#2216.1
Кольо коментира
Днес, 20:17
Камерата видно от качеството на образа е охранителна.
Като я преглеждат са видели интересното и го пускат.
Дали е от сегашната война? Не знам. Струва ми се, че да, но не мога да съм 100% сигурен.
Експертите могат да кажат де.
Опс, аз говорех за клипа с войника дето пада от танка. А ти може би имаш предвид това с дрона.- Уведоми
#2216.2
Тропчо коментира
Днес, 20:22
А как разбра, че това се случва в Украйна и тия са руснаци?
И не говоря конкретно за твоето клипче. Пък, за съпровождащата музичка, и забързания кадър да не говорим- Редактирай
- Уведоми
#2216.3
Кольо коментира
Днес, 20:28
Както казах-клипа е повече забавен.
Разбира се-няма как да знам щом не съм бил там, но по косвени улики... По-скоро по предчувствие.
Ама то на русофилите всичко ви е снимано в Холивуд, няма смисъл от спор.
Твоето магаре да е мъжко, клипа е от Чад и е сниман през тяхната война за независимост.
Както каза- клипът е повече забавен и няма как да знаеш какво, как и къде, но го ползваш в подкрепа на тезата си за безпомощността на рашките в Украйна.
Нещо повече! В момента, в който се усъмних в този клип, станах русофил. Ибаси логиката, майна! Утрепа ма.
Оня ден гледам едно брадато, британско момче на 25-30 години как се жалва, че като отишло в Украйна, да се бие за правдата, нещо не му харесало. Гадните украинци му дали 10 патрона и го пратили да защитава Киев, отнасяли се с него и другите наемници като с пушечно месо, тръгнали да се прибират, скъсали им паспортите... едвам минали полската граница. И? Дори да не е постановка, какво доказва тоя клип?- НИЩО. Няма и да го споделя.
Все още си мислим, че сме публика на мача. Да, готови сме и да се посбием малко в подкрепа на любимия отбор. Ей така, за адреналин. Проблемът е, че не сме публика, а обект.
Коментар