Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Наздраве! С брат ми си приготвихме импровизирано ядене с картофи от вилата Ми, лук от вилата Ми, домати от вилата Ми,сирене и яйца от магазина и се натъпках като прасе и сега трудно поемам бирата.

Кольо влез си в скайпа.
    Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
    Телефон - в профила!

Коментар

Ей това сътворих днес:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 066 (Medium).jpg
Прегледи:1
Размер:57.9 КБ
ID:5299473

Име:Picture 067 (Medium).jpg
Размер:39.6 КБ
ID:5299474

Име:Picture 069 (Medium).jpg
Размер:37.8 КБ
ID:5299475
      Да ми държи студена бирата на събора. И пържолите, ама ако няма пържоли-ще ядем салам, ама ако няма бира-направо сме умрели. А ако има, но е топла-сме за оплакване...

Айде наздраве с гъста ракия.
      Последно редактирано от Кольо; 30-08-11, 19:33. Причина: Забравих да сложа снимките, да се таковам в таковата...
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Тоз сандък май много поБира!!!
        Наздраве брат ми.
        Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Снощи Ясен страхотен поздрав е пуснал

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
          Наздраве, пичУве!

Аре и един поздрав да ви отпера:

Намерили я накрая

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
          ......за да ме подсетят, че съм имал имен ден.....
          Честит имен ден, да си жив и здрав.

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          Ей това сътворих днес:
          ......

.
          Аааа Коле не ти е напразно ремонта

Наздраве

Коментар

Абе, покрай ремонта(и фибрана) се сетих за същия сандък на Крум, и днес речено-сторено-купих още два листа фибран, един флакон лепило, и за час-час и половина( с говоренето с комшията и бирата) беше готово.
            Остава да видим как ще се представи.

Наздраве.

Коментар

Ей това сътворих днес:

[ATTACH=CONFIG]357453[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]357454[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]357455[/ATTACH]
              Да ми държи студена бирата на събора. И пържолите, ама ако няма пържоли-ще ядем салам, ама ако няма бира-направо сме умрели. А ако има, но е топла-сме за оплакване...

Айде наздраве с гъста ракия.
              Хаха, един приятел си сгъва такава и баща му пита:
              - Мери ли?
              - Мерих! - отговорил той.
              - И какво мери?
              - Събира 14 двувалки (двулитровки)!
              Та жалко, че няма да я видя на живо тази джаджа, а се канех да се самопоканя точно във вашият лагер.
              Ха наздраве!
              Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Генчев, той събора е 6 дни(за мен де). Все можеш да си осигуриш един свободен ден от всичките.
                Ма както си знаеш де, не мога да се меся.

Наздраве на всички, и елате на събор. Да си кажем поне няколко пъти наживо наздраве.

Коментар

Добре де, защо ме караш да правя умности? Ако носиш и капака от витарата, минавам Търново и лично ти звъня да намериш парцел 2,10/2,10. Вървите мога и на съседните колчета да вържа.

Коментар

Наздраве и от мен алкохолици такива
                    RAV 4
                    F650GS

Коментар

Наздраве, пичове!
                      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Наздраве, банда! Не става правоверни мюсюлмани от вас. С четирите жени айде, как да е ще свикнете, ама без алкохол не можете окряка. Наздраве за късмета да се родим християни, та да можем да си пийваме по тази причина!

Коментар

Тишо, те и мюслиманитеси пийват бе... И си хапват свинско, даже сланинка. Редовното им оправдание е-на закрито съм, а през покрива "оня" не може да ме види... И си метат каквото има на масата.

Ееех, Генчев, Генчев, ако само капака на витарата е проблема-утре мога да го сваля, и да го вържа на покрива на астрата. Не ме знаеш колко съм щур.
                          Ама си мисля, че и без това ще се размине, все ще намериш повод да дойдеш да се запознаем. В понеделник е най-добре, че ще има и състезание, та може да се позяпа. Места за палатки-колкото искаш, само ела.

Айде наздраве, аз ще лягам, че днес съм минал над 350 км, и съм малко уморен. Отделно сглобяването на сандъка...

Коментар

Слаба ракия тази вечер. Айде един поздрав за Кольо/Мечо и всички от противниковия лагер на по-твърдото звучене! Наздраве!

Коментар

Тишо, те и мюслиманитеси пийват бе... И си хапват свинско, даже сланинка. Редовното им оправдание е-на закрито съм, а през покрива "оня" не може да ме види... И си метат каквото има на масата.

Ееех, Генчев, Генчев, ако само капака на витарата е проблема-утре мога да го сваля, и да го вържа на покрива на астрата. Не ме знаеш колко съм щур.
                              Ама си мисля, че и без това ще се размине, все ще намериш повод да дойдеш да се запознаем. В понеделник е най-добре, че ще има и състезание, та може да се позяпа. Места за палатки-колкото искаш, само ела.

Айде наздраве, аз ще лягам, че днес съм минал над 350 км, и съм малко уморен. Отделно сглобяването на сандъка...
                              Коле, тия дето си ги виждал да хапват прасе толкова са и мюсюлмани. Само по име. Правоверния такъв никога не близва грухтящо, нито пие алкохол. И се моли всеки божи ден по 5 пъти. Познавам такива хора. Обаче аллах не казва нищо за дрогата, затова имат право да се дрогират колкото си искат.

Коментар

Коле, да ти кажа, че съм го решил, ама не го знам още! Казах, мина ли Търново, звънкам! Айде приятна почивка.

Тишо, той и за сваляне на самолети не споменава, ама няма идеален човек , не може да се предвиди всичко. И наистина малко са правоверните мюсолмани, поне в нашата държава. А и да не обръщаме бара на клуб по вероизповедание.
                                Последно редактирано от didogen; 30-08-11, 21:51. Причина: Допълнение, нали бавно ми върви мисълта!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 14 потребители онлайн. 0 потребители и 14 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X