Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Умишлено ли умъртвиха невъоръжения Осама Бен Ладен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Умишлено ли умъртвиха невъоръжения Осама Бен Ладен

Може ли да ни кажете кога е това "наскоро"? /Ако не е някаква конспиративна тайна специално разкрита за вестниците "Феномен" или "Лична драма" естествено/
    За Втората световна наистина няма смисъл да говорим, защото ако поне малко сте вниквали в историята на България нямаше да ги плещите такива. Страданията причинени с бомбардировките са неизразимо по-малко отколкото тези причинени от "обичта" на дяда Ивана.

А по темата: Смъртта на Осама за мен беше неочакван празник насред сивото и безрадостно ежедневие напоследък.Даже според мен прекалено леко си е отишъл, заслужаваше къде по-изтънчени мъки преди да пукне ( и горещо се надявам USMC да са му ги осигурили тайничко ).Но аз съм пристрастен все пак, сигурно има и друга истина, но няма как да е моята -от другата страна на барикадата съм.

Коментар

И да се мазним и да не се мазним, както виждаш нищо не дават. Нямат изгода, затова е така. И логично не са ни никакъв съюзник /реален/. С тях не можем да въртим нито бизнес нито нищо. Нямаме и нищо общо с тях понеже са на другия край на света. И след всичко това, защо се месят навсякъде? За разика от Русия която продава ресурси на България, в която са с една религия с нас и много близък произход, близо сме едни до други и лигично трябва да се мазним на Русия. И не, не съм нито червен, син, жълт или нещо от сорта. Реалноста е такава и трябва да се съобразяваме.

Имах в предвид когато пускаха бомби над Сърбия - нали падна някоя и друга в София 'заблудена'. А какво основание са имали американците ВСВ? Навярно подкрепяш и двете атомни бомби над Япония от същите по същото време?
      Последно редактирано от T-1000; 06-05-11, 22:49.

Коментар

Поредната заигравка. Искаше ми се да се захиля, ама и това не си заслужава. Писанията на toni todorov и svetlio111 не бяха проблем - толкова си могат. Станаха проблем след намесата...Знаете чия. Е, научихте ли ги на нещо? Заслужаваше ли си?
        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
          И да се мазним и да не се мазним, както виждаш нищо не дават. Нямат изгода, затова е така. И логично не са ни никакъв съюзник /реален/. С тях не можем да въртим нито бизнес нито нищо. Нямаме и нищо общо с тях понеже са на другия край на света. И след всичко това, защо се месят навсякъде? За разика от Русия която продава ресурси на България, в която са с една религия с нас и много близък произход, близо сме едни до други и лигично трябва да се мазним на Русия. И не, не съм нито червен, син, жълт или нещо от сорта. Реалноста е такава и трябва да се съобразяваме.

Имах в предвид когато пускаха бомби над Сърбия - нали падна някоя и друга в София 'заблудена'. А какво основание са имали американците ВСВ? Навярно подкрепяш и двете атомни бомби над Япония от същите по същото време?
          Разликата между "да се мазним на Америка" и "да се мазним на Русия" за нас е очеизвадна за жалост, щото сме попаднали в губещата графа нарисувана на една салфетка от един симпатичен мустакат чичко. (справка- южната ни граница,кеф ти Турция, кеф ти Гърция).

Да, оправдавам бомбите над Япония и не само аз, ами и целия останал свят. Това беше трудния опит, който трябваше да придобие човечеството, за да не си играе свободно с подобни играчки. И в добавка ако не бяха предприели подобна мярка, много вероятно днес да нямаше изобщо японския народ ( справка: историята на битката на Иво Джима )

За "умишлено заблудените" (според вас) ракети няма изобщо да коментирам, щото чак пък дотам детски глупости ..... Ще бомбардират умишлено своя съюзник, докато мачкат зловредния му съсед и неприятел ?!?

Коментар

Турция си върти алъш вериш с Европа, а внася суровини от Русия. Гърция фалира. Такъв е бил едно време общественият строй, така е и станало. Днес комунизъм няма, в Русия е капитализъм. Неправилно е да се сравняват според мен. Къде е САЩ в схемата аз не виждам, освен че сочи с пръст и си вре армията по целия свят. Ако ги няма ще е по-добре. Щом оправдаваш атомна бомба пусната над цивилно население при положение че се знае отлично какво ще стане, значи можеш да оправдаеш и ОБЛ. Опитай.

