Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

При всичкото ми уважение към Бътън и при все, че съм фен на Макларън...Ами , да беше се постарал малко повече ли...?
    Сега, който реши, че материала (колата) не е еднаква за двамата ще трябва да ми обясни, дали са толкова прости от отбора, да го оставят да завърши 14-ти.
    На Алонсо пък, не му омръзна да се оплаква и да прави жестове с ръце към всички пред него. Ще го видим и него, дали ще си устиска позицията на старта.
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Според мен Алонсо няма да е в тройката. Фетел, Уебър, Хамилтън, а за Бътън поне 5-ти.

Коментар

А според мен Алонсо ще е първи, ама да видим.
        ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

За прогнозите и не само: Oтново вътрешната конкуренция и напрежение в отбора струваше на Red Bull - 2 места на подиума. Дано това не им струва някоя от 2-те титли, ако не и двете. Сега ще има отново за/против Фетел - е, всеки има право на мнение. Има какво да учи момчето - но "потенциала" му е огромен. Най-вече за зрялост, опит и характер. За това в началото гласувах за Бътън - има ги тези "зрялост, опит и характер". Ако му липсва малко от хъса на Хамилтън, Фетел ли Алонсо, има от другото в повече. Жалко, че отново вътрешната борба в един тим - се превръща в борба за титлата!
          А за Алонсо- ами вие видяхте... Сега да се насочим към финала на Световното.

Коментар

За днешната победа на Уебър, мога да кажа само:Има Господ! Надявам се този отгоре да нареди нещата и в други тимове, където има ненужно фаворизиране на нЕкой пилот.

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
              ...и в други тимове, където има ненужно фаворизиране на нЕкой пилот.
              Ако визираш Ферари, наистина само с намесата на Всевишния...
              Като си помисля, че изгониха Кими за да вземат Нандо и да му слушат оплакванията.
              Ако пък визираш Макларън...Ми, те имат един, който МОЖЕ да я КАРА тая кола, и един който още трябва да и свиква. Та нЕма да говориме за фаворитизми. Маймуняка я кара от 2007, а Дженсън от няколко месеца
              И аз се радван за Уебър. Заслужи си победата момчето.
              Кефи ме и това, че не си трае
              Поздрави!

Коментар

И аз съм доволен от победата на Уебър и също така от репликата му на края. Яд ме е че е пренебрегван, дано най-после от Редбул се осъзнат и да му дадът нормални шансове за изява.
                Излизането на колата за сигурност, ме ядоса. Тия вече взеха доста да прекаляват, за няколко отломки и хоп кола за сигурност. Разбирам, че е заради безопастност, но така се разваля всичко.

Коментар

Първоначално публикуван от darinnn Преглед на мнение
                  ...
                  Излизането на колата за сигурност, ме ядоса. Тия вече взеха доста да прекаляват, за няколко отломки и хоп кола за сигурност. Разбирам, че е заради безопастност, но така се разваля всичко.
                  Не забравяй, че в Обединеното Кралство се залага на всичко, включително и на вероятността да се появи автомобилът за сигурност на трасето.
                  proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                  NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                  Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                    Не забравяй, че в Обединеното Кралство се залага на всичко, включително и на вероятността да се появи автомобилът за сигурност на трасето.
                    То излизането на "сейфтикара" както се изразяват нашите "мастити" коментатори е сигурно. Най-вероятно се залага на това в коя обиколка ще се появи.

Допреди две-три години почти не пропусках старт, и нямаше сила която да ме накара да не съм в 3 часа пред телевизора. Напоследък-необяснимо за мен, съвсем изгубих интерес. Защо-не знам. Иначе и сега като чуя "Макларън" си наострям ушите. Най-великите години бяха когато Хакинен стана два пъти шампион. И изпреварването на Шумахер и на още кой беше на Спа-един от най-добрите и красиви моменти в историята на F1
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                      То излизането на "сейфтикара" както се изразяват нашите "мастити" коментатори е сигурно. Най-вероятно се залага на това в коя обиколка ще се появи.

Допреди две-три години почти не пропусках старт, и нямаше сила която да ме накара да не съм в 3 часа пред телевизора. Напоследък-необяснимо за мен, съвсем изгубих интерес. Защо-не знам. Иначе и сега като чуя "Макларън" си наострям ушите. Най-великите години бяха когато Хакинен стана два пъти шампион. И изпреварването на Шумахер и на още кой беше на Спа-един от най-добрите и красиви моменти в историята на F1
                      Макларън и сега са си Макларън, Коле!
                      Ферари малко помътняха, но това е временно. Златната ера беше Шумахер-Тод-Браун. Доменикали е свястно момче с дълъг стаж. Аз лично го уважавам, но още нещичко му липсва. Май е по-твърдата ръка. Тод изглеждаше нежен, ма не беше.
                      Хакинен и на мен ми липсва! Гледал съм го на Монца. Райконен също ми липсва, такъв какъвто беше в
                      Макларън.
                      Сега се кефя на Хамилтън.
                      Още има тръпка да гледаш Ф1, но нашите коментатори всячески се опитват да ми убият ентусиазма с тъпите си коментари.
                      Жалко!

Коментар

Какви коментатори, бре?! Един гони рекорди по бързо говорене, друг си развива теории за спойлери и гуми, а в това време стават сериозни промени в състезанието. Много често се налага да изключвам звука, че не мога да ги търпя.
                        "Сега е време за реклами и след това се връщаме отново тук"
                        А къде другаде, бе тъпаци! И по-добре изобщо не се връщайте!
                        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

...Наблюдаваме движението на шасито на Кубица на пистата... Настройките на предната част на шасито...където...когато...тъй като...бла..бла...бла...безкрай Иде ми...
                          Явно целта му е да говори непрекъснато, каквито и глупости да казва
                          Абе, няма ли начин да се напише протестно писмо до ТВ7

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                            ...Наблюдаваме движението на шасито на Кубица на пистата... Настройките на предната част на шасито...където...когато...тъй като...бла..бла...бла...безкрай Иде ми...
                            Явно целта му е да говори непрекъснато, каквито и глупости да казва
                            Абе, няма ли начин да се напише протестно писмо до ТВ7
                            Преди време , когато коментатор беше "Ричи" Груев , в един частен разговор се оплаках на собственика на съответната телевизия (умишлено не споменавам имена) . А той ми отговори : "Ами не мога да ги махна наведнъж! " ... През следващата година махна Ричи .
                            Сегашните собственици изглежда имат друга политика ... По тази причина аз на стари години уча интензивно отвратителния ми немски . От RTL превлючвам на "нашите" единствено по време на рекламите . ... щото бирата Кромбахер не ме кефи ... за разлика от истинските немски коментатори . Те наистина следят състезанието . И поне видимо не показват пристрастията си към Ферари , а се опитват да са обективни .
                            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Явно трябвя да търся и аз начин, да ги гледам по Рай Уно. Италианските коментатори, въпреки че са пристрастни, са светлинни години напред.
                              Жалко само, че обичам да гледам състезанията с баща ми, а той няма да разбира.
                              На мен наистина започва да ми се превръща в проблем бръщолевенето а тези двамата...

Коментар

Тия ще ми развалят спорта... След Макларън и Ред Бул и във Ферари намеса от бокса. Изключително неловка ситуация. А и въпреки, че съм фен на Алонсо и смятам напълно ненужна...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X