Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
От чичо Гугъл :
Най-много исторически сведения намираме за кв. Курило, който до 19 век е бил известен като с. Скрино. Историята на неговото преименуване е следната: На път за гр. Одрин, армията на руския генерал Дибич преминава през село Скрино. Тук генералът оставя началник - щаба си, генерал Курило, който по време на престоя си, изгражда постройки, които преди да си замине оставя на местните жители. В знак на благодарност, те преименуват селото си от Скрино в Курило.
Наздраве!
Курило, некурило дайте да полеем случая!
Наздраве!
Верно...Щото и аз си мислех, че е кръстено както Подуене.
Стоял си Крали Марко, единият крак в Редута, другия в Жаджи Димитър и като по гледнал надолу между краката си казал: Ко е туй място дето ми е под уя? И от тогава си му викат Подуене.
Мале,па сте се разпасалЕ...Подуене,Курило...малиии...
Свате,ходил ли си на врачка,да питаш кой си бил в предишния си живот?И да ли си минавал случайно през с.Скрино,както твърдят брат ти и Google?
А наздраве!
Леле, как сте напреднали в разискванията?!?! И понеже не идвам редовно, трябваше да се върна две страници назад, за да съм в крак със събитията и нещата.
Но в основната дейност не съм изостанал. Днес - с мъъъничко ракийка и пооооооовечко водчица.
Ауууууу вий сте напрау светА вода ненапита бре , в бутилки по 200гр чакате кой да ви отвори а
Нерези таквиз безподобни сте вие
Наздраве Нерези сватове
Наздраве и на другите от бара
Дам,знам го пътО...А Курило на кой ли са го кръстили...
А наздраве!
Няма страшно,аз по ,,каките'' не си падам...Само дето стопаджийки качвам винаги!Как да откажеш на бременна.....Наздраве,Саше!
Марто, и аз не отказвам на бременни жени, даже онзи ден пътувах за Варна с ОЧО, и ми маха една стопаджийка, качих я аз и карам, ама наближавам една хубава гора, с хубави полянки, които съвсем случайно знам, и започнахме разговор:
Аз - Немога да не кача бременна жена!
Тя - Ама, аз не съм бременна!
Аз - Е, до Варна има още 40 километра, бая път е, има време!
Наздравеееее!
Жули, честит придобивка, със здраве да си я карате и много безаварийни километри да и навъртите!
Коментар