Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Даа...Човек предполага, Господ разполага...
    Въпреки отпадането на двама пилоти, на които симпатизирам, състезанието ми хареса.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
      С най-голямо постоянство в тренировките и квалификацията май се представи Хамилтън, та нищо чудно утре той да намаже.
      Барикело също утре ще е много нахъсан, заради юбилея.
      А Шуми и Спа - ехехей...
      Намаза
      Барикело май се беше пренахъсал и отпадна.
      Шуми прескочи 15 места напред, само за да го прескочи съотборникът му накрая.
      Хубави състезание, само коментаторите често говореха накуп, та чак ме дразнеха, макар и да съм им защитник

Коментар

Много съм доволен от състезанието и резултата!
        На подиума се качиха двамата пилоти с най-много заслуги за спечелването на титлата. Радвам се и за Кубица.Всички си заслужиха местата на подиума. За Фетел...нямам какво да кажа, че ще се повтарям. Прилича ми на Маса в първите години. Само щуротии прави. И на Такума Сато...
        За Нандо пък, няма смисъл да говорим.
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Не знам дали има по-неамбициозен пилот от Маса в Момента...

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
            Не знам дали има по-неамбициозен пилот от Маса в Момента...
            Ами, те от "суперотбора" се постараха да го амбицират подобаващо, та затова...
            Жалко!
            Но няма какво да се мръщи, той сам си подписа...

Коментар

Един от тези двамата трябва да спечели титлата.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:6088_2.jpg
Прегледи:1
Размер:47.8 КБ
ID:5204878

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                Един от тези двамата трябва да спечели титлата.[ATTACH=CONFIG]242055[/ATTACH]
                Айде нека да е синият

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                  Айде нека да е синият
                  Ми нека!
                  Който и да е. И двамата са достойни.

Коментар

ОФФФ

Леле, каква мир и любов в темата, от 30 страници за сефте го виждам.

Уникално състезание... казвам на синчагите гледайте какво ще направи Шуми като се махне колата за сигурност, ще скочи поне с 3 места ! Спа е уникална писта, няма друга такава и винаги ми е било безкрайно приятно да гледам състезанията на нея.
                    Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Фетел пак се издъни, и май май почти съм сигурен че до края пак ще направи още някоя простотия и това ако коства титлата на Ред Бул сигурно ще му покажат зелена светлина да си дири нов отбор а това означава големите рокади из отборите или връщане на Кими на мястото на Фетел. При такава хегемония на Ред Бул във шампионата досега да са на второ място а требваше да са откинали вече яко напред.
                      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Тоя лиглио Фетел, пак си показа идиотщините. Аз поне мисля че той си е абониран за дооста дълго време за РедБул, както и Хамилтън за МкЛарън. Получи се интересно състезанит, но отново главна роля имаше времето, а не променения правилник. А относно шампиона, и аз съм за Уебър

Коментар

Жалко за Бътън! Май, аз съм единствения дето поне малко симпатизира на Фетел?! ok изцепки та изцепки, ама кой не ги е правил, а?! За много хора, освен спорта и живота е игра (и освен бизнес)! Някои са като деца. Ама огледайте се, нали това не ни пречи да ги обичаме (децата ни) по-малко?! И май, най-палавите и непослушните са ни любимците?! Между тях, най-често са и шампионите. А и ние самите, понякога не сме ли като децата... Конструктори, играчки... (джипките, off roud-a, какво, е)?!

Коментар

Формула 1 не е детска градина. Тези изцепки не прилягат на пилот от Ф1, колкото и да е млад той. Ако не е готов има други серии. Не казвам че Фетел е лош пилот, но прекалява с глупостите.

Коментар

Няма изцепки. Има състезание кой ще мине най-близо до ръба на правилата. И той обикновено печели.
                              Мен ме е яд най-много, когато се намеси политиката в това състезание. Не парите, за тях е ясно, а политиката!

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                                Няма изцепки. Има състезание кой ще мине най-близо до ръба на правилата. И той обикновено печели.
                                Мен ме е яд най-много, когато се намеси политиката в това състезание. Не парите, за тях е ясно, а политиката!
                                Четох една статия за Ф1. Ако се обединят(условно) всички спонсори, Ф1 по брутен продукт, се явява 3-а сила в света. Изпреварват я само САЩ и Китай...Какво викаш?...Политика а не пари?...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X