Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение

Става, ама требе да ти ги върна на 3 х 3.33 нацяло! Ще спечеля 1 стотинка! Наздраве!
    И като те обложат данък-около 0,6 ст.
    Аре да почерпиш.
    Наздраве лихвари.
    Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Първоначално публикуван от митре Преглед на мнение
      И като те обложат данък-около 0,6 ст.
      Аре да почерпиш.
      Наздраве лихвари.
      Е, ако не почерпя аз, брат ти ще ме отчете! Ние сме големи почерпваци с него! Специално си избрахме място за срещата, че да няма заведения...
      Наздраве!
      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Аз привърших с работата за днес, и сядам на ракия.
        Жената нищо не каза(май не усети, че съм пил бира вместо да лепя плочки), и ми направи салата.

А наздраве.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Наздравеее.
          Намерих превоз. Живи, здрави, на 2-ри около обяд съм там. Та чак до 9-ти.
          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
          -----------------------------------------------
          Питието определя съзнанието....
          0887770735

Коментар

Aйдеееее, забогатях! Потече ми бира от чешмата! Елате да ... пийнете! Наздраве!

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3518.jpg
Прегледи:1
Размер:68.3 КБ
ID:5299756
            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Баси, какъв е тоя нектар бе, Гена!
              Ама, ако вЕрно е бира, давай кординати и да палим джапанките
              Беки успееме!
              А, наздраве!
              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                Наздравеее.
                Намерих превоз. Живи, здрави, на 2-ри около обяд съм там. Та чак до 9-ти.
                Ама събора е до 6-ти! Аз ако дойда, ще е заради (не вадя баданарката, а констатирам) Тишо, заради мирогледа, Кольо, заради чуството за хумор и теб, заради сходството на твоят занаят и моето хоби!
                Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
                  Ама събора е до 6-ти! Аз ако дойда, ще е заради (не вадя баданарката, а констатирам) Тишо, заради мирогледа, Кольо, заради чуството за хумор и теб, заради сходството на твоят занаят и моето хоби!
                  Първо: Тишо няма да идва. Така, че мирогледа отпада.
                  Второ: Кольо няма чувство за хумор. Я пробвай да му счупиш Витарата. Целият форум ще разбере.
                  Трето: Моят събор си е до 9-ти. А после отиваме в Шумен на гости на Кольо, до коледа.
                  Наздраве.
                  Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                  0887770735

Коментар

Заповядайте.
                    Има ремонт за дуовършване, дърва за рязане, цепене, подреждане, лозе за бране, 300 дка за сеене, 90 за оране, правене на канати за камиона, разни ремонти по трактора и инвентара, по витарата, и още и още...

Храната и пиенето ще си ги носите. Спането ще го уредим-има празни къщи наоколо...

Айде наздраве.
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                      Първо: Тишо няма да идва. Така, че мирогледа отпада.
                      Второ: Кольо няма чувство за хумор. Я пробвай да му счупиш Витарата. Целият форум ще разбере.
                      Трето: Моят събор си е до 9-ти. А после отиваме в Шумен на гости на Кольо, до коледа.
                      Наздраве.
                      Ихаа! Щом чуе, че ще има и гости, Мецан смятай хептен ще си изгуби чувството за хумор... Адски ми се идва на съборо за да се запозная наживо с вас и да се напомпя веднъж, ама качествено(няма само Кольо да се снима напит я), но едва ли ще мога. И на гостито ми се ходи, белким Мечо даде малко медец, ама уви... Нещастен съм, баси!

Наздраве!

Коментар

Не унивай, Тишо!
                        Ние ще поддържаме фронта в бара.
                        А, наздраве!
                        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Е Горна е на един хвърлей място, ако мериш по моя, няма и толкова. Незнам дали ще ми е полов ден понеделник (тоест, да оте@а свяква работа). Но Кольо, ако има дърва за цепене само да си зема балтийката. Не, че се хваля, ама един приятел вика, че съм като малка дъскорезница Така, че не е изключено и едно екскурзионно летуване, по точно есенуване у Добружа!

Коментар

Унил съм Саше кат.......ай да не казвам какво!

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
                            Е Горна е на един хвърлей място, ако мериш по моя, няма и толкова. Незнам дали ще ми е полов ден понеделник (тоест, да оте@а свяква работа). Но Кольо, ако има дърва за цепене само да си зема балтийката. Не, че се хваля, ама един приятел вика, че съм като малка дъскорезница Така, че не е изключено и едно екскурзионно летуване, по точно есенуване у Добружа!
                            Сакън! Кольо разбере ли, че някой ще му върши нещо работа и ще подкара всички гости на робия! Три синджирЯ роби виждал ли си? Не викай дявола, брей!
                            А наздраве, дърворезци!

Коментар

Абе не съм виждал, само съм чел в час по литература. Ама ще е интересно! Той такъв дзер ли е? А аз си мислех, че спокойно си кара трактора! Малей, от туй наздраве, здраве не ми остана. Ама за кво сме тук?

Коментар

Ако 20 човека съберем по 20лв. все ще намерим някои да отвлекат Тишо и да го доведат, пардон , донесат на саборо. Ние, на Кольо в багажника на Витарата кво ли не сме возили, та Тишо ше ни се опре, баси.
                                А, наздраве.
                                П.П. Тишооо, ела доброволно, бе човек...
                                0887770735

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X