Първоначално публикуван от Son4o
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблеми в работата на портала II
Свий
X
-
От: Проблеми в работата на портала II
Нищо не можеш да направиш. Някой трябва да си позачисти говната, дето за пореден път е сътворил без да гледа какви са последствията.
-
При мен още е така ... от вчера. Дава да избера снимки, но бутончето за качване/изпращане го няма.
Какво трябва да направя?
П.п. Също и качването на картинка в профила. Отдаааааавна не дава, като големината й e съобразена винаги с посоченото изискване.Последно редактирано от Son4o; 14-05-18, 13:32.
Остави коментар:
-
В момента и друга простотия има - тръгваш да качваш снимки, има бутонче да си ги избереш, избираш ги, връща те в диалога, ама бутончето "изпрати" хванало пътя и се скрило вдън гори тилилейски. Някой му сложил "интересен" клас/ID, и то взело че се скрило.
Та махнах му класа, появи се, натиснах, и всичко заработи.
ПЕРКЕ БРЕ, ДЖАНЪМ?!?!?!?!
Остави коментар:
-

Що ли си мисля, че оффнюзта се е изсрала и тук?
Те за това лайно говоря, със стрелките посочено.
Сори за кривите стрелки, ама на това сметало съм с ХР, и то толкова си може.
Остави коментар:
-
При мен явно рекламира гуми Дурекс, щото е същото на цвят.. И не пише нито за Нокиан, нито за Дурекс.Първоначално публикуван от viperr Преглед на мнениеТва прозорче е игра. Да се регистрираш и да спечелиш гуми НОКИАН
Остави коментар:
-
Адблока ти е смотан и лови само съдържанието, но пуска прозореца
Остави коментар:
-
Тва прозорче е игра. Да се регистрираш и да спечелиш гуми НОКИАН
Остави коментар:
-
Ами по-добре да ми прати я колет, я пощенски запис...Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеНякой ти праща послание бе Вени ...от космоса

Няма значение от къде.
Явно не е само при мен, защото аз използвам четири компютъра, с различни операционни системи - от ХР до Win10 - с различни антивирусни, разположени на различни места, и администрирани по различен начин, и това се явява и на четирите..Първоначално публикуван от gabocvet Преглед на мнениеНе е само при теб Вени.
Сега ме мързи да рестартирам, но утре ще приложа скрийншот, белким някой види.
Не ще да са рекламензи, щото на рекламен щеше да има нещо дето се рекламира, пък то - празен джам.
Имам един АдБлок - навсякъде, който уж вършеше работа до вчера...
Остави коментар:
-
Някой ти праща послание бе Вени ...от космоса
Остави коментар:
-
Абе каква е тая, поредната простотия - при първоначално влизане във форума, ми излиза един бял прозорец в долната дясна четвърт на екрана, с единствената възможност да го затвориш с Х.
След малко ще приложа скрийшот, но явно цъкането е необходимо някому.
Въпроса ми е кому, и защо?
Остави коментар:
-
Ммда...Никой явно не чете тук, или всичко е оставено на самотек...Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеОтгоре на всичко и пълно мълчание по въпроса. Може да нямаме право на оплакване, ама чак толкова!
Остави коментар:
-
Отгоре на всичко и пълно мълчание по въпроса. Може да нямаме право на оплакване, ама чак толкова!
Остави коментар:
-
Ами добре. js-a, споменат в мнение #104 трябва да се зарежда по https, a не по http.
И какво ще промени това? Администратор да си виждал тази тема?
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Остави коментар: