От: Проблеми в работата на портала II
WYSIWYG редактора не работи. Зарежда скриптове и стилове през http. За мен си оправих проблема ама да кажа все пак.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблеми в работата на портала II
Свий
X
-
-
Без пари, с пари - няма значение. Качването на едине сайт на tls е рутинна и елементарна задача, още повече, че има скъп wildcard сертификат на разположение.Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеПак ще се намери кой да повтори (затова да побързам да го кажа аз): "За без пари - толкова".
Остави коментар:
-
Съпругата ми често посещава форума на "бг мама", забелязал съм че на 2 години генерално си обновяват сайта, като работи и старата версия, явно много оборотен сайт. Нашия защо не е на това ниво, мисля че не би трябвало да отстъпваме на сайт като бг мама по посещаемост и явно си е и добре печеливш за създателите си.... При нас защо е така надолу....?
Остави коментар:
-
Пак ще се намери кой да повтори (затова да побързам да го кажа аз):Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеНякой пак си е "свършил работата" колкото да отметне дейност!
"За без пари - толкова".
Остави коментар:
-
Не той трябва да изключва нещо!!! Някой пак си е "свършил работата" колкото да отметне дейност!Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеСъщите причини. Изключи блокирането на "небезопасните скриптове".
Остави коментар:
-
И при мен е така, явно има някакъв проблем с форума. Вчера не можах да кача снимки, днес не ми дава да сложа емотикони. Послеписа не иска да го сложи на отделен ред както и вчера(гледам, че и в постовете на други колеги се получава същото)Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеОт 2 дена не мога да кача снимки . Натискам управление на прикачени файлове и нищо не се случва .
Остави коментар:
-
Същите причини. Изключи блокирането на "небезопасните скриптове".Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеОт 2 дена не мога да кача снимки . Натискам управление на прикачени файлове и нищо не се случва .
Остави коментар:
-
От 2 дена не мога да кача снимки . Натискам управление на прикачени файлове и нищо не се случва .
Остави коментар:
-
Я, този номер не го знаех. Сигурно защото само тук се налага такава гимнастика. Но пък с аматьорски методи съвсем лесно се установява, че има точно 5 скрипта от всички десетки бози, които трябва да се дооправят. И няколко css-та, де.Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеПри Chrome е достатъчно да изключиш "защитите" (да избереш "load unsafe content" като преди това си цъкнал на иконката в адресната лента) и работата се оправя:
Остави коментар:
-
Точно така! Сега в браузера остава https, но е задраскано с червена черта.
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от Димитър Колев Преглед на мнениеОт вчера,в адресната лента иконка монитор с 'х'-"Тази страница опитва да зареди скриптове от неудостоверени източници"
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеЯсно какво става. Пуснали са форума да работи по криптирана връзка, обаче част от елементите се зареждат от "несигурни" адреси и, съответно, браузърът ги блокира. Поради което не работи нормално редакторът на публикации. Ако се изключи защитата на браузъра, бутоните се появяват.
При Chrome е достатъчно да изключиш "защитите" (да избереш "load unsafe content" като преди това си цъкнал на иконката в адресната лента) и работата се оправя:Първоначално публикуван от bokomo Преглед на мнениеТози вариант на редактор е ОТВРАТИТЕЛЕН!
Остави коментар:
-
Този вариант на редактор е ОТВРАТИТЕЛЕН!
Остави коментар:
-
Факт. Обаче маркирането на сайтовете без ssl криптиране като несигурни се очаква да започне към началото на юли т.г. Т.е. вече изтича "гратисният период" ...Първоначално публикуван от bokomo Преглед на мнениеА дано! Ама това с фаворизирането на на ssl/tls сайтовете е от доста повече от година, ...
Остави коментар:
-
А дано! Ама това с фаворизирането на на ssl/tls сайтовете е от доста повече от година, а и виж параметрите на сертификата. Дано въвеждането на сертификат 2 години след издаването му да е само въпрос .....ъъъ... недобра организация.
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Остави коментар: