Идеята е, че Админа поправя в базата данни. Проблема идва от това че с годините са се натрупали няколко кодировки + още дреболии... Както и да е, моля пак да огледате и каквото се види, да се пише тук да препращам... Рано или късно всичко трябва да се оправи...
Като цяло темите са оправени.Говоря , че проверих основно моите теми и в тези които видях, снимките си се виждат.Дано да е така с повечето от темите във форума, че е жалко да си отиде ей така...толкова история и преживявания!
П.П.Чавдаре, благодаря ти за поправката на по-горната тема!
Поздрави!
Добре, ама това за всяка една тема ли трябва да се прави...
Ами не е необходимо да се прави китайската за всяка тема, ама трябва някой с достъп до базата данни да свърши малко работа, която обаче явно му се опира вече втора година май.
Добре, ама това за всяка една тема ли трябва да се прави...и ако да, кой ще се наеме да го направи...???
Не съм ровил, но съм сигурен, че ще има и още много такива теми...
Потребителското име и паролата трябва да са ти същите. Адресът също би трябвало да го знаеш, защото си писал в темата, където се коментираше това, че той е files.offroad-bulgaria.com
Благодаря Чавдаре.Да за адреса бях сигурен, че ще е този, но за името и паролата не знаех...
Сега ще пробвам да се логна да видим...
П.П. Да стана...логнах се...
Друг е въпроса дали вече имам куража да качвам снимките си на това ФТП!!!
Поздрави!
... Дори не знам нито на какъв адрес нито с каква парола и потребителско име да влезна във ФТП-то на форума...
Потребителското име и паролата трябва да са ти същите. Адресът също би трябвало да го знаеш, защото си писал в темата, където се коментираше това, че той е files.offroad-bulgaria.com
Не успявам да качвам снимки във форума, затова вече ги качвам на друго място.
А в друг форум не са отрязани. И ползвам Виндоус на настолен комп.
Аз също...Преименуваха ФТП-то и дори целия форум е осакатен.Стотици теми са без снимки и ...вече половин година няма нищо по въпроса.Дори не знам нито на какъв адрес нито с каква парола и потребителско име да влезна във ФТП-то на форума...Направо ми се струва, че всичко градено години отива по дяволите...Най-лошото е, че се създава впечатлението, че управата нехае и се интересува само рекламите и бизнеса да въртят...За другото сякаш много не ги е еня...Дано да е само впечатление, че иначе е много отчайващо...!!!!
Тоя проблем с отрязаните снимки го разисквахме преди време и се разбра че няма решение! При мене на едни и същи постове понякога (по често) излизат отрязани а по някога ( доста рядко) излизат цели. Аз посещавам интернетя само чрез андроид устройства които ,както ми обясниха, не се погаждат с форумния софтуеър. Иначе като чукнеш върху отрязаната снимка и и зададеш да се отвори на отделна страница там вече се вижда цяла.
П.П. Ако се влезе през тапаталк във форума снимките си се виждат цели. Да ама тапаталк ми е гаден.
Остави коментар: