Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала II

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• badboy86
    отговори
    От: Проблеми в работата на портала II

Здравейте, от известно време не мога да четя форума от телефона... Отварв се нормално но до там, не реагира и не желае да отвори темите по никакъв начин. Други форуми и всичко останало си го чета без проблем. Отварям го директно чрез Chrome, не ползвам тапаталк. Чудя се вече дали проблема е при мен или във форума.

Остави коментар:

• Ивайло Александров
    отговори

Как се маха това? Като натисна "разбрах" ми излиза търсачката или изписва
    vBulletin съобщение
    Поискан е "Форум" който е невалиден. Ако сте последвали валидна връзка, моля уведомете Администрацията за този случай.
    Прикачени файлове

Остави коментар:

• Ясен
    отговори

тъпаталк е лайно даже по либералните стандарти на vBulletin.

Остави коментар:

• bilbo27
    отговори

Първоначално публикуван от bilbo27 Преглед на мнение
    Човек не трябва да бърза да се радва.
    Премахването и последващо добавяне на форума в tapatalk реши проблема с достъпването.

ПП. Пак не познах. Не го реши.
    Последно редактирано от bilbo27; 30-07-19, 11:26.

Остави коментар:

• bilbo27
    отговори

ПП. Проработи ! 10х [emoji481]
    Човек не трябва да бърза да се радва.

Остави коментар:

• bilbo27
    отговори

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
    Не знам защо трябва да * ползвате * това нещо , като и без него си влизам във форума ...нормално.
    Просто защото ми е по-удобно. Следя почти 20-на форума и ако трябва да отварям през веб от телефона всеки малко трудно. Та затова.

ПП. Проработи ! 10х [emoji481]
    Последно редактирано от bilbo27; 29-07-19, 20:09.

Остави коментар:

• aldr
    отговори

Някой достъпва ли форума през tapatalk ? От няколко дни разделите се виждат ама ми казва че no topics. Само чат-а се вижда.
    Не знам защо трябва да * ползвате * това нещо , като и без него си влизам във форума ...нормално.

Остави коментар:

• bilbo27
    отговори

Някой достъпва ли форума през tapatalk ? От няколко дни разделите се виждат ама ми казва че no topics. Само чат-а се вижда.

Остави коментар:

• kuzdov
    отговори

Бе и на мен ми мина през акъла за някакву бекъпи, ама навремето говорих с Даниел и той ми каза тогава, че нямало причина това да се случва. Е да, ама се случва и то от маса години насам, а преди това може просто да не съм забелязвал.

Остави коментар:

• Ясен
    отговори

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
    всяка вечер без изключение около 1 ч. и 50 мин. или 2.00 ч. форума или изчезва напълно или спира.
    По това време минава някаква процедура, мисля че тогава се прави резервното копие.

Остави коментар:

• kuzdov
    отговори

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
    ДА не е форумен хак,ако е така и на мене ич нема да ми дреме,но не е коректно!Да не се заиграва.някой със сайта ,когато има проблемиЕто сега тука влизам и пиша ,горе.в темите на форума ,блокаж ,все едно е заключено!В мойте устройства проблем няма?!?
    Нямам идея какво е, не разбирам от софтуер повече от средностатически юзър. Още преди години писах, че всяка вечер без изключение около 1 ч. и 50 мин. или 2.00 ч. форума или изчезва напълно или спира. Напоследък доста често само ми отваря диалоговия прозорец, но не мога да пиша нищо вътре. Не е на едно устройство и не е в една държава даже. Ба ли га на какво може да се дължи ...

Остави коментар:

• veskov
    отговори

Някои теми имат ли коефициент на едновременен достъп или някакъв филтър на входа? В едни влизам от раз, в други не.

Остави коментар:

• faster
    отговори

ДА не е форумен хак,ако е така и на мене ич нема да ми дреме,но не е коректно!Да не се заиграва.някой със сайта ,когато има проблемиЕто сега тука влизам и пиша ,горе.в темите на форума ,блокаж ,все едно е заключено!В мойте устройства проблем няма?!?
    Последно редактирано от faster; 28-07-19, 09:54.

Остави коментар:

• kuzdov
    отговори

Аз от сума ти години не получавам съобщения от темите с абонамент. От поне 5 години (сигурно са и повече, ама не помня ...) около 1-2 часа през нощта фоурума не реагира по никакъ в начин, напоследък постоянно ми се случва да не мога да пиша ни на лични, ни по теми .... Ама вече спря да ми пука ....

Остави коментар:

• faster
    отговори

От четвъртък ,нещо имам проблем с избирането на теми от началната страница на Форума .От телефона,забива тъча ,но причината не е в телефона ,защото в контролната листа на страницата ,както и на другине страници ,рекламите,Офнюз ,избирането с тъча работи,дава засечка само в разделите на форума.Натискаш върху избран раздел и нищо.Какъв може да е проблема?Телефона е чист, от компютрите проблеми с влизане няма!На моменти е ,точно сега нещата работят,вчера също за момент и после.блокаж!

Остави коментар:

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
X