Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Единственото, което може да се определи като квалификация към Хамилтън от моя страна е "зеления". Ако някой се е почувствал засегнат моля да бъда извинен Останалото смятам бяха факти, на базата на които просто съм дал мнението си.

В крайна сметка някога и аз съм викал за него по отборна линия, все пак доста години караше в Макларън, макар никога да не съм го харесвал истински както Кими примерно. Който смятам също е симпатичен на всички неутрални, а защо не и противникови фенове именно поради същите причини. Той си е проторечива личност, но никога не се е замесвал в нечистотии.

За Фетел не мога да се извиня обаче, ревльо си е каквото и да си говорим

И макар, че Ф1 не е футбол смятам, че е част от забавата е да има закачки между феновете на база любими отбори и пилоти. И пак - ако някой съм обидил по фенска линия се извинявам

Вчера са представили болида на Рено, изглежда страхотно с "перката" на гърба ала LMP1.

В тази връзка искам да предложа нещо - виждам, че хората, които пишем за Ф1 сме ограничен брой. Нека всеки си каже кой подкрепя, кой не подкрепя и т.н. На мен лично ще ми е интересно, защото до момента знам само, че bojitch вика за Хамилтън
    Последно редактирано от ivokbg; 22-02-17, 12:20.

Коментар

Първоначално публикуван от ivokbg Преглед на мнение
      ....
      И макар, че Ф1 не е футбол смятам, че е част от забавата е да има закачки между феновете на база любими отбори и пилоти. И пак - ако някой съм обидил по фенска линия се извинявам ...
      Не , не става въпрос за лична обида , а за друго . Спомням си един коментар отпреди години на "великият Ричи Груев" : за разлика от футбола , където стават масови ексцесии между противниковите фенове , във Ф1 често можеш да видиш редом двама фенове единият от които развява флаг на кончетата примерно , а другия на Макларън . И няма кютек между тях . Закачките също са ежедневие , но Ф1 може да се определи като един от най- миролюбивите спортове . От гледна точка на фенщината .

... та в този дух , в настоящия форум закачките хич не липсват , но се въздържаме от епитети от рода на "негъра" , "зеления" , " рижавия" , " ревльото" и т.н. Колкото и да са ни нелицеприятни , щот ( главно) са от противниковия тим .
      Дет се вика : в крайна сметка , все пак нека да победи най- добрият !

Иначе за Реното : не за сефте виждаме в началото на сезона нови болиди със страхотни елементи , които впоследствие в хода на състезанията единствено дишат пушека на болидите отпред .
      В случая обаче мисля , че в предстоящия сезон Рено хич няма да са подценяване . Ще видим , наближава !
      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Прав си, съгласявам се, повече няма да използвам такива определения!

И все пак нека всеки си каже кой подкрепя

Рено казаха, че целта им е да допълнят ТОП 5, което по спомен е целта и на Макларън. То се и подразбира, ако се приеме, че Ред Бул, Ферари, Мерц и Уилямс за момента са непоклатими. Но заводски отбор с такива ресурси няма как да не покаже резултати рано или късно.

Коментар

Аз съм започнал темата на 19-03-09 заради Алонсо, сега е същото.
          Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Ами, и аз пиша в темата отдавна. Принципно съм фен на Макларън и Мика Хакинен ми беше най-големия любимец едно време. След него Кими, когото уважавам и до ден днешен, независимо в кой тим кара. Ходил съм няколко пъти през годините на Монца и на последното състезание на Имола. В момента и от много години, подкрепям Хамилтън, защото в Италия съм имал възможност да го следя още от GP2, като съм го гледал в тази категория и два пъти на живо на Монца и Имола.
            Направил ми е вчечатление. Като се абстрахирам от шантавия му светски живот и малко странен характер, за мен е абсолютен ас. Един от малкото, които и с най-скапания болид е записвал победа. Визирам излагациите на Макларън, вече не си спомням точно коя година.
            Имаче гледам Ф1 от времето на Сена по-редовно. Пилотите, които са ми били любимци са Хънт, Стюард, Сена, Менсъл, Хил, Вилньов, Хакинен, Монтоя, Райконен, Кубица. Сега Хамилтън, но харесвам и Ботас и Грожан, симпатизирах и на Уебър, още други младоци. В момента съм впечатлен адски много от малкия Макс и смятам, че е бъдещ шампион.
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Как не чух една дума за Алонсо?! Може и лоша, ама дума да е. Ако някой помни, преди време написах, ако Алонсо, тази година не вземе титлата, повече никога няма да я види и ще бъде забравено даже името му. Ето, факт!

