Първоначално публикуван от sparkybg
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблеми в работата на портала II
Свий
X
-
От: Проблеми в работата на портала II
Пробвах и двата си мейл акаунта, единия в gmail. Продължавам да не получавам нищо.Първоначално публикуван от bokomo Преглед на мнениеНай-вероятно след масовото съобщение са се вдигнали спам филтри по ип и/ли домейн.
Остави коментар:
-
Аз само от съобщенията за грешки съдя. Откакто помня все nginx се оплаква от нещо.
Остави коментар:
-
Те тука баш. 99,9% съм сигурен, че до преди няколко дни доста вехто lighttpd носеше този сайт.
Остави коментар:
-
Най-вероятно след масовото съобщение са се вдигнали спам филтри по ип и/ли домейн.Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеПолучих. Но уведомление по eMail че съм получил, не получих.
Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнениеЧета и препращам но да ви кажа след местенето има бая големи проблеми и ще са един по един... Сори, малко бавно става, но ще се оправи всичко...
Не знам кой го мести, но да смените 8 годишен lighttpd със 7 годишен nginx e мааалко странно.
Остави коментар:
-
Чета и препращам но да ви кажа след местенето има бая големи проблеми и ще са един по един... Сори, малко бавно става, но ще се оправи всичко...
Остави коментар:
-
Получих. Но уведомление по eMail че съм получил, не получих.
Остави коментар:
-
sparkybg получих съобщение от теб , но аз не мога да ти пратя .... системата не реагира.
Проблема е реален.
..... Упс , сега май успях да го отправя...???..... получи ли ?
Остави коментар:
-
Е как да се знае ? Изпрати ми ЛС с текст ПРОБА , и ще ти отговоря - тогава предполагам ще се разбере ?Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеНякой, нещо??? Поне кажете дали някой чете тая тема въобще!
п.с. иначе вчера и при мен яко прекъсвания и невъзможност да се отвори сайта....
Остави коментар:
-
За ЛС, за отговори по теми с абонамент и т.н.
Остави коментар:
-
Какви уведомления?Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеНякой, нещо??? Поне кажете дали някой чете тая тема въобще!
Остави коментар:
-
Някой, нещо??? Поне кажете дали някой чете тая тема въобще!Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеОт вчера не получавам уведомления по пощата. При всички ли е така?
Остави коментар:
-
Лично съобщение/ПР текст и линк до всички регистрирани потребители (над 140 000 към момента) В профила на потребителя 140 000 регистрирани 0,05 лв на регистриран потребител
Лично съобщение/ПР текст и линк до определени групи от регистрирани потребители В профила на потребителя При запитване 0,05 лв на регистриран потребител
"Всички животни са равни, но някои са по-равни"
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
Остави коментар:
-
От вчера не получавам уведомления по пощата. При всички ли е така?
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Остави коментар: