Тишо, не мога да те позная бе...
А може би съм те заразил вчера с правилния вирус.
Песента е хубава, даже аз съм я пускал няколко пъти тук.
Наздраве.
Нищо не си ме заразил ти, винаги съм харесвал баладите. Не харесвам монотонното дрънкане по струните и крясъците. Това например как да не го хареса човек, м?
Не харесвам монотонното дрънкане по струните и крясъците.
И на мен ми идваше монотонно като бях на 17. Сега ушите ми са претръпнали, и откривам интересното в музиката, макар и да съм я слушал може би стотици пъти.
Определено рокът ми е тръпка, и си потръпвам като слушам тази музика. Е, не всичко ми харесва разбира се, но предпочитам и най-неприятния рок пред наглед приятна чалга. Или някакви бози...
Ма няма да спорим де, вкуса е като гъза-всеки си го има, и е различен от на другите.
Бе ти наред ли си.....
Като почина Лучано си поревах, със сълзи, даже май нещо такова писах и в съответната тема. Много ми харесваше. И като певец, и като човек. Е, за човека съдя по това с което са ме облъчили телевизиите, но не сматам, че съм се излъгал.
Защо си мислиш, че като съм метълист, и отричам всико друго...
Е, чалга и летни хитове за два месеца няма как да ми харесат, но истинската стойностна музика винаги ме е впечатлявала, и съм се прекланял пред великите музиканти.
Даже и джаз харесвам, но само когато съм в съответното настроение...
Абе я наздраве, много запонах да философствам, и ще ми се смеете.
Коле, за Лучано ми беше кофти колкото за Дио.
Добър човек беше, лека му пръст!
Айде наздраве!
ПП: Аз и за папата си ревнах...
Кой папа бе, поляка ли? Абе Саше, ти да не си католик? Щото ако си разбирам, ама ако не си що ще ревеш за него бе? Аз па не съм ревал за никого още, ама гледам че е модерно, да зема и аз да поплача ли... Ама за кой, то няма никой да е умрял наскоро... Баси, ей ся ш си пусна една песен да си порева малко, че туй уиски много ме натъжи нещо...
Наздравей!
Голям певец- Павароти, като него на пръсти се броят. Винаги мога да го слушам.
И се чудя да влизам ли в бара, щото скоро няма да мога нищо градусово да кусам, а то безалкохолни коктейли няма, мале ква диета ми натресоха, да се чуди човек.
И на вас да ви е наздраве!
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Тишо, не си ме засегнал!
Наздраве!
Доби, в бара се събираме да си подробим сред приятели. Ти си от екипа, та не виждам причина да не се отбиваш, когато ти е приятно.
Колкото до чашката, има спамери (както казва Колето) и тук.
Наздраве!
Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар