Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Интересно дали ще се зачита класиране от днешното возене зад сейфти кара? Ледения не беше ли добър на лъзгаво?
    Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
    Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
    Враца

Коментар

Предполагам си имал нещо на масата, така че не мисля да са били тотално загубени

ПП

Това към Евгени
      RAV 4
      F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от genadi.tsvetkov Преглед на мнение
        Интересно дали ще се зачита класиране от днешното возене зад сейфти кара? Ледения не беше ли добър на лъзгаво?
        Ако не изминат 75% от дистанцията, ще вземат половината от точките. Няма как да е хич без точки. Нали ги пуснаха за две-три обиколки..
        Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
        Предполагам си имал нещо на масата, така че не мисля да са били тотално загубени

ПП

Това към Евгени
        Е не може ли да си пия и да гледам битка, а не возене.

Май ще покарат десетина минути, ако не се размаже още някой болид...
        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Малкият НУРС ще прецака Розберг...

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
            Малкият НУРС ще прецака Розберг...
            Не можа..Те ти и битка,не са ни ялови вече трите часа пред телевизора.Кефи ме сейфти кара как дрифти.
            Враца

Коментар

Нали трябваше да свърши след 2 часа? Нещо съм изтървал промяната в правилата, или го продължават специално да може някак да се сменят очакванията?

Коментар

Имаше и битка, ама защо не приключи след 2-та часа, така и не станА ясно.
                RAV 4
                F650GS

Коментар

Лудия Макс има шампионски дух.Тоя младеж,като че ли си караше на сухо.Не знам дали са променили правилото за двата часа,но са взели парите на публиката и сигурно щеше да ги линчува,ако бяха приключили на втория час със 5-6 обиколки без сейфти кара.
                  Враца

Коментар

Два часа са за каране. Стоенето в бокса при червен флаг не се брои. Колкото до Макс - продължавам да съм на мнение че има още много да учи.
                    “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                    Walter Rohrl
                    GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Май всичкият късмет в това състезание се беше събрал в него. Но няма да е все така, със сигурност.

Коментар

Преди се броеше всичко от старта. Цялата сесия беше 2 часа

Коментар

Четири часа е сесията. Споменаха го многократно по скай.
                          Иначе, за Макс нямам думи просто.
                          Той е следващия Хам.
                          Такива неща не ги правят случайни.
                          Объркаха му стратегията, но те нямат какво да губят.
                          Жалко, защото не само второ място, ами щеше да затрудни и победителя с правилните гуми.
                          И шапки долу на шампиона!
                          Ако не бяха нелепите отпадания, досега сезона щеше да е свършил. При всичкото ми уважение към Нико.
                          Три пъти му отваря по половин минута преднина.
                          Какво да говорим.
                          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Много си беше добре гонката. За сметка на прекъсванията по пистата, Скай не спря ни веднаж.

Колкото до шампиона, ми зависи и от техника. Какво беше - Човек предполага, Бог разполага.
                            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                              ....P.S.Щом и направо от картинг пистите взеха да ги вкарват...
                              ...образно казано

... а буквално : явно е имало защо .

Най-много ме изкефиха разговорите с пилотите относно състоянието на пистата , докато се возеха след пилотната кола . Един вика : "нищо се не види" , друг :" мноо дъжд ! " ... и т.н.
                              ...... а Макс : "А , пистата си е добре . Аре пускайте ни де ! "

Иначе относно масата ( не Фелипе , а буквално) : един приятел констатира преди състезанието : "В Бразилия е най- готиното . Шест часА , седаш си се едно си на вечеря , как си му е ред : ракия , салата , пържоли , червено вино ... и оп! , то станАло 23.00ч. - Време за разбор на Ф1. Демек : Наздраве! "

ПС. забравих . Честито шампион на Нико ! Да се радва , че ше му е единствено- догодина Шоколадовия ше го навре в кюшето.
                              Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Маса, клетия, ще го запомня като най-ревливия сред пилотите. А състезанието беше хубаво, за по-търпеливите зрители обаче

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X