Коментар

Първоначално публикуван от svetlio111 Преглед на мнение
              е, каква е тая злоба, кво е това чудо бе, когато не ви изнася мнението на някой и като няма за какво да се хванете, веднага за правописа, ми кеф му е с малки букви, така пише, какъв е проблема, написал България с малки букви, и какво от това, това значи ли, че не е патриот и че не обича България, или тоя дето я пише с големи букви, пък е отишал да мие чинии на негрите, какво, по ли е патриот, или обича България, айде да не се излагаме повече
              Недей да проектираш собствените си стереотипи върху хора, които не познаваш, при това не са ти дали ни най-малък повод за това! Усилието, което е нужно, за да се напише главна буква, е просто натискане на един клавиш. Нежеланието да направиш това елементарно действие, е много показателно, особено когато става въпрос за собствената ти родина. Кога и защо се пише главна буква; кога и защо точка; кога и защо запетая; къде и защо се оставя интервал и пр. и пр. са познания, които се придобиват (или поне - би трябвало) - докъм десет-годишна възраст.
              Човек, със това ниво на грамотност и образование - няма начин да има съществено по-различно равнище, изобщо на културата си...
              Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                Аз лично нямам нищо против всеки да се излага както намери за добре било то с правопис или другояче. Но все пак ме интересува какво е мнението на колегата Тодоров прекланящ се пред героя осамов относно обезглавените наши сънародници. Как се връзват с мирогледа и идеите му. Все пак за убийството им директна отговорност пое организацията на героя. И филмчета пуска, и в гърдите се би.
                ами нали съм си написал мнението . от това по ясно и кратко здраве му кажи .човека не харесва политиката на руснаците и на американците спрямо народа си .и се противопоставя .в сравнение с него ние сме една маса с промити до видиотяване мозъци , които вярваме на всеки и сме готови по всякъкъв подъл начин да отнемем хляба и правата на другия в името на някаква идеология наложена от по големия брат . фашистка германия . ссср сега сащ и европейския съюз.и колко жалки изглеждат нашите герои поставени до него .например левски .който влизайки в къща да краде бива изненадан и наръгва дете с ножа си .после позорно заловен с паднали гащи и обесен .

Коментар

Първоначално публикуван от toni todorov Преглед на мнение
                  ...например левски .който влизайки в къща да краде бива изненадан и наръгва дете с ножа си... ...после позорно заловен с паднали гащи и обесен...
                  Хайде, ако обичаш, да отидеш да си изливаш душевната помия на друго място, м?!? Трябва да си много, ама много болен, за да сравняваш Левски с изрод от рода на Осама бен Ладен. Че и да му се възхищаваш на въпросния господин от арабски произход...
                  "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Коментар

ами нали съм си написал мнението . от това по ясно и кратко здраве му кажи .човека не харесва политиката на руснаците и на американците спрямо народа си .и се противопоставя .в сравнение с него ние сме една маса с промити до видиотяване мозъци , които вярваме на всеки и сме готови по всякъкъв подъл начин да отнемем хляба и правата на другия в името на някаква идеология наложена от по големия брат . фашистка германия . ссср сега сащ и европейския съюз.и колко жалки изглеждат нашите герои поставени до него .например левски .който влизайки в къща да краде бива изненадан и наръгва дете с ножа си .после позорно заловен с паднали гащи и обесен .
                    То по-ясно винаги може да стане, ей на, от горното виж колко неща станаха ясни

Само за Лазов и Кепов не каза нищо. Пък въпросът ми беше за тях в прав текст. Не че след горното са нужни много коментари де...
                    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

.например левски .който влизайки в къща да краде бива изненадан и наръгва дете с ножа си .после позорно заловен с паднали гащи и обесен .
                      Чета това изречение и си мисля:
                      Що ли майка ти не беше отишла в деветия месец в Пакистан или сходна дестинация, за постоянно?
                      Ти щеше да си доволен, ние дваж повече.
                      ...и други работи си мисля, ама не бих си позволил да ти направя кефа да ги чуеш.

Коментар

Според сегашната терминология Левски със сигурност би минал в графа терорист. Да се сравнява обаче с ОБЛ не е правилно. ОБЛ го прави за пари, похватите които ползва са отвратителни, хората които използва /ония дето се гърмят/ са промити мозъци от организацията му.

Коментар

Левски е подготвял революция за освобождаването на народа си! Поне аз нямам инфо, арабите да са поробени в момента или последните 50 години! Подобни аналогии като на лицето Тони Тодоров за мен са чиста проба провокация към членовете на форума и имат за цел единствено просташка конфронтация!

Коментар

За да има Бог трябва да има Дявол. Общо взето голям цирк . ''Търпи и ще си спасиш душата - туй са казали стадо вълци в овчи кожи'' - Х. Ботев.
                            Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                            Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Човешката психика е устроена така, че обикновено проектира върху света собствения си социален статус.
                              Ако някой не се справя, то всички останали са некадърници, ако е мошеник неговият свят се състои от малки, големи и още по-..тарикати, ако е религиозен фанатик то е заобиколен от гурута.
                              Всеки обяснява неуспехите си в живота, с проекцията на собствената си самооценка върху обществото.
                              В психологията мисля принципа се нарича " Защитна Мотивация ". В литературата е илюстриран многократно, например "Приказка за стълбата" -ХС .

Не виждам защо , когато тук влезне някой супер неудачник, което е видно от собствените му оценки за света, ние му обръщаме повече внимание от това за нормалните участници.
                              Естествено, че темите като тази за ОБЛ, ще бъдат най-чест прицел на подобни шушулки.
                              Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Съдбата на шушулките е да бъдат изхвърлени или да бъдат преработени във фураж за животните, защото шушулката е само една обвивка лишена от съдържание...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X