Да, след Сена и Мика, това беше любимият ми пилот. Сега наистина признавам качествата на пилот само на зеления. Иначе, като махнеш Райконен и Кубица и аз отдавам заслуженото на написаните от TigerHunter. От новите ми харесваше Рикардо, но се оказа много непостоянен. Всички други младоци са доста напористи, ама от значение е и кой какъв късмет ще има.
              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

От активните в момента симпатии имам към Фетел, защото съм имал възможността да си приказвам с него когато беше абсолютен новобранец в Турция. Иначе съм за шоуто - повече от една кола да има реални шансове за победа.
                “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                Walter Rohrl
                GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Според мен Алонсо е най-бързия пилот на грида и мисля, че с равна техника ще е по-бърз дори от Хамилтън. Двамата са безспорните асове в момента. Мисля, че са адски бързи и разбират техниката си, за разлика от Кими примерно, за който съм чел, че не е много в час и ако не уцели настройките се почва лутане и непостоянни резултати, което сме го виждали.

Аз също много харесвам Рикардо. Много чист пилот и ведър образ извън пистата. Сайнц също ми допада, много земен пич. Винаги щв помня как на една пресконференция пилотите обясняваха какви коли имат и естествено всичко беше от Порше нагоре. А той просто изръси "Голф" и докато всички останали се смееха той направи гримаса тип" е какво толкова". А всички знаем и баща му кой е.

Иначе от Ф1 първите ми смътни спомени са битката Шумахер-Хил. Хил ми беше първия любимец, защото караше с номер 0, което ми се струваше адски готино. Тогаеа съм бил на 7 години. В последствие си харесах сребърните стрели, защото изглеждаха много красиво, а и си спомням някаква категорична победа на Мика, но още с големите номера, може би 15 или 16,което значи, че е било края на сезон 97.Следващата година помним какво последва, та аз оттогава си харесвам стрелите...вече оранжевите

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                    ... та в този дух , в настоящия форум закачките хич не липсват , но се въздържаме от епитети от рода на "негъра" , "зеления" , " рижавия" , " ревльото" и т.н.

След смърта на Сена - настъпи "краят на Историята"... Ф1 навлезе в Глобалния бизнес, на всички ни е ясно това, че винаги е бил скъп спорт, че иновациите, много от които са стартирали точно от спорта движат автомобилостроенето и т.н.
                    За феновете и фенщината пощальона Менсъл и Сена! След това терминатора Шумахер направи с рекордите си бизнеса непревземаем и тотално би "шута на Историята" не може да си му фен, освен ако... не си
                    След като съм се срещал 2-3 -ти с Фетел, (фирмата ни работеше с 2 от отборите на Ф1, и съм посещавал няколко пъти във връзка с работата ми, офисите, логистичните центрове, най-вече складовете им към падоците в няколко страни) мога да кажа, че съм негов фен, по няколко причини: 1. Талант 2. Скромност 3. Непосредственост, естественост и излъчване...
                    (може би точно заради няколкото лични момента, при някои от другите, за които споменавате, в близост (доколко и как друг въпрос) до тях имаш усещането за: ... нещо от рода на "температура на вакума" (макар, че пълен вакум няма) .
                    Та така...
                    Последно редактирано от ivied; 22-02-17, 21:55. Причина: вакум

Коментар

http://clubs1.bg/news/mclaren-mcl-se...al-sviat-41030

Ето ги и мойте хора... , доволен съм от окраската, ще ми е по лесно да ги следя в колоната защото не очаквам да са отпред, ама да видим де....

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
                        Аз съм започнал темата на 19-03-09 заради Алонсо, сега е същото.
                        Мда . Сега попрехвърлих първите страници .
                        Включил съм се на другия ден , но може би щото съм бил респектиран от пост №8

...иначе към днешна дата , гледам новият Мерцедес . Нищо впечатляващо на външен вид .

http://formula1.sportal.bg/news.php?id=21557
                        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

От няколко години следя на живо тестовете тук:

http://www.autosport.com/live/commen...1-test-day-one

ако друг има по добро предложение, да каже.
                          Като гледам, нетърпението и на пилотите и отборите е голямо, в повечето случай титулярите ще са в първия ден.

Коментар

Не ме кефят тия перки ( Shark fin) на гърбовете. Никак.
                            На Хаас поне стои добре като цветове. Едноцветно са отврат.
                            Много ми хареса новото ТороРоссо как изглежда. Забележете на мерцедеса перката колко е странна с тоя комин.
                            Ред Бул се крият още.

Коментар

Тези перки показват само алчност - ново поле за реклама. Нямат никаква аеродинамична стойност.

Коментар

Имат, но са грозни. Гледам, не са се захласнали по рекламите върху тях.
                                Иначе, нещо за страничната устойчивост във завой имаха значение, и за да не се смесват потоците пред задното крило. Пак в завой.
                                Вероятно станаха наново актуални, заради удължената база.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X