Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ринг свободен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
    Има достатъчно начини да разпръснеш тълпата без да налагаш 1. избрани по съвсем неясен принцип. Ошамарването пред публика или зад колоните е съвсем съветски патент, вЕрвай ми. Боли не боят, колкото и да е субективно това твърдение, а бъркането в джоба. Колкото е по-дълбок, толкова по-дълбоко следва да се бръкне. Ама ако има защо, не да прилапат изтиканите от "тълпата" и да ги омлатят без после и обвинения да им повдигнат. Че да не се изложат, ако и вече да са го направили.
    Ония с щитовете могат да респектират, понасяйки канонадата върху си. 2. То това е и целта, не да млатят по пътя си.
    1. Точно това обясних. Безпринципното и произволното млатене е възможно най- голямата грешка.
    2. Целите на щитовете са различни, в зависимост от случая. Клин, за да раздели тълпата, Дъга, ако са по- малко, за да ги хванеш и т.н. Основно, щитовете са разделителна линия между това, което се случва пред тях и това, което се случва зад тях. Случващото се зад тях е доста по- грозно.
    Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

• Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
      ... Основно, щитовете са разделителна линия между това, което се случва пред тях и това, което се случва зад тях. Случващото се зад тях е доста по- грозно.
      Да де, ма там коментираме това зад тях. Даже не си спомням да е ставало въпрос че щитовете са били отпред и някой ги е "пробил", та затова е млатен. Щото не е така.

Коментар

• Тропчо
        Тропчо коментира
        Редактиране на коментар
        За да попаднеш зад тях, трябва да си бил най- отпред. Е, случват се и грешки.

• сто
        сто коментира
        Редактиране на коментар
        И най-отпред да си бил, от самолет се вижда дали напъваш да ги подминеш. Та хайде да не е баш това - отделят те, задържат те и си чакаш справка със записите. Нещо такова да се е случило?

• Ся, освен сичко друго има и един тънък момент.
      Имаше зададена задача да се окървавят протестите.
      ​​​​​​Която се провали.

И пак да кажа - вързан не се бие. Особено както ти плаща заплатата. Освен ако не са личния шуцщафел на биби и ко. Което също е така, май.
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

• Абе Биби на бесилката!
        Тук да питам нещо. Ако управляваше Славчу, полицията нямаше ли да бие вързани? Може да не отговаряте.
        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

• Кольо
          Кольо коментира
          Редактиране на коментар
          Да, ама в случая управляваше Бойко, и пазеха именно неговия гъз.

През 1799 що са обезглавили Мария Антоанета, а не готвачката и дето и е правила кифли вместо хляб,м?
          Тази история не е вярна, ама е добро олицетворение на въпроса ми.

• Тропчо
          Тропчо коментира
          Редактиране на коментар
          Ку щеш ми вярвай, Коле, но пазят предимно собствения си гъз. Не ги брига много Бойко ли е, Станойко ли е. И, далеч не са толкова неуязвими, колкото изглеждат. Дори тия с щитовете. Ти бил ли си се с пиян или дрогиран? Да имаш идея да го запазиш, а оня да иска да те осакати, без дори да си дава сметка какво прави?

• Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
        Абе Биби на бесилката!
        Тук да питам нещо. Ако управляваше Славчу, полицията нямаше ли да бие вързани? Може да не отговаряте.
        Ъ-ъ-ъ, кого вързан набиха "в ноЩа на белия аФтобус" при белия роял мръсните орешарски копоЙ ? НекоЙ линк, може ли?
        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

• О
          Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение

Принципно- да! Има, обаче една друга постановка. Когато биеш вързан, го правиш по- айляк, щото нищо не може да ти направи. Шутовете в гъза и раменете може да изглеждат брутално, но тия "арестанти" са им свикнали. Биенето на невързан, обикновено, завършва с по- сериозни телесни повреди.
          Сигурно, но звучиш сякаш цял живот си бил там. Не е като да не сме ходили на мачове и протести, и със собствените си деца. И ако се беше случило 90та отдавна да сме го забравили. Ма не беше палеж на петолъчка, синодална светулка, помощи, Столипиново, Катуница... .Или клиповете са от
          https://www.xn----8sbafg9clhjcp.bg/p...8F,3637351771/
          А тези простотии се правят от името на всички ни.
          Даника
          Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

• Обясних само принципни неща. Знам, че ги знаете, но ги обобщих.

Коментар

• я специалистите, кажете какво според вас ще прави със записа юнака?

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:kolonite.jpg Прегледи:5 Размер:81.7 КБ ID:6764991
              Последно редактирано от IvanIvanovi; 16-08-21, 21:03.

Коментар

• Тропчо
                Тропчо коментира
                Редактиране на коментар
                Обажда се на шефа си, че всичко е под контрол.

• IvanIvanovi
                IvanIvanovi коментира
                Редактиране на коментар
                студено....

• Кольо
                Кольо коментира
                Редактиране на коментар
                Ще го пусне като садо-мазо...

• Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
              я специалитите, кажете какво според вас ще прави със записа юнака?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:kolonite.jpg
Прегледи:270
Размер:81.7 КБ
ID:6764991
              Чекии. Или не?

Коментар

Чекии. Или не?
                Тъкмо се чудех дали да го напиша.

