Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала II

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• turtey
    отговори
    От: Проблеми в работата на портала II

Показва политика

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot_20190222-212407.jpg
Прегледи:1
Размер:79.1 КБ
ID:5809368

Остави коментар:

• veskov
    отговори

В политиката не ги показва, поне в момента. То иначе сутрин може и да те е срам

Остави коментар:

• aldr
    отговори

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    А пък точно това хич не го знам по каква логика показва и не показва.
    Шах...

Остави коментар:

• Ясен
    отговори

А пък точно това хич не го знам по каква логика показва и не показва.

Остави коментар:

• aldr
    отговори

Явно това е * сериозния * раздел

Остави коментар:

• aldr
    отговори

Ами...Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot_20190222-194919_Samsung Internet.jpg
Прегледи:1
Размер:378.4 КБ
ID:5809361

Остави коментар:

• Ясен
    отговори

Потвърждавам наблюдението на Кольо - виждат се само от уж сериозните раздели.

Остави коментар:

• Кольо
    отговори

Тц, не става.
    Имам две мнения в актуалната мангалска тема, доста мнения в бара, ама ги няма. Не, че съм се съмнявал, че ще ги има, но за всеки случай проверих-тц, няма ги.

Не, че е голям проблем де, ама си е удобство, и ако не е някакъв сериозен проблем да се направи...

Остави коментар:

• sparkybg
    отговори

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    Не е точно проблем, а питане, с предложение.
    Възможно ли е когато цъкнеш да ти намери мненията да излизат всички мнения, даже в разделите където не се броят мненията и не се дава репутация. Там-политика, спам, търговси раздел, абе де що си писал-да се показва?
    Моят профил --> Последни мнения.

Остави коментар:

• Кольо
    отговори

Не е точно проблем, а питане, с предложение.
    Възможно ли е когато цъкнеш да ти намери мненията да излизат всички мнения, даже в разделите където не се броят мненията и не се дава репутация. Там-политика, спам, търговси раздел, абе де що си писал-да се показва?

Остави коментар:

• lubashki777
    отговори

Не се трови...Няма и да го оправят явно! Давай както аз реших въпроса.Ако нямаш инсталирай си/безплатно e/ ADblock на браузъра и си го блокни като реклама.Няма нужда да си причиняваш стрес и опъване на нервите...При мен вече го няма!
    Поздрави!

Остави коментар:

• NIKSD
    отговори

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
    Да не си забранил "бисквитките"? Щото сайтовете баш това използват за да ти запазят предпочитанията. Като изчистиш кеша на браузъра, все едно, че идваш за първи път и трябва да бъдеш уведомен и попитан ...
    Не е до бисквитки, и при мене е така. Измрънках преди време, не го оправиха, и още ми трови нервите. Добра тренировка за ергени- кликаш /казваш/ му “разбрах” и то /тя/ сле 5 минути те пита същото. Калява ти нервите. И те подготвя за брачния живот. Хубаво, ама аз отдавна не съм ерген!

Остави коментар:

• lubashki777
    отговори

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
    Да не си забранил "бисквитките"? Щото сайтовете баш това използват за да ти запазят предпочитанията. Като изчистиш кеша на браузъра, все едно, че идваш за първи път и трябва да бъдеш уведомен и попитан ...
    Не е това...Днес го правих няколко пъти и не съм чистил никакъв кеш...После се сетих да го блокна с програмата и сега не се вижда, но...не е това решението при всички случаи!

Остави коментар:

• Чавдар (V93)
    отговори

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
    ... Пробвах да изчистя и кеша на браузъра и ...същата работа!
    Не, че не мога и така той да си стои, а аз да си цъкам...ама много е дразнещо! Та нещо по този казус...?
    Как да накарам проклетото прозорче да спре да излиза!
    Поздрави!

Остави коментар:

• lubashki777
    отговори

На фона на по-горе коментираните глобални проблеми и неизвестното бъдеще на форума...аз все пак да задам един незначителен въпрос...
    От известно време като се логна най-долу на страницата ми излиза инфо прозорец който ме запознава с политиката на ОФФ Медия АД за поверителност...Всичкото това много хубаво ама...не успявам по никакъв начин да го накарам това прозорче да спре да излиза.Влезнах във всички линкове, натиснах бутона "РАЗБРАХ"...и нищо! Изчезва за секунди и отново се появява.Пробвах да изчистя и кеша на браузъра и ...същата работа!
    Не, че не мога и така той да си стои, а аз да си цъкам...ама много е дразнещо! Та нещо по този казус...?
    Как да накарам проклетото прозорче да спре да излиза!
    П.П. Всъщност намерих начин...Блокирам като реклама с ADBLOCK...ама това не е нормалния начин според мен!
    Поздрави!

Остави коментар:

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
X