълно ненужна...
      Намесата преди време в Макларън беше горе-долу в смисъл : "Вижте онези смешници в РедБул как се лупат с рогата един-друг ! Внимавайте да не стане и с вас така , че ще ви .... така че карайте кой- къде се е подредил и не правете глупости! "
      ....докато днес си беше очевадно : " Фелипе , пускай Алонсо пред себе си ! Ти кво си мислиш - световен шампион ти се ще , а ? "

Фен съм на Макларън , но ми стана днес жал за Маса ,защото във Ферари винаги са играли " курвачката" .

....а Алонсо ми падна в очите като човек още когато в Макларън не можа да се покаже като мъж и издаде тайните по шпионските афери като един жалък доносник на ДС. Странно дали такава победа няма да му горчи като титлата на Кими Райконен.
      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Ние тези комбинации няма да ги разберем никога! Защото орел, рак и щука никога не работят в екип.
        А там всичко се прави в името на отбора, пилотът никога не се изцепва "АЗ!", а винаги говори за "ние".
        Няма какво да плачете за Маса, той явно се е примирил, че е втори. И също не забравяйте, че Алонсо е този, който свали царя и беше два пъти световен. Не съм му фен, просто така виждам нещата. Ферари поизостанаха и сега са съгласни и на наказание, само да дръпнат напред.

Коментар

Какво да кажа...
          Живял съм в Италия и знам, че италианците са изключителни националисти. Нормално е за тях, да поставят Ферари над пилотите, но винаги са го правили по възможно най-долният и гнусен начин. То си им е и национална черта, такъв тип поведение.
          Никога не съм ги уважавал като отбор, освен може би по времето на Великия Енцо, но по онова време нямаше как да се следи Ф1.
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Aлонсо само как обясняваше на пресконференцията случая с изпреварването на Маса все едно наистина се е случило подобно нещо, ДА има отбор и трябва да се съобразяваш със неговата стратегия и без да се правиш на палячо. Преди време ситуацията със Шуми и Барикело я разбирах, но все пак Шуми си се беше доказал много ама много повече отколкото някой е предполагал преди това (не съм му фен даже обратното) а със Алонсо случая май е че спечели банка Сантандер а не той.
            Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Вярно е. Не им прави чест!
              Или поне да не го правят по този начин.
              Току що четох, че ги глобяват 100К долара и случая ще се разглежда от ФИА.
              Така вдигнаха акциите на Маса и много тифози ще намразят "ревльо".
              То се видя, че и на него му беше гузно след състезанието.
              Пародия!
              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Ама и Фетел направи един старт

Коментар

Не виждам вина в Алонсо. Има си хора родени за шампиони и други, които, колкото и да са добри, не стават. Например, чудно ми е, как успя да се уреди Бътън. Не че е слаб, но не е от шампионите. Много ще се радвам на успех на Маса, но както се очертава...
                  Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                    Не виждам вина в Алонсо. Има си хора родени за шампиони и други, които, колкото и да са добри, не стават. Например, чудно ми е, как успя да се уреди Бътън. Не че е слаб, но не е от шампионите. Много ще се радвам на успех на Маса, но както се очертава...
                    Според мен Бътън е шампион точно колкото и Алонсо. А това защо е станал шампион, ще си проличи до края на сезона.

...пък и какво толкоз се е уредил? Ясно е кой е лидера в Макларън. И не защото е по-добър или по-лош от някой, а защото си е техен възпитаник отдавна, и в него е инвестирано много. Разбирай, трябва да се осере доста солидно, та да "смъкнат доверието си" от него. Той пък неще да се осере. Явно има нещо.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                      Според мен Бътън е шампион точно колкото и Алонсо.
                      Според мен навремето когато Алонсо беше в Рено и стана шампион,невиждам за него време какво не му е било заслуженото.

Коментар

Първоначално публикуван от Гена Преглед на мнение
                        Според мен навремето когато Алонсо беше в Рено и стана шампион,невиждам за него време какво не му е било заслуженото.
                        Не казвам че е незаслужено. Просто казвам че Алонсо с нищо не се е доказал в повече от Бътън. Хамилтън - все още също. Но някак в първия си сезон да се е борил до последно за титлата, а във втория да е станал шампион, явно не е случайно.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Безлично, протоколно състезание.... Но във Ферари поне открито наредиха кой да е пръв... и на мен не ми харесва, но... И после кисели физиономии при награждаването. Убива се спорта - заради бизнеса. Но така, поне се тушират вътрешните сблъсъци в тима - за разлика от Ред Бул, на които им косваше много.

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                            Безлично, протоколно състезание.... Но във Ферари поне открито наредиха кой да е пръв... и на мен не ми харесва, но... И после кисели физиономии при награждаването. Убива се спорта - заради бизнеса. Но така, поне се тушират вътрешните сблъсъци в тима - за разлика от Ред Бул, на които им косваше много.
                            Спорта отдавна е убит, или поне тоя, в който има толкова пари, колкото и във формулата. Спорта отдавна не е здраве, а точно обратното - трошене на такова, и една голяма перачница на пари. Това например с САЩ е издигнато в култ. Парите са огромни, а под това се крие една месомелачка. КОйто оцелее - оцелее.

Коментар

Това търсите - това намирате! Пилотите са си същите зверове, както някога, а в техниката има интересни развития, въпреки ограниченията.
                              Така, както се опитвам да гледам позитивно, даже коментаторите ми харесва как си вършат работата

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                                Ние тези комбинации няма да ги разберем никога! ....
                                А там всичко се прави в името на отбора, пилотът никога не се изцепва "АЗ!", а винаги говори за "ние". ....
                                .
                                Къде това - във Ферари ли ? Че то комбинациите бяха много прости . Нека да погледнем фактите след финала :Алонсо - 123 т. , Маса - 85 т. Общо за отбора от 1-во и 2-ро място - 43 т.
                                Комбинацията са я направили още преди репликата към Маса : " Алонсо е по- бърз от теб ..." А именно : ако ставаше въпрос за отбора , то независимо кой е пръв , отбора получава 43 т. И ако ставаше въпрос за отбора , то от бокса нямаше да правят маймунджилъци и щяха да оставят да победи по-добрия в момента. Щото отбора така или иначе взима максимален брой точки.
                                Като са сметнали евентуалното класиране обаче , ясно е че Маса има минимални шансове за генералното класиране и затова го жертваха ... ега ти и отбора ! ....
                                .... а иначе с добрите думи за нашите коментатори , направо изби рибата !

ПС. Независимо от кой отбор е пилотът , който се качва на стълбицата , после на пресконференцията винаги говори "Ние..." ...като с това се има предвид собствения му екип , начело с рейс-инженера .
                                Последно редактирано от Vlado_Ts; 26-07-10, 19:08.
                                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X