Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    Ееех, Жули, и ние бяхме така, до момента в който хъркането ми започнало да става непоносимо. Според мен не хъркам де, ама кой ли ме пита.
    Но макар и да спим в различни стаи-за по 15 секунди вечер или сутрин сме заведно.

А защо 15 секунди?

Мъж и жена в леглото.
    Тя:
    -Ти си бил много слаб в секса бе.
    Той:
    -Ти пък откъде го разбра за 15 секунди?...

Айде наздраве.

П.П. Мечките са друга бира
    Кольо бре, ти ако тъй вършиш работа, тез мечки как тъй ти носят мед, бе!? Те да не са монахини, че цял живот да не са виждали буй, хах!?! Амчи то за 15 секунди те не само, че няма да го усетят, ам не могат го и видя бре! Нещо почна да ме усъмняваш... Ти май неслучайно драпаш толкоз аз да съм ти водил мецани, зер твоите май са ти били дузпата, а?

Наздраве!

Коментар

Бръже, че станА утре!
      А наздраве!
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
        Кольо бре, ти ако тъй вършиш работа, тез мечки как тъй ти носят мед, бе!? Те да не са монахини, че цял живот да не са виждали буй, хах!?! Амчи то за 15 секунди те не само, че няма да го усетят, ам не могат го и видя бре! Нещо почна да ме усъмняваш... Ти май неслучайно драпаш толкоз аз да съм ти водил мецани, зер твоите май са ти били дузпата, а?

Наздраве!
        Че малко ли е 15 секунди, бре? Бах ве в лакомиите! Аз толкоз.... барабар със събличането и душа! Наздраве! Скоро ще имаме юбилей в бара... май!
        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
          Бръже, че станА утре!
          Е понеже утре започва от днес .... аз тия вчерашните ше ги задраскам . И без друго ми се губят от погледа , та : наздраве с едно Узи , 12-ти номер ! Стъклата не ги броя , щот ги вада от кашона .
          Баси ! Некой да ми каже кой ден сме днеска ?! Ако утре е понеделник , ше го пиша дъждовен . .........
          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
            Е понеже утре започва от днес .... аз тия вчерашните ше ги задраскам . И без друго ми се губят от погледа , та : наздраве с едно Узи , 12-ти номер ! Стъклата не ги броя , щот ги вада от кашона .
            Баси ! Некой да ми каже кой ден сме днеска ?! Ако утре е понеделник , ше го пиша дъждовен . .........
            Петък, баце! Пак е бегАл! Наздраве!
            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
              Какво е туй Узи бе? Ти да не гърмиш по араби? Наздраве! И пийвай узото с айрянче, много му тича!

Коментар

Гоооолямо здрасти на бар "Наздраве"! Надявам се да се видим отново на събора! Наздраве!

Коментар

Наздраве компаниятя!!!
                  не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Оооо, Дани, добре дошла.
                    Вече бях решил, че си се разсърдила нещо и не ни имаш вече за приятели.
                    НА събора естествено ще се видим, аз ще съм там от 1 Септември. Ще си обособим лагер на бара, и ще си казваме наздраве наживо.

Айде сега виртуално наздраве.
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Наздраве и от мен!
                      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Ако знаете гадове такива как ми се идва на събора, но поради една дузина причини няма как да стане!
                        Ще бъда духом с вас, да вдигнете едно наздраве за здравето на моя Ники!
                        Наздраве сега с червено винце, свекървата ми го донесе от Виноградец
                        Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
                        Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Наздраве, Жули!
                          Пия едно за здравето на малкия още сега, че и аз ще се размина със събора за съжаление

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение

Ще си обособим лагер на бара, и ще си казваме наздраве наживо.

Айде сега виртуално наздраве.
                            Не бързай да обещаваш!
                            не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Наздраве и от мене банда алкохолици
                              RAV 4
                              F650GS

Коментар

Наздраве, Отче!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 24 потребители онлайн. 0 потребители и 24 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X