Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Умишлено ли умъртвиха невъоръжения Осама Бен Ладен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Умишлено ли умъртвиха невъоръжения Осама Бен Ладен

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
    Не, разбира се. От къде на къде ще може British Broadcasting Services да се мери по информираност, достоверност и най-вече обективност с Islamic Republic News Agency (IRNA), когато става въпрос за убит ислямист
    Никъде не твърдя че информацията е вярна, всъщност на 99% е партенка. Въпросът беше, че ако има и една милимунда шанс това да е истина - не мисля че ще "изтече" от западна медия, така че IRNA тук си е съвсем на място

А руснаците техните абонати си ги карат по домова книга - Дудаев, Басаев, Гелаев, Радуев, Хаттаб. Чакаме само Закаев да се отрови с гъби.
    Последно редактирано от windwarrior; 10-05-11, 20:19.
    Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

А, ясно. Е, тук не съм съгласен. Аз мисля че би изтекла поголовно, и във всяка себеуважаваща се западна медия. Особено BBC.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Да дава Оня Горе повече такива. Били те фиаско или не. Сега стискам палци на руснаците.
        Сатаната ли ти е отгоре, че го молиш за такива неща? Твоя си работа де, ама повечето "отгоре" проповядват да се прощава и да обичаш врага си, та ми е любопитно, кой точно "от горе" молиш?

Коментар

Не виждам причина да се проявява християнско милосърдие към масови убийци. Още повече преръщането им в мъченици. Иначе сега чакам и информационната агенция на Северна Корея да ни пробута своята версия.
          Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Първоначално публикуван от Kamen13 Преглед на мнение
            Сатаната ли ти е отгоре, че го молиш за такива неща? Твоя си работа де, ама повечето "отгоре" проповядват да се прощава и да обичаш врага си, та ми е любопитно, кой точно "от горе" молиш?
            На мен ми е любопитно до кога мислиш че ще търпя личните ти заяждания в тази тема. С проба до грешка ли смяташ да продължиш, или ще приемеш приятелски съвет да спреш до тук ?
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

На мен ми е любопитно до кога мислиш че ще търпя личните ти заяждания в тази тема. С проба до грешка ли смяташ да продължиш, или ще приемеш приятелски съвет да спреш до тук ?
              Ще приема "приятелския ти съвет" и ще спра до тук!

Коментар

Изпадете в незначителни подробности - дали, кога, как

Интересно е дали направиха нещо за подобряване на сигурноста си след трагедията Ако да, то какво? Ако не, то трябва ли да ни пълнят главите с техните си виждания по въпроса и да настояват да следваме непогрешимата им политика като приемем и негативите от това? Разбира се - ако можем да избираме.
                Може и да греша, но двамата ни тираджии ги пиша на сметката на тези негативи.

Коментар

Добре де
                  какво се дърлите не мога да разбера.Дали е умъртвен умишлено - да,със сигурност!Защо не го заловиха жив - те си знаят.Заслужаваше ли да го утепат - със сигурност.
                  Не мога да разбера каква драма става за това че очистили баровеца на талибаните.Те тук респектираха до смърт оня в Благоевград че на оня чаршаф ще му четат вестник.10 страници само препирни за едно нищожество.А и както и да е - все тая - нито е зависило нито ще зависи от нас.
                  BMW X6

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
                    Интересно е дали направиха нещо за подобряване на сигурноста си след трагедията
                    Едно единствено нещо - сложиха по-дебело резе на вратата на пилотските кабини.

А да го наричате масов убиец - не бързайте. Може да се окаже доблестен воин. Това го говоря съвсем сериозно - справка героите на Германия от последната и война. Нищо, че я е загубила.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                      А да го наричате масов убиец - не бързайте. Може да се окаже доблестен воин. Това го говоря съвсем сериозно - справка героите на Германия от последната и война. Нищо, че я е загубила.
                      Риба не остана в гьола, умря геройски.
                      Да сравняваш тоя донор за мазноч на тигани, дето си я отглежда/ше/ в брадицата и офицери от Вермахта, ...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                        Риба не остана в гьола, умря геройски.
                        Да сравняваш тоя донор за мазноч за тигани, дето си я отглежда в брадицата и офицери от Вермахта, ...
                        Аз не. Има си специалисти за тая работа. Толкова добри, че след 10-ина години може всички да запеем другата песен. Не е, да не сме го играли тоя епизод.

На тоя човек муцуната му видяхме 5 пъти по талавизора, но всички отдавна знаем, че е първи ортак на рогатия. Само не ми разказвай, че за това наше убеждение не са изразходвани кинти.
                        Последно редактирано от Ясен; 10-05-11, 22:19.

Коментар

За обратното ще трябва да удвоят мизата, на кого ще му се занимава/и харчи/, освен на изнасилвача на шведски тройки, Асанж май беше, ...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                            на кого ще му се занимава/и харчи/
                            Рано е да се каже. Но не е да няма кандидати.

Коментар

Правителството на една държава с агресивна външна политика, се опитва да оправдае трилиони(10на12та)$ пред собствения си (и не само) народ, с предполагаемо убийство на един реален или набеден за престъпник, възпитан от самите тях. Ами ако балона се спука?

Освен това в тази тема се лансира идеята, че каквото кажат американците е вярното и че каквото направят е правилното...Едно време наляво, сега на дясно и накрая право във.........десетката, дет' се вика . Нямам отношение към бин Ладен, но към американската политика имам, а бин Ладен в момента е нейно 'оръжие'...
                              Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

А, ясно. Е, тук не съм съгласен. Аз мисля че би изтекла поголовно, и във всяка себеуважаваща се западна медия. Особено BBC.
                                Ще си позволя да не се съглася с теб. Най-паче, заради парите похарчени за рекламната кампания на дъвките "Бин Ладен". Просто ще им се смеят и уличните котки.

Това всичко - ако приемем че геноссе Бин Ладен наистина се е гътнал, задавяйки се с баклава. Което както казах и по-горе, за момента си е чиста партенка.

П.С. Виждам че и agogov има сходна теза.
                                Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X