Ама не! Тая "кака" нали ти обЕсниха ив темата за парламента и тука по-горе, ич не е случайна. Тя е агент-провокатор, платил ѝ е Черепа да сее смут и безредици, освен това е вероятно нещо като Дейзи Ланг (Деси Кирова), Амалия Колева, Недялка Бачева и, разбира се Стойка Кръстева и Ивет Горанова. Изобщо в страната на жените-каратистки и кикбоксьорки, боркини и щангистки, полицаите требе да бъдат много нащрек (не нащрЪк, нали) щотоу....
                България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

• Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                  Ся, освен сичко друго има и един тънък момент.
                  Имаше зададена задача да се окървавят протестите.
                  ​​​​​​Която се провали
                  ...
                  Е, то-о-о-о някои медии си бяха написали материала за "кървавата баня" още преди протестите. После им се наложи да го поредактират малко, ама някои, в бързината да изпъкнат, не смогнаха да си оправят заглавията.

Коментар

• sek.1 коментира
                    Днес, 21:04
                    Войната започна когато тиквата се помисли за много велик и реши че и с президента може да подходи по мутренски изпращайки му на Гешев гавазите . Явно много си надцени възможностите и подцени силата на президентската институция и сега си носи последствията. До преди това мача между двамата се играеше долу горе по правилата . Подаваха си топката внимателно и гледаха да не се контузят сериозно .

Ще си позволя и тук един коментар, в подкрепа на горното, ама малко по- исторически. Бойко предизвика на няколко пъти избирателите си на принципа "и магаре да ви дам, ще го изберете". Първо предложи кандидат на почти командно дишане, после се изцепи с леля Цецка. Както и да си говорим, той подцени президентските избори, показа, че се чувства силен и не му пука и това му яде главата в момента.
                    Нали на всички им е ясно, че Радев стана Президент само заради алтернативата Цачева? Мен да беше изтипосал за кандидат, ся щях да съм Прецедент.
                    Последно редактирано от Тропчо; 17-08-21, 20:27.

Коментар

• Кольо
                      Кольо коментира
                      Редактиране на коментар
                      Аз тогава гласувах за лелката. Изобщо не я харесвах, ама никак. Но за мен беше по-приемливата алтернатива.
                      Ама народа си е простолюдие и кълве на красив и добре говорещ кандидат.

• veskov
                      veskov коментира
                      Редактиране на коментар
                      Чак пък добре говорещ

• Кольо
                      Кольо коментира
                      Редактиране на коментар
                      Е, в сравнение с лелката...

• Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                    sek.1 коментира
                    Днес, 21:04
                    Войната започна когато тиквата се помисли за много велик и реши че и с президента може да подходи по мутренски изпращайки му на Гешев гавазите . Явно много си надцени възможностите и подцени силата на президентската институция и сега си носи последствията. До преди това мача между двамата се играеше долу горе по правилата . Подаваха си топката внимателно и гледаха да не се контузят сериозно .

Ще си позволя и тук един коментар, в подкрепа на горното, ама малко по- исторически. Бойко предизвика на няколко пъти избирателите си на принципа "и магаре да ви дам, ще го изберете". Първо предложи кандидат на почти командно дишане, после се изцепи с леля Цецка. Както и да си говорим, той подцени президентските избори, показа, че се чувства силен и не му пука и това му яде главата в момента.
                    Нали на всички им е ясно, че Радев стана Президент само заради алтернативата Цачева.
                    Да.
                    Което въобще не говори че е подценил нещо, а че се е надценил. Характерна особеност на издигналите се мутри, повечето свършили преждевременно. Биби ги бие по този показател, ма си е все мутра. Цървула трандафор няма да стане, по един съфорумец. Колкото и да се лъска с четката.

Коментар

Да.
                      Което въобще не говори че е подценил нещо, а че се е надценил....
                      ...
                      Да поспорим по въпроса, ако искаш? Напоследък се кефя на такива възможности. Мислим едно и също, а се хващаме за гушите.
                      П.П. Аз съм 90 кила, предимно тлъстини, 175 см. пия и пуша всичко.

Коментар

• сто
                        сто коментира
                        Редактиране на коментар
                        176 на 67-8 литра, за пиенето и пушенето не се давам, но не си ми в категорията. Няма да е феърплей да те бия
                        Впрочем - не че ми е чуждо да хвана някой за гушата, но няма да съм аз ако го сторя само защото някой е по-умен и по-умел в спора

• Тропчо
                        Тропчо коментира
                        Редактиране на коментар
                        Баааааа, на сайт за запознанства заприличахме...

• [QUOTE=veskov;n6764977]О

Сигурно, но звучиш сякаш цял живот си бил там...
                      ...
                      [/QUOTE

Да кажем, че съм бил. Не цял живот, но съм бил. И знам какво е. И от двете страни!

Коментар

• veskov
                        veskov коментира
                        Редактиране на коментар
                        Нее, не ми се и вярва. Присъствие на наборен военослужещ от страната на палката не трябва да се брои за участие, поне за мен

• Тропчо
                        Тропчо коментира
                        Редактиране на коментар
                        А присъствие на мобилизиран (студент), година след уволнението брои ли се?

• veskov
                        veskov коментира
                        Редактиране на коментар
                        За мен не. Бил съм откъм палките, но с комбайни, трактори, камиони и тн, не съм виждал мобилизиран с палка

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X