Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
    Жив и здрав , кат удариш петдесетака , ше видиш как след третата мастика ше ти потекат лигите по силиконките на Митьо Пайнъра , като на овчарско куче по време на касаплък ! Изпитано , от мен да знайш !
    А по силиконките и сега си падам, ма само да ги ....м А за песента на живо-блазе ти. Веднъж се наканих да отида на концерт на Металика, и стана така, че нямаше как да отида, и подарих билетите на приятел. Сега чакам да дойдат пак(ама надали) та да се включа.

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
    Аз па съм си налял един водкен и търся реферат на тема статично и динамично балансиране , предмета е съпромат
    Наздраве де
    Аз нали ти казах, че ти е късно за ученье бе?.. Ама диплома, та диплома... Дано да ти даде ляб на стари години.

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
    Е, ти ме върнА 22-23 години назад.. тогава ги слушахме тези песни, ма ги забравихме..
    Айде, нНаздраве, дайте да измислим каква простотия да направим на сбора (да се напием е тривиално, нещо по-съществено.. )
    Ще си носиш ли паста за зъби И това е тривиално, ама ще ни напомни старите години...

Наздраве на всички.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

• есеОт: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Ще си носиш ли паста за зъби И това е тривиално, ама ще ни напомни старите години...

Наздраве на всички.
      Аз паста ще взема, ти вземи зъби...
      Че ще се възнесем кат' добичета си е ясно, дай да ни запомнят и с нещо друго...

П.С. Да нося ли буретата или ще сърбаме от малки пластики.
      Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

А по силиконките и сега си падам
        А виждал ли си на живо някоя от тях? Ако не, виж и после ще те питам, наистина ли мразиш геювите или полека-лека почваш да ги разбираш.

Коментар

Наздраве, пичове!
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            А виждал ли си на живо някоя от тях? Ако не, виж и после ще те питам, наистина ли мразиш геювите или полека-лека почваш да ги разбираш.
            А бе не съм. Не ми и трябва де, естествените момичета по улиците си изглеждат достатъчно добре.

Дали защото съм на няколко бири, предшествани от ракия, или просто защото съм прозд-не схванах това за педалите. Я се изкажи по-обикновено.

Радо, аз имам предвид да омажем на някого бузите, устата, челото с паста-както го правехме едно време по пионерските лагери. Да си спомним какво беше едно време... А за бурето-ако не ти е проблем-донеси го, то си е атракция, но на мен нищо не ми пречи да си къркам направо от бутилката например.
            Ако Ясен си спомня-в Родопите миналата година разнасяше една 10 литрова бутилка с ракия от морска вода. И като ме срещна-аз направо от бутилката...
            Наздраве ви.

Ясене, ей сега ще отразя новия подпис.Стига да не са ме изпреварили.

Коментар

Лека и наздраве

Коментар

Малко закъснееме, за което пардон.
                Иначе...Наздраве!
                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

А бе не съм. Не ми и трябва де, естествените момичета по улиците си изглеждат достатъчно добре.

Дали защото съм на няколко бири, предшествани от ракия, или просто защото съм прозд-не схванах това за педалите. Я се изкажи по-обикновено.

Радо, аз имам предвид да омажем на някого бузите, устата, челото с паста-както го правехме едно време по пионерските лагери. Да си спомним какво беше едно време... А за бурето-ако не ти е проблем-донеси го, то си е атракция, но на мен нищо не ми пречи да си къркам направо от бутилката например.
                  Ако Ясен си спомня-в Родопите миналата година разнасяше една 10 литрова бутилка с ракия от морска вода. И като ме срещна-аз направо от бутилката...
                  Наздраве ви.

Ясене, ей сега ще отразя новия подпис.Стига да не са ме изпреварили.
                  Не ти трябва да разбираш това за педалите. На ти да слушаш, като се размърдаш. Ракия от морска вода вероятно няма да нося тоя път. Или поне не много.

Коментар

Спите ли ве? Я едно късно наздраве!

Коментар

Мислех почти да не пия тази вечер. Даже не си купих ракия.
                      Ама, поливам си аз градината и пристига един приятел, дето съм му вършил неква услуга. Много бързал, та само ми хвърли един плик и вика: тва е за тебе. Като погледнах вътре, кило Пещерска, шише кола и буца козе сирене.
                      И сега кво, откъснах няколко домата и се започна.
                      Наздраве.
                      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                      -----------------------------------------------
                      Питието определя съзнанието....
                      0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                        Мислех почти да не пия тази вечер. Даже не си купих ракия.
                        Ама, поливам си аз градината и пристига един приятел, дето съм му вършил неква услуга. Много бързал, та само ми хвърли един плик и вика: тва е за тебе. Като погледнах вътре, кило Пещерска, шише кола и буца козе сирене.
                        И сега кво, откъснах няколко домата и се започна.
                        Наздраве.
                        Самоне разбрах.... доматите от градината ТИ ли са, щото ясно, че сиренето не е от козата ТИ?
                        Наздраве, Жоре! Дано някой ден така и Мултипла ти подхвърлят....
                        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Наздраве, пичУве!

Аре и един поздрав да ви отпера:

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                            Самоне разбрах.... доматите от градината ТИ ли са, щото ясно, че сиренето не е от козата ТИ?
                            Наздраве, Жоре! Дано някой ден така и Мултипла ти подхвърлят....
                            Някой ден ще си купя и козата Ми. Не били скъпи.
                            Сега пък останах без превоз за Приморско. Нема ли някой от тоа Бар, който да има място за един диджей и палатката Му /не разпъната, естествено/, и не безплатно /пак естествено/.
                            Абе, наздраве.
                            Последно редактирано от Тихомир; 30-08-11, 18:43.
                            Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                            Питието определя съзнанието....
                            0887770735

Коментар

А, добра ви вечер!
                              Днес ми се обадиха Ники Бочев и Жоро Траяла, за да ме подсетят, че съм имал имен ден. Аз знаех че имам, дори два, но не съм се сетил.
                              Таааа, айде сипнете си по едно-две, да вА пОчерпа!
                              Ха, наздраве!
                              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:images.jpeg
Прегледи:1
Размер:11.4 КБ
ID:5299472
                              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Ми честито Саше, щом си имал повод за черпене... Само хубави неща да ти се случват, и да дойдеш на събор.

Жоре стига бе, как няма да се намери кой да те вземе-толкова народ ще идват от София... Ако не от бара-някой друг, ама закъде сме без диджей.

Айде наздраве.

След малко ще ви покажа какво си сътворих тази вечер.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 12 потребители онлайн. 0 потребители и 12 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X