Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Умишлено ли умъртвиха невъоръжения Осама Бен Ладен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Умишлено ли умъртвиха невъоръжения Осама Бен Ладен

Чавдаре, стига извърта темата - никой не плюе гражданите на Америка! Знаеш много добре, че изразяваме възмущението си от правителството им и действията на командосите им. Тук във Форума, като плюем по нашите държавници-богопомазаници да не би да плюем срещу всички българи я!
    "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
      Май не е важно какво ще кажеш и дали ще има нещо общо с темата стига да се понаплюят американците?
      По темата казах - съгласен съм с крис, че е лицемерие това, което ни показват, съпоставимо с това, в което ни убеждават

Нямам претенции да знам в подробности нещата и как точно се случват, няма и от къде еднозначно да си вадя изводи, но пък не ми се слушат оди за великите сили и безгрешните им служби. Нито как щели да разколебаят всички терористи с ювелирните си операции. Винаги после.

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
        11.09. - най-големият връх в разузнаването на сащ!
        Просто не можеш да покриеш всичко. Да, това е провал, тук съм съгласен. На никой не му е минавало през ума, че може да се стигне до подобно варварство, като това да убиеш хиляди невинни брокери, секретарки и др...
        За да реагираш на дадена заплаха, тя трябва първо да се прояви. За съжаление проявата беше абсолютно безумие.

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
        Нямам претенции да знам в подробности нещата и как точно се случват, няма и от къде еднозначно да си вадя изводи, но пък не ми се слушат оди за великите сили и безгрешните им служби. Нито как щели да разколебаят всички терористи с ювелирните си операции. Винаги после.
        Като не знаеш как стоят нещата в действителност, защо си позволяваш подобни категорични коментари? Нали се сещаш как изглежда от страни...
        Никой не пише оди за великите сили и безгрешните служби. Такова нещо като "безгрешно" не съществува в света. Идеята на службите е да придобиват изпреварваща информация и да предотвратят дадено негативно събитие и/или действие или да ограничат последиците от него. Чудеса очакват само лаиците!
        "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Коментар

Андреев, тя изпреварващата информация май я е имало, защото се говори, че болните и командированите с офиси в кулите били значително повече от обичайното.
          "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнение
            Чавдаре, стига извърта темата - никой не плюе гражданите на Америка! Знаеш много добре, че изразяваме възмущението си от правителството им и действията на командосите им. Тук във Форума, като плюем по нашите държавници-богопомазаници да не би да плюем срещу всички българи я!
            Ето ти ги американците!
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:crowds-celebrate-in-times-square-new-york-at-news-of-osama-bin-laden-s-death-655607462.jpg
Прегледи:1
Размер:65.4 КБ
ID:5274567

Име:us-celebrate-osama-dead.jpg
Размер:34.4 КБ
ID:5274568

Име:osama-bin-laden-pic-ap-440390285-500x324.jpg
Размер:82.7 КБ
ID:5274569

Като да приветстват направеното от правителството и командосите им ...

Андреев, тя изпреварващата информация май я е имало, защото се говори, че болните и командированите с офиси в кулите били значително повече от обичайното.
            Тъй де! Нямаше как да останем само с американците. Дай сега да видим и еврейската следа!
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Павлин Андреев Преглед на мнение
              ...
              невероятен подпис имаш..

Коментар

"Защото се говори" е точно информация от типа ЕЖК (т.е. като по-голямата част от информацията, която циркулира в Internet).
                Не съм запознат с конкретните факти и не мога да коментирам наличието или липсата на подобна изпреварваща информация. Може разузнаването да е проспало ситуацията, а може и да не я е проспало, но да не могло да бъде взето решение за противодействие. За съжаление хореографията, която описах в по-предното си мнение е сложна и включва един непредвидим елемент - политическия...

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                невероятен подпис имаш..
                Надявам се да го казваш в добрия смисъл!
                "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Коментар

Да не кажеш сега, че има почти категорична информация и за забавени полети на "Домодедово"...

Ако всеки реши да си мре на становището, може и още по-всякакви партенки да се изкопат в нета.

