Може да е спам, ама нали сме в кръчма, а там се говори за всичко.
Та:
Нали иззидах терасата, с цел да разширя кухнята. А нивата на терасата и кухнята са различни-терасата е по-ниско с 6-8 сантиметра. За пълнеж казаха да сложа фибран, и отгоре да се подравнят двете нива(на кухнята и на терасата), че ще се лепи теракот или гранитогрес. А при разлика пода ставало страшно.
Та трябва да се направи равен под на така получената обща кухня.
А на мястото където досега имаше стена между кухнята и терасата сега има разкъртени тухли и бетон. Под формата на буквата П. Трябва да се закрие картинката, и да има малко от малко вид на изглед. Та за там мисля да покривам с ивици фибран, отгоре мрежа и замазка. Жената обеща от нея да е латекса. Боядисването де, то се знае кой ще го купува.
Ами, нали ти казах. Фибрана дава малко от малко топло и шумоизолация. Ако ще слагаш фибран, то отгоре мрежа метална на по-ситни квадрати и замазка земно влажно. Може и само със замазка да се компенсира тая разлика. Не е толкова голяма.
За другите стени, добре.
А, наздраве!
Наздраве, Драго, Гена!
Your conscience is all you can take to your grave.
Ами, нали ти казах. Фибрана дава малко от малко топло и шумоизолация. Ако ще слагаш фибран, то отгоре мрежа метална на по-ситни квадрати и замазка земно влажно. Може и само със замазка да се компенсира тая разлика. Не е толкова голяма.
За другите стени, добре.
А, наздраве!
Наздраве, Драго, Гена!
Наздраве и от мен! Живи и здрави да сме всички!
ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Еее, Драго, ако ще дойда-то ще е ако съм си завършил работата. Ма надали, като знам колко е много, и само мен чака... Иначе съм мерак, ама само с удоволствия не става, трябва да се изкарват пари, че хобито ни е доста финансоемко.
Наздраве Генчо.
Ма това за витамините от консерва не го казвай на друго място, че ще ти се смеят. При топлинната обработка се губят много голяма част от витамините. МА да не влизаме в подробности, щото не сме сериозен раздел, а в спама.
Така, че наздраве.
Нали ще дойдеш на събор, а?
Toплинна, топлинна, ама яж ти цвеклото без топлинна обработка! А, наздраве!
Еее, цвеклото(в последно време захарната тръстика) ако не минат през чучурче-не стават за консумация. Освен сутрин с кафето, или с някой компот(бульон трезве).
Коментар