Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Умишлено ли умъртвиха невъоръжения Осама Бен Ладен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Умишлено ли умъртвиха невъоръжения Осама Бен Ладен

Аз не мисля, че е уместно да изпитваме състрадание към най-прочутия терорист за всички времена.
    Достатъчно е причинил на САЩ, за да си имат основание да постъпят с него както си искат.
    А въпроса за правото и закона - това е много сложна тема. Закона се нарушава ежедневно, ежечасно и ежеминутно... Точно спрямо най-големия терорист едва ли има основание да се изпада в педантизъм.
    ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
    СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Ще започна с една мъдрост (някои му викат клише): -"Лъжците печелят само едно- да не им вярват, дори когато казват истината".
      Та има ли Бин Ладен, имало ли е, кой го е учил, на какво го е учил, що го е учил, пък какво е направил, нарочен ли е бил, какво са направили янките, защо така го представят,какво ще последва, нещо друго ли прикриват....много неизвестни и само едно известно:-знам кой плаща накрая....

Ма и мен ма сърби клавиатурата, та така, да попиша..... в този Автомобилен форум
      Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
        Обясни, моля, на мен - лаика(без ирония го казвам), какво точно предотвратиха с действията си в случая тайните служби?
        Съжалявам, но както вече казах, не мога да коментирам неща, които не са ми известни. В горното си мнение написах какво МОЖЕ да се е случило. Всички видяхме какво СЕ случи...

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
        И ако приемем всичко до сега в информационното пространство за чиста монета(черното - черно, бялото - бяло), че това не е акт на отмъщение или политически ход а превенция на събития.
        Аз оставам с убеждение, че кучето беше почти мъртво, когато му показаха ножа. Другите помияри си се движат безгрижно
        Нищо, от това, което циркулира в информационното пространство не е само черно или само бяло. В този свят най-ценната и съответно най-скъпата стока е информацията, т.е. никой не дава достоверна информация хей така...
        Защо си убеден, че това което си мислиш за кучето е вярното в случая, а не е плод на манипулация? А пък може и да си прав, нали?
        "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от Павлин Андреев Преглед на мнение
          ...да коментирам неща, които не са ми известни. ...
          Тъй де

Затова коментирам нещата, които искат да са ни известни и лицемерието им.

Коментар

Ако съм чул правилно, Осама бин Ладен струвал на американския народ 2(два) Трилиона $.

Коментар

Първоначално публикуван от agogov Преглед на мнение
              Ако съм чул правилно, Осама бин Ладен струвал на американския народ 2(два) Трилиона $.

А ние тука се чудим дали го били убили умишлено!
              Някои и някакво лицемерие провиждат...
              Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Предполагам в тази цифра е и цената на световния търговски център (два трилиона долара), както и всички преки и непреки загуби от дейността му, както и последвалите инвазии в Афганистан и Ирак, за които основния повод бе борбата със световния тероризъм, която стана "модерна" именно заради ОБМ и атентата от 11.09!

Коментар

Правомерно ли е застрелян Бен Ладен?: http://www.dnes.bg/world/2011/05/05/...n-laden.117940

ПП Извинявам се отново за линка, но Е по темата.

Коментар

Дали с ракета, мобилен телефон-бомба, радиоактивен изотоп или куршум, очевидно е умишлено. Въпросът е защо сега и с каква цел.
                    Александър

Коментар

• От: Умишлено ли умъртвиха невъоръжения Осама Бен Ладен

За мен темата е безсмислена! Усвиткаха чаршафа и така би постъпила и постъпва всяка уважаваща себе си нация!! За пример мога да ви дам атентаторите от гара Буново, които бяха осъдени (помагачите) и полежаха малко в затвора, но след 10.10.1989 г. същите тези изроди се превърнаха в дисиденти и борци за права и свободи и се налапаха! Близките на загиналите тогава жени и деца дали се чувстват обезвъзмездени от това, че онези са били съдени честно (за помагачество) и то по времето на комунизма, и лежали в затвора..?!! Едва ли! Лесно е да си демократ, пацифист и защитник на човешките права, ако не си загубил някого когото си обичал повече от всичко на света! Аман от меки китки...

Коментар

Не виждам причина за да продължаваме да му отделяме внимание.
                        По време на Коледните празници 2000 г. в Александрия /Египет/ обяснявах на едно младо момче за Осамата /той не беше чувал за него/ в отговор на неговото "подозрение", че ние /европейците/ не обичаме арабите. Историята го доказа.
                        Каквото и да е станало, Осама Бин Ладен го няма вече. Точка.
                        сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
                        dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

А кой всъщност имаше най - голяма полза от войната в Ирак - Щатите.
                          Кой организира ( не извърши ) нападенията на 11. 09., аз лично не вярвам, че трезво мислещ човек би приел, че няколко прости и неуки араби могат да организират такъв атентат, та по въпроса - Щатите.
                          Десет години държава, която отделя по 50 милиарда на година само за наблюдение и разузнаване, да не може да намери един човек, при тоя Биг Брадър на който живеем - абсурд.
                          Какво каза Кадафи в началото на войната? Бунтовете срещу мен са подкрепени и повдигнати от Алкайда, както и в целият арабски свят. Кой имаше кяр Мразещият Америка хостни Мубарък да бъде сменен, кой имаше кяр Обичащият Франция президент на Тунис да бъде сменен - Щатите.
                          Който може да чете между редовете вече му е ясно, че зад Осама сядяха кой ? - Щатите.

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                            Някои и някакво лицемерие провиждат...
                            Аз С любезното съдействие на местния им словоплещец и теориите му за двойния стандарт като наша запазена марка

А че всичко е пари - нямам съмнение. Имат достатъчно, силни са, направили са каквото са решили - добре. Излишно намирам да се опитват да убеждават колко са прави, при положение, че и да не са - все тая.
                            Тукашните им защитници на база средствата за масова информация ми идват в повече

Коментар

Едва ли с това убийство нещо съществено ще се промени в света.
                              В същото време обаче , това убийство припомня по доста болезнен начин на всички левичарчета по света , ако случайно са забравили факта , че комунизмът и любимият им СССР , загубиха Студената война и бяха запратени на бунището на историята.
                              По този начин още преди 20-тина години , омразният им чичо Сам получи възможността безпрепятствено , да преследва всички боклуци и мръсници по света и най-вече враговете на Свободния свят.
                              За разлика от Русия , която преди около 2 месеца за 7-ми път успешно уби Доку Умаров и сега се готви за.................................................................
                              Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Първоначално публикуван от белята Преглед на мнение
                                В същото време обаче , това убийство припомня по доста болезнен начин на всички левичарчета по света , ако случайно са забравили факта , че комунизмът и любимият им СССР , загубиха Студената война и бяха запратени на бунището на историята.
                                По този начин още преди 20-тина години , омразният им чичо Сам получи възможността безпрепятствено , да преследва всички боклуци и мръсници по света и най-вече враговете на Свободния свят.
                                Ехаа имаме победител!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X