От: Проблеми в работата на портала II
Отново огромна хакерска атака, като се погледне долу- повечето са ботове, отколкото участници...Ужас...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблеми в работата на портала II
Свий
X
-
На ЛС няма "прикачи". Да кажат специалистите, защо е така.
Качвай ги някъде и слагай линк. Аз ползвам Това:
Остави коментар:
-
Здравейте,каква може да е причината да не мога да качвам снимки в лично съобщение,размерът им е намален но когато искам да кача снимка и не ми дава опцията да си избера от компютъра.
Остави коментар:
-
Да, ползвам Адблок, въпросната сива лента се оказва за съгласяване с общите условия на форума и т.н., изключих Адблока, показа се съдържанието, натиснах съгласен, и после пак активирах Адблокера и работата заспа, не ми се показа вече никаква сива лента, до следващото ми изчистване на кеша.Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнениеТова е реклама, ама не се изобразява, щото си пуснал Адблок или нещо подобно.
Остави коментар:
-
Това е реклама, ама не се изобразява, щото си пуснал Адблок или нещо подобно.
Остави коментар:
-
-
Не мога да си вляза в пощата, излиза ми бяла страница с грешка при зареждане на страницата, изчистих си кеша, пак същото.
Остави коментар:
-
Датабазе ерор при влизане в профила ми или т в Общност
Остави коментар:
-
Нещо май-май пак не се отварят "Настройки" и челната страница.
Остави коментар:
-
По целия Интернет е така. Плъзнали са руски/украински ботове и се ръгат навсякъде, където има регистрация без нещо, което да ги спре. Като вече картинките с изкривени цифри или букви не ги спират.
Трием и банваме поне по 20-30 ден. Ама това, когато се задействат и се опитат да публикуват нещо.
Остави коментар:
-
Гоолям хакерски наплив от ботове, в момента гледам дестина баннати, и още дватриисе небаннати онлайн, започващи с "Galen..еди си какво", и "Ridge,,еди си какво"..
Остави коментар:
-
Същото и при опит да отговориш на лично съобщение.
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Остави коментар: