Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ринг свободен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
    Продължавате да ме кандърдисвате, да стана модератор ли?
    Само си говориш за да се намираш на приказка...
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
      Само си говориш за да се намираш на приказка...
      В момента съм в отпуск.
      Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

• сто коментира
        17-08-22, 21:52
        Прочетох го пак. И?
        Отрицателна енергия, заплашителни постове, лош български и самочувствие като на господ са "запазена марка" за някои, останалите се ограничават. Субективно, разбира се.

Ако имаш някакви забележки към граматиката ми и лошия ми български, имай предвид, че и аз мога да вадя изолирани фрази от контекста, с цел прелюбодеяние.

Коментар

• сто
          сто коментира
          Редактиране на коментар
          Най-малко пък към твоите постове е това. По-ясно не е здравословно да го пиша - ще ме наритат че не е по правилата

• ПичУвити дискусия не искат, в тва е проГлема. Затова и я затвориха ,,политиката".Единия се изживява като Кочо Честеменски...Такива навремето ги вкарваха в лудница...
        Виден столичен ихтиолог

Коментар

• disko04
          disko04 коментира
          Редактиране на коментар
          От вътре те яде нещо теб, злобичка ли е какво е не знам.

• Авторът е отворил готена тема с тънкия нишан, дали уличния търкал може да стане диспут с ръкавици на джентълмени, кръстена "Ринг свободен", или от хашлак, джент не става... въпреки напъните. Темата, според мен е коректив на доста бетерлъци, включително прилагането на принципа на "моркова и тоягата", за което поздравления !
        ILLEGITIMI NON CARBORUNDUM

Коментар

• Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
          ПичУвити дискусия не искат, в тва е проГлема. Затова и я затвориха ,,политиката".Единия се изживява като Кочо Честеменски...Такива навремето ги вкарваха в лудница...
          Кой бе Марто, че виждам повече от един.......ама гледам и от двете страни 😉

Коментар

• Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение

Я, какво твърдение - постижението било на нацията. И от къде, скъпи езхко, вадиш такива изводи? На Микеланджело нацията ли му е рисувала фигурите, дето после е правил? На Леонардо, Бах, Паганини? Само руската нация стои зад руските артисти, нали?
            Да повторя същия цитат: "I am a Russian composer and my motherland left its imprint both on my temper and on my views. My music is the fruit of my nature, and that is why this music is Russian."
            Конкретното произведение е дело на отделен човек, но този човек е и продукт на дадена култура, направила възможна неговата поява и развитие. Важи и за Леонардо и т.н.
            ПС И културите, както и хората, рядко съществуват в пълна изолация, като си взаимодействат и обогатяват взаимно. Което прави всеки краен национализъм проява на еснафска простотия и невежество.

Коментар

• Първоначално публикуван от ezhko Преглед на мнение

Да повторя същия цитат: "I am a Russian composer and my motherland left its imprint both on my temper and on my views. My music is the fruit of my nature, and that is why this music is Russian."
              Конкретното произведение е дело на отделен човек, но този човек е и продукт на дадена култура, направила възможна неговата поява и развитие. Важи и за Леонардо и т.н.
              ПС И културите, както и хората, рядко съществуват в пълна изолация, като си взаимодействат и обогатяват взаимно. Което прави всеки краен национализъм проява на еснафска простотия и невежество.
              Дали освен тебе някой друг го харесва само щото бил руски композитор? Дали е важно да слушаш какво казва един композитор или да четеш какво пише един художник?
              Човекът не е продукт на дадена култура, инак всички щяхме да сме композитори, музиканти или други артисти, драги ми езхко.

Коментар

• ezhko
                ezhko коментира
                Редактиране на коментар
                Харесвам го, защото е велик композитор. И да, важно е да слушаш и четеш какво казват такива хора.
                Продуктът на която и да е дадена култура не е непременно велик, но продуктът на липсата на култура е непременно жалък.

• Да кажете нещо за явлението "То6о" и тук?

Коментар

• Danika
                Danika коментира
                Редактиране на коментар
                Няма нищо по-банално от непризнат гений.

• Тая тема нали беше "read only"?

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
              Продължавате да ме кандърдисвате, да стана модератор ли? Няма да ви хареса, вервайте ми.
              А по тоя въпрос има ли развитие?
              Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                Тая тема нали беше "read only"?

А по тоя въпрос има ли развитие?
                Тц.

Коментар

• KingofROAD
                  KingofROAD коментира
                  Редактиране на коментар
                  мииии ади де.....

• Тропчо
                  Тропчо коментира
                  Редактиране на коментар
                  Модератори си има достатъчно.

• KingofROAD
                  KingofROAD коментира
                  Редактиране на коментар
                  един повече, няма да навредии...

• Свеж полъх. Чак явление...

Коментар

• Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
                  Свеж полъх. Чак явление...
                  Е, всички тук се стараем да сме умни, готини и оригинални. Въпросът е- какво става, когато излезнем от нета?
                  П.П. Щото на другото му викат шизофрения.

Коментар

• Няма шизофрения. Повечето хора са съвсем различни офлайн и онлайн.

Коментар

• #351.6
                          artefekt коментира
                          24-08-22, 13:41
                          Теб те изгониха от собствената ти тема, седнал си да му се засягаш. Тук всичко свърши...
                      Нещо не си разбрал. Поне не и в цялостен план.

Коментар

• artefekt
                        artefekt коментира
                        Редактиране на коментар
                        Сигурно Венци, еле пък преди 3 месеца. Но е факт слизането с още няколко стъпала надолу....което за мен е жалко.
                        Но пък кво...То6о ще ни каже..😆

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X