Коментар

Освен това - кучката на комшията роди, тогавашното ми гадже не ми пусна тая вечер, а шефа ми отказа увеличение на заплатата - и това ако не е знак свише - здраве му кажи.
                    Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Първоначално публикуван от Павлин Андреев Преглед на мнение
                      ... Идеята на службите е да придобиват изпреварваща информация и да предотвратят дадено негативно събитие и/или действие или да ограничат последиците от него. Чудеса очакват само лаиците!
                      Обясни, моля, на мен - лаика(без ирония го казвам), какво точно предотвратиха с действията си в случая тайните служби? И ако приемем всичко до сега в информационното пространство за чиста монета(черното - черно, бялото - бяло), че това не е акт на отмъщение или политически ход а превенция на събития.
                      Аз оставам с убеждение, че кучето беше почти мъртво, когато му показаха ножа. Другите помияри си се движат безгрижно

Коментар

Първоначално публикуван от agogov Преглед на мнение
                        Близка статия до темата -"Щеше ли да е неудобен Осама, ако беше заловен жив?":

"Въпроси, които засега са без отговор, задава „Ало“:

Защо САЩ не публикуваха официална фотография на мъртвия Бен Ладен?

Защо не е публикуван записът от акцията, която на живо гледа и Барак Обама?

Защо няма снимки и не е известна самоличността на убитите телохранители на Осама?

Защо не е публикуван запис от погребението, извършено посред нощ в открито море?

Защо Осама не е бил заловен жив, ако е имал само четирима телохранители?"

и цялата тук:
                        http://www.dnes.bg/world/2011/05/04/shteshe-li-da-e-neudoben-osama-ako-beshe-zaloven-jiv.117789
                        Ако приемем версията че бъде заловен жив то вече към него поне частично трябва да се прилагат някъкви закони и конвенций а така ако е заловен жив и обявен за мъртъв могат да си прилагат на спокойствие всички известни от древноста методи за истръгване на самопризнания без да им се пречкат разни защитници на човешките права. Не че има смисъл или той знае нещо което те не го знаят. Вероятно даже има и социологическо проучване къкъв край на въпросната личност очаква американския народ и според резуртатите такъв му е поднесен.
                        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Нямам нерви да прочета всички словоизлияния, ще ме прощавате. Дискусията по тая тема е абсолютно безсмислена. Американците можеха да кажат каквото си искат, включително и че са го хванали как яде малки дечица за вечеря и никой няма как да твърди обратното. Щом пускат такива изявления, значи го правят с определена цел. А тя каква е, нека стратезите да кажат ....
                          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                          Неизвестен мъдрец

Коментар

Скоро ще имало и снимки на г-н Ладен. Обсъждало се дали да се публикуват, понеже били доста ... красноречиви... Както са коментирали в Белия дом: все някога кадрите ще видят бял свят...
                            Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                              ...... Щом пускат такива изявления, значи го правят с определена цел. А тя каква е, нека стратезите да кажат ....
                              Те стратезите ( макрополитическите наблюдатели ) в този форум с течение на времето еволюираха в прогнозите си ... до неотдавна по темите се пишеха неща от тип " Да бе , ше му хванат дядовия на Осама по чукарите и пещерите по границата с Пакистан "....
                              ...сега гледам , че вече се правят прогнози и оценка на въздействието върху световното обществено мнение .
                              Аз пък си мисля , че далеч преди въпросната акция , някъде в Щатите зад дебелите стени, тази оценка предварително е направена от цял мозъчен тръст ... претегляйки и проигравайки всички варианти за "за" и "против" . И за да дадат команда "Действай!" , значи хората са си направили сметката .
                              ... и добре че е така , та да има с какво да си чешем пръстите по клавишите ...всеизвестно е че българина умира за сеир !
                              Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Много странно заглавие!
                                СЪВСЕМ УМИШЛЕНО, ЦЕЛЕНАСОЧЕНО И СЪЗНАТЕЛНО - е отговора. При това, след сложна организация, дълги години работа по въпроса и милиарди разходи (ма не ги мисля де - те могат да си го позволят)...
                                Признавам, че не съм прочел цялата тема, все отлагам за когато има повече време, пък тя расте като балон и явно така и няма да я прочета.
                                Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X