Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ринг свободен
Свий
X
-
Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеЕвала ! И тая тема усрахте !Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
Аз. Темата "мълчание" не може да бъде оцапана.
Коментар
-
Наскоро минавах през едно съвсем не западнало шопско село и се спрях на беседка в центъра да си хапна сандвича.
Е като ме налази един пенсионер да си приказваме, нямаше отърване. Човекът беше възпитан и интелигентен, но явно не е имал с кого да си приказва от години. Все по-често виждам възрастни хора, които вземат за слушатели я магазинери, я чиновници...
Май и в този форум сме тръгнали натам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнениеНякой ще рискува ли да предложи област от човешкото познание (бит, култура, т.н.) в която да бъде създадена някаква тема, без 98 процентна вероятност от "усиране"?
Щото няма начин да не съществува дефиниция, според която неусран разговор е такъв, в който един казва: "А" и всички след него блеят: "А-а-а-а". Последвано от "Б", след това цялата азбука и после на ново...
Начи кво да ти кажа, това може и да е неусран разговор според съответната дефиниция, ма е усрана идея за разговор.
Другото наистина е мълчание...Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнениеНякой ще рискува ли да предложи област от човешкото познание (бит, култура, т.н.) в която да бъде създадена някаква тема, без 98 процентна вероятност от "усиране"?
Трябва да е и безинтересна за тези с липсващи фундаментални морални ценности.
Тогава ще бъде запазена от 'усиране'.
Например - тема "Приложение на Бозе-Айнщайнова кондензация в съвременните квантови компютри"
Коментар
-
Това е тема, заслужаваща внимание:
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеБъзикам се !Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
- 1 like
Коментар
-
Не си сам, Марто!
Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеНякой да продава дрон?
Трябва ми спешно!Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
Специално тая дискусия, викам да я прехвърлим тук.
П.П. Просто, няма връзка с "оная" тема.
sek.1 коментира
Днес, 09:56
Нещо американската демокрация в този регион корени не хваща . Толкова им се радват че всеки който може да носи оръжие в пристъп на радост стреля по тях . С Украйна си е чиста търговия . Вече и внуците на тези които се сражават са закопани да връщат помоща на чичо Сам . То е грехота да не се възползваш от ситуацията и да изкараш едни пари . Най добре като новия голям брат като продава и на двете страни . Работил ли си в сферата на ВПК първото от което те оперират са скрупулите . Първи принцип е ръчни гранати продаваме и в детска градина ако има кой да ги плати .
Последно редактирано от sek.1; Днес, 10:04.
#683.16
davc коментира
Днес, 11:45
Помощта за Украйна ще я връщат руснаците, под форма на репарации. Това е единият (и по-вероятен) вариант, другият е да няма Украйна и никой нищо няма да връща.
Садам беше заплаха за световния ред - кукумяу с ресурси. Също и Кадафи. Държавност колкото е имало,пак толкова има. А потоци мигранти нямаше, по механизмът, по който допреди трийсетина години нямаше и оттук - кльон обърнат навътре в държава-концлагер.
Американска демокрация няма, няма и патагонска - има демокрация, или няма демокрация. А в демокрацията нищо американско няма.
https://www.youtube.com/watch?v=wLE5sc8A8yQ
То-о-о-о, пак зависи кой, как го слуша и какво чува, де.Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
Първоначално публикуван от davc Преглед на мнениеЧш-ш, четирийсет и пет минути да дзепам едно квадратче - с Карбовски в него... Нали не си сериозен.
Ако си го изгледал наистина - дай конспект.
Добре, ама така само ще разбереш аз какво чух.
1. Трябва да се търси решение, което не накърнява интересите И на Русия.
- Ясно ми е, още тук спираш да четеш, язък дето си правих труда, да пиша.
2. Формулата- НАТО използва вакуумът след ВД и настъпва на Изток- е проблем. Трябва нова Система за гарантиране на сигурността в световен мащаб.
- Тук... малко не ми стана ясно как ще стане тая ралта.
3. Украйна да следва собствените си интереси. В момента, опитвайки се да избяга от руска зависимост, става зависима от Запада.
4. Ограничаване на корупцията, изсмукала милиарди. С помощите до момента, Украйна трябваше да има най- боеспособната армия, ама не е така.
5, Точки 3 и 4, естествено, минават през смяна на властта в Киев.
- Лично за мен, Зеленски е враг на Украйна, съизмерим с Путин. Да не говорим, че е "играч", който мисли не повече от един ход напред и този ход е да се разкарва със зеленската си фланелка по Света и да проси. Няма никаква идея за следвоенно време.
- Пак лично за мен, точка 5 изисква категорична смяна на властта и в Москва. Сещам се поне за три начина.
6. Триточковият модел на Кисинджър (докато Москва и Пекин са разделени, Вашингтон може да прави квот си иска) вече не работи.
7. Западът реши, че веднъж и завинаги е спечелил. Докато се кефи от този факт, пропуска съществени моменти в развитието на околния Свят и се оказва неподготвен за тях.
...и т.н. Да не пиша много, щото ще отидат повече от 45 минути.
Пак казвам, това чух аз. Не съм съгласен с някои пунктове, нюансите са много, но този човек ми вдъхва малко повече доверие от оня с фланелката.Последно редактирано от Тропчо; 23-12-23, 16:32.Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално публикуван от davc Преглед на мнениеПомощта за Украйна ще я връщат руснаците, под форма на репарации.
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
- 1 like
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 1 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар