Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Наздраве, Коле!
    Върви ли?
    Айде да бегам да се баням, че време се укарува, както казват по дупническо
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Върви Саше.
      Днес се занимавах с несвойствени за мен дейности-шпакловане, лепене на фибрани, мазане... Да бе желязо-досега де беше готово...
      А вдругиден като тръгна на събор, ремонта ще има да чака...

Наздраве ви.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Добра вечер на Бандата !

Отбивам се само за малко (айде нека да са две малки , че ми се видят повече от едно големо) мастичЕ , че тая седмица ми ври главата .

[QUOTE=TigerHunter;1612247]....
        И аз съм с рокаджийско сърце, но не отказвам на всякаква хубава музика, стига да не е чалга
        ...../QUOTE]

И аз така ! С изключение на чалгата - на нищо друго не отказвам ! Ни на хубава музика , ни на чалгаджииките .

А наздраве !
        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

На чалгаджийките, било модерно да се казва "пайнерки"
          Наздраве, Владо!
          Мастичката си е хубаво нещо, макар че Колето не я люби.

Айде да ви поздравя с една песен, която е балада, но си има и ритмичните моменти. Надявам се и Колето и Тишо да са удовлетворени.

Наздравеееее!!!

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
            , че време се укарува, както казват по дупническо
            К'во се прави времето?Думай на Български бе...
            Наздраве.
            Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Саше, песнята си е добра, ама групата е много комерсиална. Като ученик ги харесвах, но сега като помъдрях виждам само мерак за пари в очите им. Ма благодаря де, върна ме в детството.

И разбира се наздраве.

Коментар

Става късно на дупнически
                Наздраве, Митре!
                Има моабети, дет' се не разбират лесно от тукашния, особено по селата наоколо.
                Брат ти, ще е Койо, зелето-зейе, лютото- йуто и т.н....

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                  Саше, песнята си е добра, ама групата е много комерсиална. Като ученик ги харесвах, но сега като помъдрях виждам само мерак за пари в очите им. Ма благодаря де, върна ме в детството.

И разбира се наздраве.
                  И на мен са ми мъъъъничко лигави на моменти, но имат и хубави песни.
                  И мен преди Тишо ме върна повече от двайсе години назад с Аксепт.
                  Га бе' млаТ и Фйубен, ръйшли

Наздраве, мъдрецо!!!

Коментар

Ба, мъдрец...
                    Само така е лафа. Аз и на 500 години да стана-пак няма да ми дойде акъла. Мислех си, че като стана на 40 ще съм вече улегнал и зрял човек, пък то... От година на година все повече се вдетинявам, и все за щуротии мисля.
                    Наздраве Саше.

Коментар

Абе,я фатам не'кво хортуване на диалект,ама тази дума не я бях чувал.
                      Наздраве за богатството на Българския език.
                      Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Жив и здрав, Митре!
                        Майтап да става...

Наздраве, група!

Коментар

Абе отдавна не съм влизал в бара, че жената не ме пускаше , ама тая вечер нещо ми торна.
                          Айде група наздраве!
                          Con musica el mundo esta mejor, vamos a tocar juntos!
                          0879076007 Жельо

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                            ......Мислех си, че като стана на 40 ще съм вече улегнал и зрял човек, пък то... От година на година все повече се вдетинявам, и все за щуротии мисля......
                            Жив и здрав , кат удариш петдесетака , ше видиш как след третата мастика ше ти потекат лигите по силиконките на Митьо Пайнъра , като на овчарско куче по време на касаплък ! Изпитано , от мен да знайш !

... а понеже одеве пусна "Дъ нъмбър ъв дъ бийст" (както се казва на развален прабългарски) , ше се повърна за още едно малко , щот се сетих нещо :

Преди 4-5 години (не помня вече точно колко станаха) , гледам концерта на "Мейдън" на стадион "Локомотив" . Естествено - на първа линия .
                            Пеят си ония новите парчета , народа куфее , ама някак ... не така както отива на ситуацията .
                            По едно време Брус Дикинсън казва по микрофона (цитирам по памет ) :
                            "Пели сме в Москва ( народа : Ууууу !) , пели сме в Прага (народа пак : Уууу) , пели сме в Будапеща ( пак Ууууу ) и си представяме новите парчета от албума (за сведение - вече е предпоследен , сега имат един - "Последната Фронтера") на световно турне .... Но понеже чакаме 25 шибани години , за да дойдем в София , редно е да включим и нещо от миналото ! "
                            .... и естествено , забиха "Номера на звяра" - със всичките ефекти , как си го правят от край време .
                            Баф мааму , настръхнах ! Викам си : Ееее , бат Владо , доживяхме ! ....

Та те така със спомените . Ай наздраве !
                            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Аз па съм си налял един водкен и търся реферат на тема статично и динамично балансиране , предмета е съпромат
                              Наздраве де
                              RAV 4
                              F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
                                Аз па съм си налял един водкен и търся реферат на тема статично и динамично балансиране , предмета е съпромат
                                Наздраве де
                                Е, ти ме върнА 22-23 години назад.. тогава ги слушахме тези песни, ма ги забравихме..
                                Айде, нНаздраве, дайте да измислим каква простотия да направим на сбора (да се напием е тривиално, нещо по-съществено.. )
                                Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X